Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק סונול - חדשה בפ"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה המקום הנכון לרשום את ההודעה הזאת, מקסימום תעבירו כי המטרה מקדשת את האמצעים :-)

פתחו תחנת דלק חדשה בז'בוטינסקי פינת הסיבים (ליד אופיס דיפו\אסם וכו')

אתמול תידלקתי שם אוקטן 99 במחיר של 6.23 ש"ח לליטר !

מחיר אוקטן 95 הוא 5.99 ש"ח לליטר ...

נראה לי שהתחנה רוצה למשוך אלייה נהגים רבים ולכן המחירים האטרקטיביים.

לפי מה שנסעתי עד עכשיו הדלק שלהם טוב.

אם כבר תדלקתם שם, רשמו תגובה וספרו איך היה הדלק כשאתם תדלקתם.

תבלו !

פורסם

התחלתי לתדלק שם בצורה קבועה , היא קרובה לעבודה שלי , התחנה חדשה ואפילו לא פעילה יותר חודש.

כמו שנאמר כבר ליטר 95 עולה שם 5.99 ..

אין לי שום בעיה מאז שאני מתדלק שם , כבר 2 תדלוקים של 45-50 ליטר , אני משאיר במיכל לפחות 10-15 ליטר ומשתדל שלא להשתמש בהם.

הדדרה לא מצלצלת ולא מזייפת , מה שאומר דלק טוב.

ממליץ על התחנה. שנקראת סונול-מיקה.

מה גם , יש שם משאבות חדשות , שנראות שונה מכל משאבה שראיתי עד היום וגם התדלוק בהם יותר מהיר.

השבוע גם אני אבדוק אם ניתן לרכוש דרכם כרטיסי תדלוק ובאיזה הנחה הם יהיו.

או שאם מישהו כבר בדק , אז שיגיד מה המימצאים :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לא תהיה תחרות, פז לא משנה את המחירים שלה מול תחנות אחרות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בינתיים כמו שזה נראה התחנה החדשה של סונול לא הכי עמוסה בניגוד לפז.

אני מאוד מקווה שהם עוד יורידו מחירים וישברו את השוק באיזור..

אגב , בתחנת "דלק" שנמצאת בקריית אריה , מה גובה ההנחה שניתנת לליטר ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני הייתי מעדיף לדעת שהתחנה שלי מוכרת דלק שהוא 100% איכותי מאשר לחסוך אגורה ורבע על כל תדלוק...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון,אל תשכח שכול תחנה מתחילה מה שנקרא מכלום,ועם הזמן היא הופכת להיות מוכרת...

ביינתים הוא אומר שהוא מרוצה,אז איפה בדיוק הסיכון שהוא לוקח?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

זו לא הייתה הערה שמכוונת ספציפית לתחנה הזו, ואם השתמע כך מדבריי אז סליחה.

באופן כללי, אנשים מחפשים תמיד איפה הכי זול והכי זול והכי זול.

ולי, אישית, זה מציק.

למה אף אחד לא שואל איפה יש דלק באיכות טובה כמה שיותר?

לדעתי, המרדף אחרי השקל (או האגורה, במקרה הזה), יוצר מצב שבו לאף אחד לא איכפת מאיכות הדלק, רק שיהיה כמה שיותר זול...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ולי, אישית, זה מציק.

לדעתי, המרדף אחרי השקל (או האגורה, במקרה הזה), יוצר מצב שבו לאף אחד לא איכפת מאיכות הדלק, רק שיהיה כמה שיותר זול...

בגלל זה יותר מחצי חברי פורום לא מתדלקים ברשת ספציפית .. :D

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

קודם כל זה לא "כמה אגורות" כמו שאתה מגדיר את זה, המחיר לאוקטן 99 הוא הכי נמוך בפ"ת (אלא אם כן מישהו אחר מכיר משהו שאני לא מכיר),

מאמין שיש הפרש של כ 20-30 אגורות לליטר שזה המון!

דבר שני שכחתי לציין שאני התחלתי למלא שם רק בגלל המלצה של חבר שהתחיל למלא שם אוקטן 99 וסיפר שהוא מרוצה מאיכות הדלק,

ז"א לא הלכתי לשם לתדלק בגלל המחיר אלא קיבלתי המלצה שהאיכות טובה ובמחיר טוב - אז למה לא?

פורסם
לא תהיה תחרות, פז לא משנה את המחירים שלה מול תחנות אחרות.

פז כבר הורידו מחירים כשלא היתה להם ברירה. בחלק מהתחנות שלהם הנחת התדלוק העצמי ירדה מ12 ל15 אגורות בהתאם ללחץ הסביבתי, ובתחנה המפורסמת של ראש-פינה הם אפילו נגררו להורדה של מעל 30 אגורות לליטר, אחרי התחנות של טן, דלק וסונול.

אני יודע שאת עובדת בפז, ובכל זאת - כבר היו דברים מעולם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני כמעט 6 שנים עובדת בפז, ולא ראיתי אפילו פעם אחת הנחה על דלק.

אחת לחודש תפקידו של מנהל התחנה לאסוף נתונים מהתחנות השונות הנמצאות בקרבת התחנה שלו, ולהזין את הנתונים למחשב של פז, שם מעבדים את הנתונים ומחליטים החלטות, שבנתיים לא הגיעו לשום תחנה שלנו או שבסביבתנו.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני כמעט 6 שנים עובדת בפז, ולא ראיתי אפילו פעם אחת הנחה על דלק.

אחת לחודש תפקידו של מנהל התחנה לאסוף נתונים מהתחנות השונות הנמצאות בקרבת התחנה שלו, ולהזין את הנתונים למחשב של פז, שם מעבדים את הנתונים ומחליטים החלטות, שבנתיים לא הגיעו לשום תחנה שלנו או שבסביבתנו.

:roll:

ל'

רשת של קמצנים , למה יש להם את המנטליות והצורת חשיבה הזאת ?

אולי כי הדלק שלהם "הכי טוב" ?

או בגלל שכל צה"ל מתדלק אצלהם ?

מעניין אותי למה הם לא יוצאים בהוזלות ותמיד האף שלהם בשמים

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מה הקשר לקמצנות?

זו המדיניות שלהם וככה הם פועלים.

ל'

פורסם

ולי, אישית, זה מציק.

נקודת המוצא שלך, לפיה מה שזול הוא בהכרח גם נחות, פשוט מקוממת. יותר מזה, היא פוסלת מראש כל אפשרות של תחרות.

• תוכן חדש...