Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר של מכסה מנוע ל 106 XSI שנת 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , הרגע קיבלתי טלפון מהפחח שלי כשהוא אומר לי שיש מצב שצריך להחליף את המכסה מנוע מכיוון שיש בו הרבה גלים .

העניין הוא שהרכב נכנס לפחחות וצבע כללי כול האוטו , ודלת כבר החלפתי מכיוון שמישהו נכנס לי בה , עכשיו הוא אומר שיש מצב שצריך להחליף את המכסה .

מישהו יודע כמה אמור לעלות מכסה כזה חדש ? והאם לדעתכם המקצועית מכיוון שיש גלים לא ניתן להשים יותר מדי חומר לנסות להציל תמצב ?

האם החלפה היא בלתי נמנעת במצב כזה ? שוב המכסה תקין לא עקום או משהו כזה פשוט הוא אומר שיש בו גלים והוא לא הכי ישר , אבל הוא לא ספק מכה מתאונה או משהו בסגנון .

בכל מקרה אני בספק יחליף (עקב קושי כלכלי לעמוד בהוצאה המטורפת הזו) אבל אשמח לשמוע דעות בקשר לשאלות הנל .

תודה .

פורסם

אכן כן, מכסה מנוע עם הרבה גלים לא ניתן להחליק ע"י רבוי שכבת חומר פחחים כי היא תיסדק מהיות המכסה חלק שנטרק ורועד.

כמובן שכדאי לבדוק רכישת מכסה מנוע משומש תקין מפרוקי רכב והפחח יוכל לעשות זאת כשמובן שיידע אותך מראש על המחיר ויקבל הסכמתך לכך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

או קיי , טוב לדעת את זה ממישהו ניטרלי שלא בונה על הכסף שלי , (והכוונה לפחח) .

בקשר למחיר של מכסה ביררתי במוסך גזית , ואמרו לי חליפי 900 , אורגינל 1500 שניהם חדשים .

זה מחיר מטורף עליי כי רק עכשיו שמתי לא מעט על הפחחות וצבע , ועל דלת צד ימין שנאלצתי לקנות עקב תאונה .

בכל מקרה רציתי לדעת לפי דעתך כמה יעלה אחד כזה מפירוקים והאם שווה לי לקנות אותו ? , או להגיד לפחח שינסה לעשות מה הוא יכול עם שלי ולגמור תסיפור ?

וכמובן תודה על העזרה המועילה .

פורסם

עכשיו, (אחרי שאתה יודע מחירים של מכסים חדשים), זה זמן טוב לברר ולהתמקח בפירוקיות. או לחילופין לבקש שהפחח יעשה את זה. אבל הוא יכול להרוויח מזה גם.

• תוכן חדש...