Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמח לקבל תגובה ענינית :wink:

נכון שלא נגעתי ( ובכוונה תחילה ) בנושא כשירותו של הנהג הפוגע , מצטער אבל זה לא תפקידי , ישנם אנשים האחראים על כך , ואם יחליט על כך ( הגשת תלונה במשטרה או פנייה לרשויות ) פותח השרשור , וימצא שהנהג הזה אינו כשיר לנהיגה ולפיכך ישלל רשיונו - אני אישית אודה לו שסייע ותרם את חלקו לבטיחות בכביש .סליחה על השאלה , אבל אתה מבין מה אתה אומר ? ואם הנהג כשיר אזי מה? אז מותר לו לצאת ולהכנס ברכבים ? ואני מבין שאז ע"פ שיטתך הוא יכול להמשיך בכך בלי להענש ?

ואתה יכול להיות בטוח שההתיחסות שלי היתה לפגיעה ברכוש בלבד ולא פגיעה בנפש .

אני מבין שאצלך פגיעה ברכוש אינה מחייבת שהפוגע ישלם ? יש אפשרות לדעת היכן אתה גר והאם יש בביית חפצי ערך ? אני מבטיח לך ,שאמצא פורץ שילך אליך ויגיד שאסור להעניש אותו על פריצה כי רכוש של אחרים הוא הפקר אצלך .

אני באמת לא ממש מצליח להבין אם אתה מבין היכן אתה נמצא בכלל או שאתה חי בסרט שממנו מתעוררים לכאוס מוחלט

בברכה יהודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קוים מקבילים לא נפגשים!!!

בגדול נראה לי שהויכוח מיותר כי אתם לא משדרים על אותו גל!

אין ספק שהנהג הפוגע אשם, אין גם ספק שנהגים מבוגרים צריכים לעבור בדיקות כשירות, אין גם ספק שיש הרבה נהגים מסוכנים על הכביש, אין ספק שבמדינת ישראל אין כבוד לאחר בכלל ובטח לא לרכושו... אבל וזה אבל גדול, לא יוצאים בעצבים מהאוטו. ספור עד עשר, אם אתה מסוגל לצאת זה סימן טוב, עכשיו יהיה עצוב שאתה תפגע גם פיזית.

האמור מתיחס לאדם הנורמטיבי ולא לכל מיני אנשים אלימים, שמסוגלים גם לירות בך (עיין ערך חוסר כבוד לאחר).

בקיצור כולם צודקים... לא צריך להתווכח אלא לנסות להיות חכמים.

נ.ב. אין קשר למחיר הרכוש, 100 ש"ח או 350K, העניין הוא הגישה!!!

שמח לפגוש בדיעות שפויות בפורום .:wink:

פורסם
לך על זה, בהחלט!

בכלל לא בקטע של נקמנות אלא בקטע של בריאות ובטחון הציבור.

כבר מזמן נעשו נסיונות (שתמיד טורפדו) להעביר חוק שמגיל 60 (או שזה היה 65?)אתה מחוייב בבדיקות רפואיות כל שנתיים ורשיון הנהיגה יוארך רק לשנתיים.

לצערי, זה מעולם לא בוצע.

לך תבדוק מה היה אחוז חברי הכנסת שמעל גיל זה או קרובים אליו בכל אחד מהנסיונות .

יש לי השערה מה תגלה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...