Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון חשמלי שקרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על ההיענות.:-)

ברשותי פולקסוואגן פולו שנת 97' מנוע 1400.לאחרונה כאשר לחצתי על מתג ההפעלה של החלון החשמלי במטרה להעלות אותו

כלפי מעלה לסגירה אולם לפתע הוא נפל לתוך המסילה בדלת וקרס.

פירקתי את הדלת והתחוור לי כי שני תפסים הצהובים מפלסטיק נשברו למיטב אבחנתי משמש כעין שקעים שדרכם נכנסים תפסיי

המתכת של החלון ושניהם נעים בצורה כזאת מחוברים לכבל מתכת על המסילה וכך יוצרים את פעולת ההורדה והעליה של החלון

החשמלי.

מה אירע לפי דעתכם המקצועית,ומה עלי לעשות ולאן לפנות?

אשמח להמלצות

:lol::lol::lol: יניב

פורסם

אני יודע שבאופל אסטרה G יש מחלה כרונית במנגנונים של הדלתות האחוריות. כל כמה שנים הם נשברים!

בפולו לא שמעתי על מחלה כזאת אבל בכל מקרה, דברים כאלה קורים לפעמים.

פורסם
אני יודע שבאופל אסטרה G יש מחלה כרונית במנגנונים של הדלתות האחוריות. כל כמה שנים הם נשברים!

אוי רק מהכותרת ניחשתי שמדובר בפולו ואכן כך היה:-), זה אכן מחלה בפולואים אין צורך להתרגש!

Honda hornet 600

פורסם
:shock:

בפולו ובגולף מהשנתונים האלה, המנגנונים קרסו בלי הפסקה. הדבר גרם לרעש תקשורתי רב.

מי שביקר במוסכי צ'מפיון היה רואה מיכלי אכסון גדולים מלאים במנגנונים תקולים.

• תוכן חדש...