Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איך האמינות של הגיר האוטומטי? מחזיר, כמו בטויוטה למשל, 250K ק"מ?

2. האם ראש המנוע רגיש כמו באפלאוז? כמובן שאקנה אחת עם נוזל קירור ברדיאטור...

הרכב הולך לשמש כרכב שני בבית, והולכת לנהוג בו נהגת שלא עוברת 60 קמ"ש. מתאים בול, לא?

אביעד

פורסם

1. מחזיק משהו כמו 120K ק"מ ואח"כ נזקק לשיפוץ מוח הידראולי.

2. רגיש. אבל הבלוק עוד יותר. חובה לקנות רכב עם נוזל קירור מקורי (גוון ורוד-אדום) במערכת הקירור. אם טופל בנוזל קירור מקורי, אין בעיות בכלל.

3. סביב 150K בממוצע המנוע כבר נזקק להחלפת רינגים עקב עישון יתן. רינגי השימון נתפסים. הקומפרסיה במצב זה טובה והמנוע סוחב טוב, אבל נפלט עשן רב מהאגזוז וצריכת השמן גבוהה.

פורסם

ב-150,000 עד גג 200,000 המנוע 1000 שובק חיים.

בד"כ לא משפצים אלא מחליפים את כל המנוע ויחד עם כל העבודה מסביב: טיימינג,משאבת מים ושאר ירקות הנזק לא פחות מ-5000-6000.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עד כדי כך האמינות של הרכב גרועה*? למה הוא כ"כ מבוקש אם כך?

*מנוע וגיר שהולכים ב-150K זה גרוע אפילו יותר מצרפתיות :lol:

פורסם

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.."

אני מכרתי סיריון במצב גרוטאתי למדי (גיר גמור) בתוך חצי שעה מרגע פרסום המודעה במחיר קרוב למחירון. הקונים ממש רבו על הרכב. לך תבין.

• תוכן חדש...