Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התמיכה הגורפת אני כבר אנסח מכתב. נראה מה יצא מזה.

ביום חמסין

זה דווקא קרה בעשר וחצי בבוקר, אז היה די נעים... עד שהוא פגע בי ונהיה לי מאוד חם.

לגבי עצות למקומות צביעה - יש לי מסמך חתום ע"י מנהל המוסך המרכזי שלוקח על עצמם את עלות התיקון בפחחות המרכזית של הונדה. אם אני אצבע את הפגוש זה יהיה שם (מן הסתם לא יממנו לי במקום אחר, גם ככה לא חייבים לי כלום).

רועי5, המחשבה להרים טלפון לעבודה לסדר משפחתומאטית עולה בערך 20 פעמים ביום... אבל יש רגעים שהרכב פשוט שווה את כל עוגמת הנפש.

תודה על תגובות :)

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהג המחזיק ברישיון לרכב ציבורי מעל גיל 55 אם אני לא טועה מחוייב לעבור בדיקות רפואיות כל שנתיים.

אם כל נהג בישראל מעל גיל מסויים יצטרך לערוך בדיקות רפואיות למען המשך תוקף רישיונו, הרי זה משובח!

GS300.

פורסם

אדם בעל רשיון לרכב תעסוקתי (או איך שלא קוראים לזה), כולל מוניות, אוטובוסים, משאיות וכו' חייב לעבור בדיקות רפואיות פעם בשנתיים אחרי גיל 50 (מנסיון של אבא שלי).

אדם בעל רשיון לרכב פרטי צריך לעבור בדיקות רפואיות אחת לכמה שנים (5 כמדומני) מעל גיל מסויים (אם אינני טועה, מדובר על 60 או 65).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה הפגיעה? האם מדובר בסדק/שפשוף?

האם אתה סגור על זה שכל טיפול קוסמטי (פוליש,ווקס, שלייף סבון) לא יעזור?

הרכב חדש, ואם אין הכרח הייתי נמנע כמה שיותר מצביעות.

אם אפשר לחיות עם זה, הייתי חי עם זה.

פורסם

אצלי בבניין יש שכן כזה, בן 60+ שכל פעם שהוא יוצא מהחניה הוא פוגע ברכבים אחרים שחונים שם. פעם הוא פגע ברכב של ההורים והיום הוא פגע ברכב של שכן אחר. הבן אדם עושה רוורס 9-10 מטר ונכנס ברכבין שחונים שם. פשוט משגע אותי. אני את הרכב שלי מחביא ממנו:evil:

פורסם

מצטרף לתגובות ה"גם לי זה קרה"

לפני כמה שבועות אני מגיע למשרד מחפש חניה, ורואה מישהי מהמשרד שלי חונה לפני, היא חוזרת רוורס ולא מסתכלת קדימה

אני רואה שהיא הולכת לפגוע ברכב מקדימה וצופר לה וצועק והיא בתגובה מראה לי את האצבע האמצעית שלה תוך כדי שכמובן היא דופקת את הברלינגו המשטרתית ואח"כ עוד באה ומסתחבקת איתנו כאילו כלום לא קרה !!!

אם זאת לא היתה ברלינגו משטרתית הייתי משאיר לו פתק עם הטלפון שלה שלפחות יצעק עליה.

מקרה שני יום שישי שעבר יש לי שכן חמור שחושב שהוא יודע לחנות ברוורס (כמוני)

מנסה לחקות אותי אך הפלא ופלא הוא דופק לי את הרכב.

למזלי בדיוק עבר חבר שלי וראה את המכה, אז הוא שואל את השכן "מה לא הרגשת שנתת מכה זה הרכב של חבר שלי"

והשכן בחוצפה שהיתה צריכה לזכות אותו באיזה 4 צמיגים מפונצ'רים עונה לו "זה כלום לא רואים את זה" (כל הפינה של הפגוש משופשפת עם חריטות - לא משהו שיוצא בווקס)

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
מצטרף לתגובות ה"גם לי זה קרה"

והשכן בחוצפה שהיתה צריכה לזכות אותו באיזה 4 צמיגים מפונצ'רים עונה לו "זה כלום לא רואים את זה" (כל הפינה של הפגוש משופשפת עם חריטות - לא משהו שיוצא בווקס)

התגובה שלו דוחה אותי מאוד. פשוט גועל נפש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מקרה שני יום שישי שעבר יש לי שכן חמור שחושב שהוא יודע לחנות ברוורס (כמוני)

מנסה לחקות אותי אך הפלא ופלא הוא דופק לי את הרכב.

לכל אחד יכול לקרות כזה מקרה, חוץ ממך כנראה, הנהג הדגול

אפשר לקבל חתימה? :twisted::lol:

חוץ מזה גם לי קרה השבוע מקרה שבו חניתי במרכז קניות ונשארתי לכמה דקות ברכב, באותו זמן מאזדה-ליסינג חנתה לידי

ובלי שום אזהרה קפץ משם ילד בן 5 שפתח את הדלת שלו על הרכב שלי והשאיר סימן קטן. אין מה לעשות, אני לא אלך לצבוע את כל הדלת בשביל נגיעה שכמעט ולא רואים אבל כן ניגשתי לדבר עם האבא של הילד, שילמד את הבן שלו לצאת מהרכב כמו בנאדם בוגר ולא לפתוח דלת ולקפוץ בריצה באמצע חניון מלא ברכבים בתנועה.

פורסם

כמובן שכל הפיוזים אצלי קפצו ויצאתי אליו בצעקות.

ב) חשבתי על איך אני יכול לעשות את חלקי שאנשים כמותו ישלמו על ההתנהגות הבהמית שלהם

מי שהתנהג באופן בהמי זה אתה , השחצן הקטן שיושב בתוך רכבו ובגלל שריטה ( אלוהים ישמור ) שפשוף קל בפגוש יוצא בצעקות .

חבל שהנהג בוולוו לא מעך אותך קצת יותר , או לחילופין היה נחמד לראות בריון גדול מימדים יוצא מהוולוו לקראתך .

פורסם

זה רק מה שמראה עד כמה אין לך כבוד לרכוש של אחרים.

אם נתחיל בזה שזה בסדר להשען על רכב של מישהו, או לשפשף אותו קלות בחנייה נגיע משמה מהר מאוד לגניבת סמלים, השחתה מכוונת, גניבת רכוש מתוך הרכב, גניבת הרכב עצמו, פריצה לבתים, אונס ורצח.

(נכון זה נשמע לכם מוגזם, אבל משמה זה מתחיל. מישהו אמר ג'וליאני?)

פורסם

cartom כתב:

מי שהתנהג באופן בהמי זה אתה , השחצן הקטן שיושב בתוך רכבו ובגלל שריטה ( אלוהים ישמור ) שפשוף קל בפגוש יוצא בצעקות .

חבל שהנהג בוולוו לא מעך אותך קצת יותר , או לחילופין היה נחמד לראות בריון גדול מימדים יוצא מהוולוו לקראתך .

אתה מודע לעובדה שאתה נמצא בפורום רכב, ולא באיזה פורום "Tree-Huggers"?

כי לפי כל התגובות שלך שראיתי עד עכשיו, כנראה שלא.

אז הבנאדם יצא בכעס. נכון, הוא יכל להתנהג קצת יותר ברוגע, אבל זה לא כאילו הוא דחף אותו לתוך הבגאז ולקח אותו לפרדס (יותר מדי "הבורר" :roll:).

פעם הבאה שמישהו "מלטף" לחברה שלך את הישבן, נראה אותך מדבר אליו בטון רגוע ונינוח (וכן, לחלק מהאנשים כאן בפורום, זו השוואה רלונטית).

נ.ב:

חבל שהנהג בוולוו לא מעך אותך קצת יותר

כאן אני מסכים איתך.

אולי הוא היה מקבל פגוש חדש לגמרי 8)

PUG-306 XSI MK2

פורסם

פעם הבאה שמישהו "מלטף" לחברה שלך את הישבן, נראה אותך מדבר אליו בטון רגוע ונינוח (וכן, לחלק מהאנשים כאן בפורום, זו השוואה רלונטית).

באמת השוואה רלוונטית

:lol:

פורסם

פעם הבאה שמישהו "מלטף" לחברה שלך את הישבן, נראה אותך מדבר אליו בטון רגוע ונינוח

וזו בדיוק הבעיה של נהגים מסויימים - הגישה שלהם וההתיחסות לרכב !!

כנסו לפרופורציות או שתעטפו את הרכב בצמר גפן רך ומלטף ועדיף גם לא להוציא אותו חלילה לנסיעה בכביש או חס וחלילה להחנות אותו ולהשאירו בחנייה לבד ללא השגחה צמודה .

פורסם

זו בדיוק הבעיה של נהגים מסויימים ואנשים כמוך שאין להם כבוד לרכושם של אחרים בין אם זה אוטו או קליפת שום

לא שלך, זה של אדם אחר, שיהיה כמה קנאי שהוא רוצה להיות לרכוש שלו, אין שום סיבה או פשרה שאדם אחר יפגע לו ברכוש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אין שום סיבה או פשרה שאדם אחר יפגע לו ברכוש

ואתה בטח חושב ( בעצם אתה בטוח ) שמי שפגע בו עשה זאת בזדון ( בכוונה תחילה - למקרה שלא הבנת ) .

ואם לא הבנת את כוונתי ותגובותיי בשירשור ........... אז כנראה שלא תבין לעולם , וזו כבר בעיה שנגעתי בה קודם .

• תוכן חדש...