Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעתיד כל הכבוד ,אך נקודת מבט מעט שונה

שאלה

כמה זמן כולל הנבירות באינטרנט ,השוואת מחירים וזמינות חלפים,הבאת החלק מהמכס,הנסיעות ,הטלפונים ,חיבור הVAG ,העבודה עצמה ,והבדיקה לאחר מכן השקעת בתיקון זה?

יגאל

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובות : מרק, החיישן שלי הגיע גם עם גריז ההבדל היחיד שלי זה שאני עשיתי הארכה לעומת המקורי שמגיע עם הכבל עד הקונקטור, זהו, בשבילי לא היה שווה לשלם עוד 200 שקל בשביל להמנע מהארכה...

ומרק אם אני אומר מחיר אני מתכוון אליו אז אתה יכול לסמוך עלי שאם אמרתי 300 שקל התכוונתי 300 שקל ולא 700 ולא קרוב ל700

הינה קח תראה בעצמך...סחבק לא משקר :)

yigaljet : את הנבירות עשיתי בזמני החופשי חיישן לאמבדה לא משבית את הרכב ואין מניעה לנסוע עם חיישן לא תקין, קצת צריכת דלק מקסימום בכל מקרה אם לוקחים נטו ולא דקה פה דקה שם מדובר בשעתיים עבודת מחקר תוך כדי עבודה ככה שלא בעיה (אל תדאגו אני לא מנצל את המעסיק אני יכול לגלוש ולעבוד באותו זמן :)) ,לא היו טלפונים, הכל היה באימיילים :) אבל זה לא משנה נגיד שזה כלול בשעתיים, תעשה את זה 3 שעות הכל ביחד, בקשר למכס וכו', על חבילות מתחת ל50 דולר אין מכס ומע"מ אתה מזמין וזה מגיע אליך ברשום עד הבית בלי שום טירחה מיותרת, תראה אני לא יודע איפה אתה מטפל, אבל אני מבטיח לך שלהכניס רכב לצ'מפיון מרגע שאתה יוצא מהבית עד הרגע שתקבל אותו אחרי תיקון זה לא פחות מחצי יום עבודה וזה אם יש 25 מכונאים במוסך, אין אף לקוח, המנהל עבודה וכולם זמינים ובנוסך לא נפלת על הפסקת האוכל שמתחילה בשעה 12 ונגמרת בקפה בשעה 4 (בין 12 ל4 מוצאים לעשות דברים לא חשובים..סמוך עליהם)

ושוב : אם הייתי עורך דין שמרוויח 250 דולר בשעת עבודה אז כנראה באמת הייתי הולך לחברה, מצד שני גם היה לי רכב חדש באחריות שזה כשלעצמו פותר את הבעיה....

ושוב אני אומר, לאדם הרגיל והממוצע שיגלה שהתקלה שלו זה חיישן חמצן (נגיד הביא את הרכב לצ'מפיון אמרו לו ככה וככה התקלה 1800 שקל) יקדיש שעתיים לאחר שעות העבודה בנבירה, יבצע הזמנה ולאחר שבוע עם החלק יכניס את הרכב למוסך םרטי (הרי הוא לא באחריות) יקבל תוצאה זהה לצ'מפיון ב450 שקל כלל הכל הכל....במקום 1800 לא יודע אולי אני בפורום הלא נכון אולי לכם 1350 שקל לא משחק בכלל...ואם זה המצב אז אני יכול להבין את הגישה הזאת....אבל שכל יומיים מישהו מעלה פה פרוייקט צביעת כיסוי מראת פלסטיק של 205 שהוא עבד על זה כל השבת כדי שיראה מדונדש ושתאחלס יש מצב שאפשר לקנות מראה כזאת שנראית פיקס ב150 שקל אז זה בסדר, אבל להשקיע שעתיים באינטרנט כדי לחסוך 1300 שקל זה לא בסדר ? :shock:

פורסם

ומילה אחת מהמחוקק, מעניין את הסבתא אם יש לך קבלה, תעשה איתה קבלת שבת, החזקת סחורה גנובה היא עדיין עבירה במדינה הזאת וגם אם תוכיח שאתה צרכן תמים לחלוטין ש"עבדו" עליו, הסחורה תמיד תוחרם ממך.

בקטע הזה אתה טועה.

תום לב, קניין ותמורה יעמדו לזכותו בתקנת השוק

וזה כהערת אגב בלבד...

ולגבי העניין עצמו, כל דבר שעושים לבד יוצא זול יותר.

יכולת לכתוב:

איך תיקנתי את הטלבזיה לבד וחסכתי את הטכנאי הגנב

איך עשיתי לעצמי סתימה בשן (עם זהב מאי ביי) וחסכתי המון כסף

איך גזמתי את הדשא לבד (עם המכסחת של השכן + דלק על חשבונו) בחינם בלי טובות של גנן.

איך .... לבד וחסכתי 2 בחורות מהפט פונג....

כך שעיקר החיסכון שלך הוא בעבודה עצמית ושימוש בחלק ממקור לא ברור (מכל סיבה שהיא) ולכן אני לא מבין למה אתה חושב ש"דפקת" את המערכת?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עתיד, אני מאמין לכול מילה שלך !

בכול מקרה אתה צודק, זה פורום טכני וכול עבודה שמבוצעת באופן עצמאי ברוכה גם אם לא חוסכים 10K.

אני מתלבט אם לרכוש חיישן מהסוג שאתה רכשת או תחליפי של בוש באורך המתאים+קונקטור עבור חבר בעל גולף 2001 עם מנוע AKL ואני אבצע את העבודה.

חשבתי אולי לרכוש חיישן כמו שאתה רכשת ולהלחים את החוטים (אין לי בעיה של ציוד חוץ מאשר ליפט) מה אתה אומר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בפורומים בחול רשום בפירוש לא לבצע הלחמות בגלל החום שיש שם בכל הפורומים בחול כולם מבצעים את הארכות עם השרוולים האלו שגם כלולים בערכה

אם הייתי עומד לפני ההתלבטות של החיישן שקניתי מול החיישן שהבאתי לך עכשיו בקישור, הייתי בוחר שוב בחיישן שקניתי

תוצאה זהה ועוד 200 שקל בכיס

מה רע ?

תראה עכשיו, אחרי שכבר ביצעתי את העבודה פעם אחת אולי עם בוקים אבל ממש גבוהים לא חייב חייב ליפט, אבל בהחלט רצוי....בהחלט בהחלט רצוי !

פורסם

חלילה עתיד

רשמתי כל הכבוד

אכן שתף אותנו במידע זה אשר לא יסולא מפז אבל,

מתיקון בשיטת עשה זאת בעצמך ועד הצגת המוסך כמקום שבו מחפשים רק לעשוק אותך הדרך עדיין רחוקה

רשום החלפת חיישן למדא בליווי תמונות ,ללא כל ההקדמות המיותרות וההשוואות המחירים שאינן במקומן

המוסך הוא בית עסק לכל עניין ודבר ,מטרתו היא מטרת רווח נקודה

יגאל

פורסם

אין לי בעיה שירוויחו אבל כמה אחוזים להרוויח ? למה חיישן שנמכר בחול ב300 שקל צריך להמכר לנו ב1000 שקל + מע"מ ? למה ?

בכל התעשיה הזאת מרוויחים באיזור ה33 אחוז על חלפים, צ'מפייון התבלבלו והם מרווחים 330 אחוז, למה צריך לשחוט בן אדם שקנה VW ? זה סך הכל רכב גרמני עממי לא רכב יוקרה לעשירים אז למה צריך לשחוט אותך כאילו אתה נוסע על איזה 330CI ?

מה יש אם צ'מפיון היו מוכרים ב400 שקל שקל את החיישן אחרי שקנו אותו בטח באיזור ה200 שקל, מה לא טוב ? 100 אחוז רווח לא טוב ?

כאחד שעבד במוסך שנה, ומסתובב במוסכים כל החיים תאמין לי שניתן להרוויח ולא לרצוח את הקליינט, אני לא רוצה להגיד שמות אבל גם פה יש בעלי מוסכים בפורום שמרוויחים יפה מאוד ולא רעבים ללחם ועדיין שאתה יוצא מהמוסך שלהם אתה לא נוסע עם הרכב התקין לצוק הקרוב לביתך וקופץ...

פורסם

מרק אתה לא יכול להלחים את החוטים, הם מצופים בחומר שלא ניתן להלחים סתם ככה בבית.

מעבר לזה, מה אכפת לך לקנות חיישן תחליפי עם מק"ט זהה לזה שמוכר המוסך המורשה? זה אותו החיישן בדיוק רק בלי הלוגו של יצרן הרכב שלך. אם אתה נהנה לשלם כפול בשביל לוגו תקנה מהמוסך המורשה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר אני לא בטוח בקשר לחוסר היכולת להלחים את החוטים, לדעתי ניתן להלחים אותם ממש שראיתי היום הבעיה שכל העסק קרוב לסעפת הפליטה ואני בספק כמה זמן הלחמה תשרוד..

פורסם
מרק אתה לא יכול להלחים את החוטים, הם מצופים בחומר שלא ניתן להלחים סתם ככה בבית.

מעבר לזה, מה אכפת לך לקנות חיישן תחליפי עם מק"ט זהה לזה שמוכר המוסך המורשה? זה אותו החיישן בדיוק רק בלי הלוגו של יצרן הרכב שלך. אם אתה נהנה לשלם כפול בשביל לוגו תקנה מהמוסך המורשה.

אין לי בעיה לרכוש תחליפי של בוש בלי לוגו. פשוט חבשתי שהלחמה תחזיק מעמד טוב יותר אבל כנראה שאתם צודקים בגלל מיקום החיישן ההלחמה עלולה לא להחזיק מעמד.

במחשבה שניה קצת קשה להלחים בשכיבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה לא צריך להלחים בשכיבה, כל העסק יוצא החוצה, תתעסק עם זה כמה שבא לך ותרכיב חזרה, שוב המשחק פשוט החיישן שקניתי והמקורי עושים אותה עבודה ומגיעים מאותו יצרן המשחק הוא - בא לך לחסוך 200 שקל ולעשות הארכת חוטים, סבבה, לא בא לך ? סבבה

אגב בעיה נוספת החבילה היקרה יותר מגיעה ל80 דולר בערך כלל משלוח זה כבר תחום שהמכס עלול להכנס לתמונה, אם הוא יבין בכלל מה זה :)

פורסם

כל הכבוד על המאמץ, גם אני מאמין שכאשר יש את הזמן והסבלנות דכאי לחסוך היכן שניתן וכאן אוסיף סיפור טרי מהיום:

בעצתו של מוסך רון (רב תודות) הבוקר ביקרתי בחברת רדקו (ת"א) שהיא נציגת חברת Stabilus שמייצרת את בוכנות הגז שמשמשות בתא המטען של VW (אלה שכאשר הן הולכות הבגאז' נופל עלייך). בוכנות אלו הינן המקוריות ומחירן בחברת רדקו 180 ש"ח לבוכנה. איש המכירות אמר לי שבצ'מפיון הן בטח עולות מעל 400.

למרות שהייתי בטוח שהוא צודק אמרתי בשביל הספורט בוא נברר. התקשרתי למחסן של צ'מפיון בנכחותו ואכן- 490 ש"ח לאותה בוכנה, בדיוק מאותו יצרן.

כמובן שהזמנתי ועכשיו אני מחכה שיגיעו מגרמניה. אגב גם בצ'פיון אין אותן בארץ.

פורסם

גם אני בזמנו המזנתי מ-E-BAY חיישן חמצן למאזדה 323 סדאן.

חיישן של DENSO, ללא צורך בחיתוך של חוט,עם קונקטור, 160 ש"ח כולל מישלוח.

היותר פשוט(ללא חיבור ישיר)עלה 120ש"ח כולל מישלוח מארה"ב.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

• תוכן חדש...