Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל בביום העצמאות שהחלקתי על כתם שמן עם האופנוע שלי באיזור מושב אורה בירושלים. נפגעתי בברך והלכתי לחברת הביטוח.

חברת הביטוח ביקשה אישור מהמשטרה, וכאשר הלכתי למשטרה וסיפרתי לשוטר את מה שקרה לי הוא אמר לי שלדעתו אני נסעתי מהר ולכן החלקתי..ולא היה שום כתם שמן.

בקיצור, באותו היום יצאתי עם שלילה ל60 יום.

אתמול הלכתי לקחת את הרישיון שלי חזרה אחרי 60 ימים, והשוטרת אמרה לי שנשארו לי עוד 4 ימים. לאחר בירור, הבנתי שהשוטר הכניס למחשב את הכל רק לאחר 4 ימים. כאשר שאלתי אותו על זה הוא אמר לי שקיבלתי רישיון נהיגה זמני ל-4 ימים ויכולתי להמשיך לנהוג .אני לא קיבלתי שום אישור נהיגה זמני, והוכחתי להם את זה בעזרת הארכיון שלהם. היחס המשפיל שקיבלתי במשטרת התנועה היה ממש נוראי - אף שוטר לא רצה להקשיב לי, ואלו שכן הקשיבו לי פשוט צעקו עלי כמו שאף פעם לא צעקו עלי... אני מודה שהייתי נודניק אך זה נובע מכך שהרשיון שלי הגיע לי חזרה. בסופו של דבר כאשר הבאתי בפני השוטר ששלל לי את הרשיון הוכחה לכך שלא קיבלתי רישיון זמני, הוא פשוט אמר לשומר בתחנה להוציא אותי החוצה תוך כדי צעקות עלי. היחיד שהקשיב לי היה שוטר נחמד שתפקידו לרשום את תיאור התאונה, ולכן לא היה יכול לעזור לי בשום אופן.

חשבתי להתלונן במח"ש אבל אני לא יודע כמה זה יעזור.

אני פשוט מרגיש חסר אונים ואין שום דרך להלחם בשוטר הזה שצעק עלי ולא רצה בכלל להקשיב.

יש רעיונות?

פורסם

אין לי רעיונות בשבילך, כי על יחס גרוע יותר כבר יצא לנו לשמוע פה ושם. צעקות זה בקטנה.

מה שכן מעניין אותי, זה למה עשית בלאגן על 4 ימים מסכנים, ומצד שני לא עשית כלום כשנתנו לך שלילה

ל-60 יום על סמך הצהרה שלך שהחלקת עם האופנוע.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

צודק, חבל שלא באת להתייעץ כאן מייד כשזה קרה, קיבלת שלילה שלא מגיעה לך והשוטר בעצם "תפר" לך אותה סתם.

אם היית בא להתייעץ פה, היית חוסך לך את החודשיים האלו ללא הרשיון, ולא היית זוכה ליחס חרא - תאמין לי, כשהם רואים מישהו שמבין עם מי יש לו עסק הם פתאום נרגעים כי הם יודעים שגם הוא יכול להכאיב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

השאלה שלי האם יש לשוטר את הזכות להחליט שרוכב האופנוע נהג במהירות מופרזת בלי שבכלל ביקר במקום האירוע והוזעק בוחן תנועה?

אני חושב שהייתה צריך ישר להתעייץ עם עורך דין.

פורסם

א. הוא לא יכול לקבוע שהוא נסע במהירות מופרזת ללא מדידה מדעית

ב. על מהירות לא מקבלים 60 יום שלילה אלא 30, רק מקצין, ולפי שיקול דעת של הקצין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

על סמך מה שוטר יכול לקבוע שנסעת מהר ובגלל זה החלקת - כשהוא לא היה נוכח בכלל במקום?

נשמע לי כמו קשקוש רציני.

קח עו"ד, או שתתייעץ בפורום המשפטי של פולגז - בתור התחלה.

עבדו עלייך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה כבר אבוד, את הימים בלי הרשיון הוא כבר ספג - מעבר לכך מה יכול לצאת לו?

במידה וקיבל נקודות או קנס זה משהו אחר כמובן אבל הוא לא רשם כלום על כך.

זה יכול להיות רק תהליך ארוך ומייגע שבסופו של דבר אותו שוטר לא יקבל אפילו נזיפה מכיוון שיחליקו את זה מתחת לשולחן כטעות תמימה, וגם אם יקבל נזיפה - מה זה עזר לחברינו? שיהיה פשוט יותר חכם בפעם הבאה וזהו.

מנסיון - לא שווה ללכת נגד המשטרה אלא אם יכול לצאת לך מזה משהו, התהליך ערוך ויקר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ממש מוזר עניין השלילה ובעיקר מקומם .

איך קיבלת על עצמך גזירה כזו של שלילה משוטר טיפש על סמך עדותך בלבד , לא ברור לי איך לא יצאת נגד זה ?

קרה לי מקרה דומה לפני המון שנים שהחלקתי עם הקטנוע באחד מרחובות ת"א ( כנראה עקב כתם שמן ) נפצעתי ופוניתי לבי"ח באמבולנס , לאחר השחרור מביה"ח במתן עדות בתחנת המשטרה ניסה השוטר ליצן התורן להפיל עליי את האשמה בכל מיני דרכים ( אני זוכר שהייתי בשוק מעצם הגישה הזו של המשטרה אבל לא וויתרתי ) - זה לא ממש עזר לו .

לא קיבלתי כל דו"ח ובטח לא שלילה .

מעניין מתי יתחילו במשטרת המדינה לחלק דוחו"ת להולכי רגל שמועדים ברחוב בגלל קליפת בננה או סתם כך - הרי צריך איכשהו למלא את הקופה המידלדלת ולשלם משכורות לחבורת המטומטמים שיושבת בתחנות המשטרה הממוזגות .

פורסם

זה יעזור לו, כי עכשיו רשום בגיליון ההרשעות שלו שיש תאונת אופנוע באשמתו + שלילה.

אם הוא יעשה עבירה נוספת, הפעם באשמתו, ויתייצב מול קצין תורן, הדברים ייראו אחרת אצל נהג ללא הרשעות לעומת נהג עם הרשעות קודמות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין לי רעיונות בשבילך, כי על יחס גרוע יותר כבר יצא לנו לשמוע פה ושם. צעקות זה בקטנה.

מה שכן מעניין אותי, זה למה עשית בלאגן על 4 ימים מסכנים, ומצד שני לא עשית כלום כשנתנו לך שלילה

ל-60 יום על סמך הצהרה שלך שהחלקת עם האופנוע.

כשתשב 60 יום ללא רישיון, גם על עשר דקות אתה תעשה בלאגן.

לבחור שקיבל את השלילה - מה לעזעזל חשבת לעצמך ?! למה לא הלכת לעו"ד ?! למה לא להתייעץ ?! הריי זה מילה שלך נגד .... מילה שלך ! , השוטר לא יכל היה לקחת לך את הרישיון על סמך עצמו, ואתה כמו טמבל נתת לו אפילו שאין לו סמכות לכך !

עצתי היא ללכת עם זה עד הסוף, ולהגיש למחש תלונה , שתספר בדיוק שאין לשוטר שום דרך לדעת אם נסעת מהר או לא, ושסה"כ החלקת על שמן ושללו לך את הרישיון לחינם !

פורסם
הכל התחיל בביום העצמאות שהחלקתי על כתם שמן עם האופנוע שלי באיזור מושב אורה בירושלים. נפגעתי בברך והלכתי לחברת הביטוח.

חברת הביטוח ביקשה אישור מהמשטרה, וכאשר הלכתי למשטרה וסיפרתי לשוטר את מה שקרה לי הוא אמר לי שלדעתו אני נסעתי מהר ולכן החלקתי..ולא היה שום כתם שמן.

בקיצור, באותו היום יצאתי עם שלילה ל60 יום.

אתמול הלכתי לקחת את הרישיון שלי חזרה אחרי 60 ימים, והשוטרת אמרה לי שנשארו לי עוד 4 ימים. לאחר בירור, הבנתי שהשוטר הכניס למחשב את הכל רק לאחר 4 ימים. כאשר שאלתי אותו על זה הוא אמר לי שקיבלתי רישיון נהיגה זמני ל-4 ימים ויכולתי להמשיך לנהוג .אני לא קיבלתי שום אישור נהיגה זמני, והוכחתי להם את זה בעזרת הארכיון שלהם. היחס המשפיל שקיבלתי במשטרת התנועה היה ממש נוראי - אף שוטר לא רצה להקשיב לי, ואלו שכן הקשיבו לי פשוט צעקו עלי כמו שאף פעם לא צעקו עלי... אני מודה שהייתי נודניק אך זה נובע מכך שהרשיון שלי הגיע לי חזרה. בסופו של דבר כאשר הבאתי בפני השוטר ששלל לי את הרשיון הוכחה לכך שלא קיבלתי רישיון זמני, הוא פשוט אמר לשומר בתחנה להוציא אותי החוצה תוך כדי צעקות עלי. היחיד שהקשיב לי היה שוטר נחמד שתפקידו לרשום את תיאור התאונה, ולכן לא היה יכול לעזור לי בשום אופן.

חשבתי להתלונן במח"ש אבל אני לא יודע כמה זה יעזור.

אני פשוט מרגיש חסר אונים ואין שום דרך להלחם בשוטר הזה שצעק עלי ולא רצה בכלל להקשיב.

יש רעיונות?

יואב, לפי חומרת העונש שקבלת נראה לי שחסרים לא מעט פרטים בסיפור שלך. תשתדל להשלים את החסר כמו למשל האם יתכן שהיו עדים להחלקה, שהגישו תלונה במשטרה על הסיבות שלדעתם החלקת? או אולי היה מעורב צד שלישי שנפגע בעקבות ההחלקה?

ארז רונן

פורסם

אני באותה דעה של ארז,

יכול להיות שהכתם שמן נוצר אחרי שפגעת במישהו/משהו???

יכול להיות שסה"כ היית על 220 בנתיב הנגדי וגרמת למישהו לעוף מהכביש???

גם הבן אדם הכי "פקק" בעולם לא יקבל 60 יום שלילה על סתם... בלי לעשות שום דבר מנוגד לחוק.

או שתספר את הסיפור במלואו, או שתקפל את הזנב ותנעל את השרשור.

אם אתה רק מחפש אמפתיה, תעביר את זה לפורום "מקופחים".:evil:

יום טוב,

נתי

פורסם

שלום לכולם

קודם כל אני חדש בפורם ואני רואה שיש פה המון משתתפים וזה יפה

עכשיו לגבי הפרטים :היתה לי שלילה בעבר על מהירות וביצעת את העונש שנתנו לי והפכתי לילד טוב.

לגבי התאונה לא היו שום עדים ולא היו נפגעים אחרים מלבדי.

עכשי הגשתי ערעור לבית משפט ויצאתי הכי טיפש בעולם כיח לא הבאתי לשופט תמונה של כתם השמן...פשוט חשבתי שאני כל כך צודק ככה שלא צריך לעבוד קשה מידי...חשבתי שהשופט קצת יותר חכם מהשוטר ולכן לא הבאתי תמונה של כתם השמן...למרות שאפשר לצלם כל כתם שמן בעיר...

עכשיו התביעה נגדי עדיין לא נגמרה כי אתמול ה ייתי בתחנת משטרה...ואם יהיה משפט נגדי אני אכן יקח עורך דין ואני יבקש להוריד נגדי את כל ההרשאות...

פורסם

על 4 הימים הנוספים בהם לא קיבלת את הרשיון אפשר לתבוע את המדינה בבית משפט על הגבלת חופש התנועה. היה על זה סיפור בחדשות לפני כמה זמן, כאשר איזה עו''ד ששללו לו את הרשיון והחזירו באיחור יום 1 הוא תבע את המדינה ב-4,000 ש''ח וזכה. אולי תנסה לברר על המקרה וללכת על תביעה כזאת? על סמך התקדים הנ''ל אפשר לצפות לאיזה 10-15 אלף ש''ח על 4 ימים ללא רשיון במקרה שלך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שלום לכולם

קודם כל אני חדש בפורם ואני רואה שיש פה המון משתתפים וזה יפה

עכשיו לגבי הפרטים :היתה לי שלילה בעבר על מהירות וביצעת את העונש שנתנו לי והפכתי לילד טוב.

לגבי התאונה לא היו שום עדים ולא היו נפגעים אחרים מלבדי.

עכשי הגשתי ערעור לבית משפט ויצאתי הכי טיפש בעולם כיח לא הבאתי לשופט תמונה של כתם השמן...פשוט חשבתי שאני כל כך צודק ככה שלא צריך לעבוד קשה מידי...חשבתי שהשופט קצת יותר חכם מהשוטר ולכן לא הבאתי תמונה של כתם השמן...למרות שאפשר לצלם כל כתם שמן בעיר...

עכשיו התביעה נגדי עדיין לא נגמרה כי אתמול ה ייתי בתחנת משטרה...ואם יהיה משפט נגדי אני אכן יקח עורך דין ואני יבקש להוריד נגדי את כל ההרשאות...

לא רק שלא יורידו לך את ההרשעות אלא יחמירו העונש וזה מכמה טעמים ואפרט:

אתה עבריין מועד, לפחות כך רואה זאת בית המשפט. נסיונך כנהג מועט ואם רשיונך נשלל עקב מהירות זה היה או בזמן שהיית נהג חדש תחת פיקוח, או שהורשעת בעברות קודמות או שנסעת הרבה הרבה מעל המותר. שלושת האפשרויות לא יזקפו לזכותך.

גם השופט חבר בפורום המכובד הזה ובדיוק עכשיו קורא את מה שאתה חושב על חוכמתו.

עכשיו בו ננסה לחשוב ביחד, שופט תעבורה שופט עשרות תיקים כל יום, הוא כבר שמע את כל הסיפורים מכאן ועד הודעה חדשה, הוא מכיר את כל הטריקים והשטיקים והפליקים. תאמין לי שהוא לא צריך לראות את כתם השמן כדי לא להאמין לך.

לא לעשות שטויות בכביש זו הדרך הכי טובה להמנע מבית משפט.

ארז רונן

• תוכן חדש...