Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

cartom כתב:

וזו בדיוק הבעיה של נהגים מסויימים - הגישה שלהם וההתיחסות לרכב !!

באמת בעייה קשה, אבל לפחות רובנו עברנו את השלב הראשון, והודנו שיש לנו בעייה.

השלב הבא הוא לבקש סליחה מכל אלו שנפגעו מאהבתנו לרכב (החברה שמעירים אותה בשבת בבוקר כדי שתמלא את הדלי בזמן שאני שוטף, החברים שאסור להם לאכול ברכב...).

בשביל זה אנחנו כאן בפורום - קבוצת התמיכה :wink:.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

cartom, אנשים הגיבו לך נכון - זה עניין של כבוד לרכוש של אחר. הדבר הראשון שצעקתי לו זה שהוא ראה שהוא בקושי נכנס, מה הבעיה לעשות רוורס ולהכנס כמו בנאדם? פשוט לא מעניינת אותו שריטה על הפגוש שלו וכפועל יוצא מזה גם לא מעניינת אותו שריטה או מכה על הפגוש שלי (ואני האחרון שעוטף את הרכב שלו באובר הגנתיות).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

cartom, אנשים הגיבו לך נכון - זה עניין של כבוד לרכוש של אחר. הדבר הראשון שצעקתי לו זה שהוא ראה שהוא בקושי נכנס, מה הבעיה לעשות רוורס ולהכנס כמו בנאדם? פשוט לא מעניינת אותו שריטה על הפגוש שלו וכפועל יוצא מזה גם לא מעניינת אותו שריטה או מכה על הפגוש שלי (ואני האחרון שעוטף את הרכב שלו באובר הגנתיות).

יפה , עכשיו אני מקווה שאתה מבין שאפשר לגשת לפתור בעיה שכזו בלי צעקות , ואני תוהה מה היה קורה אם הבן אדם היה מועך לך באמת חצי מכונית בגלל חוסר ריכוז \ זהירות שלו - האם היית יוצא ותוקע בו סכין ???

אני מניח שלא !!

וזו הסיבה שבתגובותיי ניסיתי להבהיר לך שתגובתך כפי שתיארת אותה ( וזו רק דעתי ) היית סוערת ומיותרת .

ועוד אוסיף שכשיוצאים מהרכב במקרה של פגיעה בין שני כלי רכב ומתחילים ישר בצעקות אפשר להשיג תוצאה לא רצויה כמו אלימות גופנית במקרה הגרוע , והתנגדות מצד הפוגע לשתף פעולה ולפצות כספית את הנפגע במקרה הטוב .

כתבת : " מה הבעיה לעשות רוורס כמו בן אדם "

ובכן , כידוע לך לא כל הנהגים מיומנים לצערינו ובכלל רבים מהם ( גם צעירים ) יושבים באופן חוקי מאחורי ההגה ומסכנים אחרים ( מסכנים ממש חיים של אחרים ולא רק רכבים של אחרים ) אז אין מה לדבר על כבוד לרכוש של אחרים , אע"פ שגם התופעה הזו קיימת אצל נהגים מסויימים .

אני מודה שגם לי כואב לחזור לרכב שלי ולמצוא עליו מעיכונת בדלת , שפשוף כאן שפשוף שם , אבל תתפלא גיליתי שהרכב נוסע כרגיל ולא מאבד מהיכולות האווירודינמיות שלו או מעוצמתו בכביש .

שריטות זה באסה אבל אפשר לחיות איתן בשלום , או לא ולגשת לפחח לתקן אותן .

לסיכום , אני מקווה שלא תדע יותר שפשופים :wink:

פורסם

cartom,

תן לי בבקשה את הכתובת שלך.

מבטיח לך שדבר ראשון שישי הבא בבוקר אני בא לצבוע לך את כל הקירות בבית בבורדו.

אני מקווה שלא אכפת לך, הרי הבית ימשיך להגן עליך ועל משפחתך מפני הגשם.

פורסם
cartom,

תן לי בבקשה את הכתובת שלך.

מבטיח לך שדבר ראשון שישי הבא בבוקר אני בא לצבוע לך את כל הקירות בבית בבורדו.

אני מקווה שלא אכפת לך, הרי הבית ימשיך להגן עליך ועל משפחתך מפני הגשם.

דווקא איכפת לי .....

וחבל לי לבזבז זמנו של אדם שנון בעבודה פיסית כמו צביעת קירות הבית .

אז קבל התנצלותי .

פורסם

cartom, איך אתה לא מתבייש בכלל לרשום דבר כזה?

הריי רכב זה לא אופניים, וזה לא איזה שטות שקונים ב 100 ש"ח , בעיקר שמדובר ברכב כמו של PAVI שעולה קרוב ל 200 אלף ש"ח, האם אתה היית מוכן שיתיחסו לרכושך שעולה כ 200 אלף ש"ח בצורה כפי שהיו מתייחסים אליו אם היה שווה כ 100 שקלים ?

ידוע לך כמה עולה לתקן את ה"שיפשוף" הקטן הזה ? התיקון יכול להגיע לכמה מאות שקלים, אז למה שלא יצא בעצבים ? למה שלא יתרגז ? הכמה מאות שקלים האילו יכלו באותו הכיף לצאת על איזה ארוחה טובה או איזה לילה בצימר.. למה בגלל אותו טרח זקן הוא צריך להוציא את זה על תיקון הפגוש ?!

פורסם

הריי רכב זה לא אופניים, וזה לא איזה שטות שקונים ב 100 ש"ח , בעיקר שמדובר ברכב כמו של PAVI שעולה קרוב ל 200 אלף ש"ח

תנסה יותר לכיוון ה 350 אלף... :roll:

אני מודה שגם לי כואב לחזור לרכב שלי ולמצוא עליו מעיכונת בדלת , שפשוף כאן שפשוף שם , אבל תתפלא גיליתי שהרכב נוסע כרגיל ולא מאבד מהיכולות האווירודינמיות שלו או מעוצמתו בכביש .

שריטות זה באסה אבל אפשר לחיות איתן בשלום , או לא ולגשת לפחח לתקן אותן .

א. יש אנשים ששריטות מפריעות להם. למה שלי יהיה משוה על האוטו שמפריע לי בגלל חוסק המיומנות / איכפתיות של מישהו אחר?

ב. למה שאני אגש לפחח ואתקן מכה שמישהו אחר עשה, ואז אני אבוא למכור את הרכב, ומישוה יזמבל לי שעה שהוא רוצה להוריד מחיר כי צבעו פה וצבעו שם, אם האידיוט שחנה לידי יכול היה להסתכל עוד קצת ולהחנות כמו בנאדם?

למה אני אצטרך לשלם על הטעות של מישהו אחר?

למה הוא לא יכול שלא לעשות טעות, או לפחות לנסות ככל האפשר למנוע אותה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמו שהקונדס אמר - אפילו אם האוטו נוסע אותו הדבר - הוא ימכר בפחות כסף, במיוחד מכוניות כאלו.

ולמה להתעצבן ולצעוק? זה לא תמיד בשליטה, עצם הזילזול ברכוש זה דבר מעצבן בעצמו, לפני כמה זמן מישהי נסעה רוורס ופגעה בטעות ברכב שלי, לא כעסתי כי הבנתי שזה היה מתוך טעות והסתכלות במראה הלא נכונה. לפני שנה מישהו עבר באור אדום ופגע בי - זה מבחינתי היה מתוך זילזול וטימטום. על זה הרבה יותר כעסתי...

פורסם

אךךך המנטליות הישראלית בשיאה. נו אז פגעתי נו אז מה? קורה, אבל זה לא היה בכוונה...מה הרגתי מישהו? נו אבל זה לא היה בכוונה... חוסר כבוד מוחלט לרכוש של אחרים.

אנשים כאלה שפוגעים ואח"כ עוד אומרים לך זה כולה שפשוף לא רואים את זה, ישר צריך לשנות להם את הצורה של הפרצוף. :evil:

ברוסית יש משפט טוב מאוד: за нечайно бьют отчайно, חבל שבישראל לא מיישמים אותו.

ROOONEEYY

פורסם

הריי מוסכם פה שזה טעות של הפוגע, ולא של הנפגע נכון ?

אז על מה אתה מדבר בכלל CARTOM ?

הבנאדם פגע , הבנאדם אשם - נקודה.

מה זה משנה אם אני מתייחס לאוטו יותר יפה מאשר לבת הקטנה שלי (מטאפורה !) ?

זכותי המלאה להתייחס לרכב בדיוק כמו שאני רוצה, (באותה מידה תחשוב שזו ערימת מזומנים אם זה עוזר לך ), ואין לשום אדם זכות לפגוע בה ! לא מעט, ולא הרבה , לא שריטה, ולא השבתה !

פורסם

בנוסף לכל מה שנאמר ישנו פרט מאוד חשוב ששכחת CARTOM

הנהג הפוגע פגע ברכב למרות צפירות אזהרה.

מילא שהיה משפשף את הפגוש כי היה לו שטח מת, אבל להמשיך ולנהוג כרגיל כאשר רכב לידך צופר ואתה לא שם לב/לא שומע/לא איכפת לך זה גובל בהתנהגות רשלנית.

במידה ובמקום ה S2000 היה שם ילד קטן גם אז היית טוען שאין מה להתרגש ? הרי זה לא נעשה בזדון..(איזה תאונה כן?) לדעתי המעט שאפשר לעשות זה לדאוג שאותו נהג יעבור בדיקות רפואיות הכוללות שמיעה וראייה כי אני ממש לא רוצה לגלות שבגלל שאותו נהג המשיך לנהוג הוא דרס איזה הולך רגל...

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
בנוסף לכל מה שנאמר ישנו פרט מאוד חשוב ששכחת CARTOM

הנהג הפוגע פגע ברכב למרות צפירות אזהרה.

מילא שהיה משפשף את הפגוש כי היה לו שטח מת, אבל להמשיך ולנהוג כרגיל כאשר רכב לידך צופר ואתה לא שם לב/לא שומע/לא איכפת לך זה גובל בהתנהגות רשלנית.

במידה ובמקום ה S2000 היה שם ילד קטן גם אז היית טוען שאין מה להתרגש ? הרי זה לא נעשה בזדון..(איזה תאונה כן?) לדעתי המעט שאפשר לעשות זה לדאוג שאותו נהג יעבור בדיקות רפואיות הכוללות שמיעה וראייה כי אני ממש לא רוצה לגלות שבגלל שאותו נהג המשיך לנהוג הוא דרס איזה הולך רגל...

שמח לקבל תגובה ענינית :wink:

נכון שלא נגעתי ( ובכוונה תחילה ) בנושא כשירותו של הנהג הפוגע , מצטער אבל זה לא תפקידי , ישנם אנשים האחראים על כך , ואם יחליט על כך ( הגשת תלונה במשטרה או פנייה לרשויות ) פותח השרשור , וימצא שהנהג הזה אינו כשיר לנהיגה ולפיכך ישלל רשיונו - אני אישית אודה לו שסייע ותרם את חלקו לבטיחות בכביש .

ואתה יכול להיות בטוח שההתיחסות שלי היתה לפגיעה ברכוש בלבד ולא פגיעה בנפש .

פורסם

מבחינתי - מי שפוגע לי ברכוש - פוגע לי בנפש... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה לא מחליט מה יהיה מאחורי האוטו שלו בפעם הבאה, ילד, חתול או אופנוע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קוים מקבילים לא נפגשים!!!

בגדול נראה לי שהויכוח מיותר כי אתם לא משדרים על אותו גל!

אין ספק שהנהג הפוגע אשם, אין גם ספק שנהגים מבוגרים צריכים לעבור בדיקות כשירות, אין גם ספק שיש הרבה נהגים מסוכנים על הכביש, אין ספק שבמדינת ישראל אין כבוד לאחר בכלל ובטח לא לרכושו... אבל וזה אבל גדול, לא יוצאים בעצבים מהאוטו. ספור עד עשר, אם אתה מסוגל לצאת זה סימן טוב, עכשיו יהיה עצוב שאתה תפגע גם פיזית.

האמור מתיחס לאדם הנורמטיבי ולא לכל מיני אנשים אלימים, שמסוגלים גם לירות בך (עיין ערך חוסר כבוד לאחר).

בקיצור כולם צודקים... לא צריך להתווכח אלא לנסות להיות חכמים.

נ.ב. אין קשר למחיר הרכוש, 100 ש"ח או 350K, העניין הוא הגישה!!!

• תוכן חדש...