Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורטיבי בכ-60,000-70,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הגיע הזמן להפטר מאוהבתי זה שנים (106 XS, דור ראשון) ולהעביר אותה אחר כבוד לאחי שסיים מלווה.

חסכתי סכום (פורט בנושא), השאיפה היא להגיע לשנתון כמה שיותר גבוה.

בכל מקרה עיניי עברו על מפסר רב של הודעות בפורומים ולוחות שונים

ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם בקשר לרכבים הבאים:

הונדה פרלוד 2.2 VVTI

בימר קופה 320+

אימפרזה GT

ניסאן 200SX

כעקרון הרכב יעבור שיפור בעקר לכיוון המתלים, בתקווה להתחיל לנסוע על הצד (DIRFTING בייבי :twisted:). מכיוון שאני לא אוהב מרכבי רודסטר, המיאטה לא בתמונה, כמו כן היא צפופה לי מדי (195 ס"מ). אם יש לכם עוד רכבים שכדאי לחשוב לכיוונם, אשמח לשמוע.

בתודה מראש,

רן

פורסם

הונדה פרלוד 2.2 VVTI - דובר עליה רבות בפורום

בימר קופה 320+ - כנ''ל

אימפרזה GT - כנ''ל

ניסאן 200SX - בהצלחה בחיפושים :lol:

כעקרון הרכב יעבור שיפור בעקר לכיוון המתלים, בתקווה להתחיל לנסוע על הצד (DIRFTING בייבי :twisted:).

זה יהיה מעט קשה עם הפרלוד

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לא יודע כמה תצליח לנסוע על הצד ברכב 4X4 אבל הייתי הולך על האימפרזה. היא אמורה להיות אוטו אמין מאד. הייתה לי אימפרזה שנת 96 שהייתה אמינה מאד. לא יודע איך הטורבו. צריכת הדלק גרועה בטורבו

פורסם

הונדה פרלוד 2.2 VVTI - הנעה קדמית או כפולה (נשארו עוד כאלו בכלל?). דריפטים אתה לא תראה ממנה.

בימר קופה 320+ - תברר עלויות אחזקה וביטוח, אתה עלול להיות מופתע. אבל מתאימה לדריפטים. אחרי שתשתיל לה דיפרנציאל.

אימפרזה GT - אני לא יודע כמה דריפטים בדיוק תצליח להוציא ממנה, אבל תוכל למצוא אחת טובה בתקציב שלך +-

ניסאן 200SX - בהצלחה בחיפושים, יש... בערך 10 בארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם באמת מה שאתה מחפש זה דריפטים אז רק הניסן והבמוו מתאימות.

מכיוון שדיי קשה למצוא ניסן הייתי מתמקד בחיפוש במוו.

כמו שקונדסון אמר, בדוק עלויות ביטוח, יכול להגיע לסכומים יפים.

בניגוד למה שקונדסון אמר לא צריך דיפרנציאל בשביל לבצע דריפטים בבמוו , אבל כן צריך מנוע גדול יותר מה 2.0, הכי טוב 2.8 ואם אין אז 2.5.

יהיה לך קשה למצוא קופה אבל אם מה שחשוב לך באמת זה דריפטים ה4 דלתות תעשה את אותה העבודה אולי אפילו קצת יותר טוב (יותר קלה בכמה קילוגרמים) מהקופה אבל תהיה הרבה פחות יפה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, מעבר לעובדה שזה רכב שונה לגמרי, הוא בעל הנעה קדמית.

לא לתפוס אותי במילה, אני זוכר שדיברתי בזמנו עם בעלייה של סילבייה על הרכב הזה פשוט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

א) תודה לכל המגיבים!

ב)לאחר חפירות לא מועטות בנבחי יד 2/לוח פוקוס ועוד מיני לוחות

התברר לי שרוב הב.מ.וו אוטומטיות, אין ידניות? בנוסף שמתי לב שמסתבר שכל בציר הבמוו קופה הגיע איכשהו לידי בני דודינו...

אני ינסה לחפש לי אחת במצב סביר +

ג)האם ניתן להתאים לבמוו אוטומטית גיר ידני? כנ"ל לגבי הדיפרנציאל

פורסם

ומכיוון שאני לא רוצה שהשרשור יגמר כך ותעשה את טעות חייך, אני ארחיב את דברי אביחי.

כן, ניתן להחליף את הגיר מאוטומט לידני. אתה יכול גם להחליף את כל האוטו אם אתה רוצה.

אבל האם תרוויח מזה? השקעה של 15-20 אלף ש"ח + מחיר הרכישה הגבוהה יותר של האוטומטיות + התסביך שנכנסת אליו בגלל המעבר לידני. ואל תחשוב שבעת המכירה מישהו יחזיר לך את הסכום, אני לא אתפלא אם יורידו לך מהמחיר.

העסק הקל ביותר יהיה בב.מ.וו.

ניתן להפוך גם את ה-GT להנעה אחורית, ולכן גם היא יכולה להתאים.

נשארנו עם זוג מכוניות.

אם אתה מחפש פרוייקט מעניין - סיירה עם בלוק פינטו ומכלולי הנעה של קווזוורט'. חיית הדריפטים האולטימטיבית.

אם אני זוכר נכון יש אחת כזאת מוכנה כבר, והיא מוצעת למכירה בדיוק בסכום שאתה מבקש!

אז אם אתה מוכן להתפשר על נוחות ופינוק, אבל אוהב הארד-קור, תחשוב גם על האפשרות הזאת.

• תוכן חדש...