Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באמצע אוגוסט אני מתכנן חופש באירופה ולשם כך שכרתי שם פולקסוואגן טוראן שנחשב ל-mpv קטן בן 7 מקומות, שאלתי היא מה יתנו לי אם רכב כזה לא יהיה במלאי? חשוב לי שהרכב יהיה באותו גודל לפחות...

את הרכב שכרתי דרך EUROPCAR, ההזמנה אושרה לפני כ-3 חודשים ולאחר אישור הרכב ע"י הסניף...

מקום לקיחה: ציריך.

תודה

פורסם

יכולים לתת לך אופל זאפירה, סיטרואן C4 פיקאסו, רנו גראנד סניק, או מאזדה 5 (מוכרים אותן בשוויץ).

כל המכוניות האלו הן בערך באותו גודל ובאותו סידור ישיבה (למעט המאזדה 5 - רק ילד קטן יכול לשבת במושב האמצעי שבספסל האמצעי שלה).

קח בחשבון שבכל המכוניות האלו, כאשר כל 7 המושבים פתוחים, אין כמעט מקום למטען.

במידה ואין להם אף אחד מהדגמים האלו, תתעקש על פולקסוואגן שאראן, רנו אספאס, סיטרואן C8 או פז'ו 807 - אלו מיניוואנים בגודל מלא עם 7 מושבים, וזה יהיה UPGRADE נחמד...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
יכולים לתת לך אופל זאפירה, סיטרואן C4 פיקאסו, רנו גראנד סניק, או מאזדה 5 (מוכרים אותן בשוויץ).

כל המכוניות האלו הן בערך באותו גודל ובאותו סידור ישיבה (למעט המאזדה 5 - רק ילד קטן יכול לשבת במושב האמצעי שבספסל האמצעי שלה).

קח בחשבון שבכל המכוניות האלו, כאשר כל 7 המושבים פתוחים, אין כמעט מקום למטען.

במידה ואין להם אף אחד מהדגמים האלו, תתעקש על פולקסוואגן שאראן, רנו אספאס, סיטרואן C8 או פז'ו 807 - אלו מיניוואנים בגודל מלא עם 7 מושבים, וזה יהיה UPGRADE נחמד...

העניין של המטען ברור, בגלל זה יהיו 5 אנשים ברכב.

פורסם

השיקול שלך נכון, ומאותה סיבה בדיוק גם אני הזמנתי טוראן בציריך, לאמצע אוגוסט...

(ההזמנה שלי דרך OFRAN, ולא דרך EUROPCAR).

תיאורטית, אם לא יהיה להם כזה רכב במלאי, הם יכולים לנסות ולהציע לך משפחתית גדולה שאפילו עולה יותר, (כמו ווקטרה, פאסאט, מונדיאו וכו'), אבל אני מציע להתעקש על מיניוואן עם 7 מושבים, כדי שישדרגו אותך למיניוואן בגודל מלא.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
השיקול שלך נכון, ומאותה סיבה בדיוק גם אני הזמנתי טוראן בציריך, לאמצע אוגוסט...

(ההזמנה שלי דרך OFRAN, ולא דרך EUROPCAR).

תיאורטית, אם לא יהיה להם כזה רכב במלאי, הם יכולים לנסות ולהציע לך משפחתית גדולה שאפילו עולה יותר, (כמו ווקטרה, פאסאט, מונדיאו וכו'), אבל אני מציע להתעקש על מיניוואן עם 7 מושבים, כדי שישדרגו אותך למיניוואן בגודל מלא.

אז יש לי זכות לדרוש וואן במקרה כזה?

פורסם

לדעתי כן - אתה הזמנת טוראן כדי שתוכל להסיע 7 אנשים, והם חייבים לתת לך רכב עם האופציה הזו.

העובדה שהגעת לתחנת ההשכרה עם 5 אנשים אינה משנה דבר - אתה תמיד יכול לומר להם שהדודה הזקנה מחכה לכם בבית-אבות בציריך כדי שתצרפו אותה לטיול :wink:.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מאזדה 5 ו MPV הן לא באותה קטגוריה.

אני יודע שמה שבישראל ניכנס לקטגוריה של MPV זה מיצובישי גרנדיס,קיה קרניבל.

אם הזמנת רכב בקטגוריה של MPV לא יכולים להביא לך משהו כמו מאזדה 5 כי מאזדה 5 זה קטגוריה קטנה יותר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תקרא שוב את ההודעה המקורית של פותח השירשור: "שכרתי שם פולקסוואגן טוראן שנחשב ל-mpv קטן בן 7 מקומות" (ההדגשה שלי). הוא יודע בדיוק מה הוא הזמין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...