Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן לבן מפיז'ו 205 שנת 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר טוב שעובד איתי יש פיז'ו 205, שנת 95.

הוא אמר שהאוטו שלו מעשן, העשן בצבע לבן, בכל מצב (מתי יותר מתי פחות).

במוסך אמרו שזה גומיות שס' ואמרו לו שזה 800 שקל (כולל הכל).

הבטחתי לו שאברר לגבי מחירים באתר (אנשים שעשו, יודעים לעשות).

הרצתי חיפוש, והגעתי למבוי סתום, פעם רשום כי עשן לבן משמעו אכילת שמן, פעם רשום כי עשן לבן הוא כתוצאה מחדירת מים, אז מה נכון, מים או שמן (ערכתי חיפוש, ורק בגלל שפעם רשום כך ופעם רשום כך אני מעלה הודעה).

פורסם

2 המקרים ייגרמו להופעת עשן לבן.ע"י בדיקה פשוטה של מצב השמן ומים במערכת אפשר לראות איזה מהם חסר.

המלצה: שייגש למוסך מקצועי שיבצע בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך.

פורסם

שריפה של שמן תגרום לעשן סמיך בצבע לבן עם גוון כחלחל. עין מיומנת תדע להבחין בהבדלים די בקלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי, בכל אופן הוא אמר לי שהוא מוסיף כחצי קילו שמן כל שבוע (-+). אז אני הנחתי כי אלו אכן גומיות שס' (אין סימנים שיעידו כי הלך אטם ראש, ואין סימנים ויזואליים לכך שיש בעיה ברינגים-(אני מניח שאם היה, אז היה שמן על מדיד השמן). )

אציע לבחור ללכת לעוד מוסך לשמוע חוות דעת נוספת, כמו גם בדיקת לחץ הפוך.

והאם 800 שקל על גומיות זה סביר (כולל הכל, אבל אין לי מושג איך זה יתבצע, עם פתיחת ראש או בלי)?

פורסם

800 ש"ח זה סביר, זה צריך להתבצע עם פתיחת ראש.

אתה לא יכול לראות סימנים ויזואליים לרינגים שחוקים, בדיקת קומפרסיה על מנוע חם + בדיקה חוזרת עם טפטוף שמן לתאי השריפה יכולה לתת הערכת מצב רינגים טובה יחסית. כדאי לעשות את זה לפני שעושים גומיות שסתומים.

• תוכן חדש...