Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות אחד השרשורים שרצים כאן במקביל,מישהו סיפר על כך שעבר תאונה חזיתית (החזית שלו בתחת הסקסי של אוטובוס), ושכרית האויר לא נפתחה.

עד כאן הכל טוב ויפה,כולם יודעים את התועלת של הכרית (יכולה להציל חיי אדם ו\או למנוע\להפחית נזקי גוף במקרים מסויימים) וכולם מכירים גם את החולשה של כריות האויר (יכולה להחמיר לעיתים את תוצאות התאונה,במצבים מסויימים,כמו זה שאני רוצה לשאול עליו).

מכאן עלתה לי השאלה שבכותרת:

איפה אתם ממקמים את הדיבורית של הפלאפון שלכם ?

השאלה נובעת מכך שהרבה אנשים מתקינים את מנשא הדיבורית במיקומים מאוד מסוכנים מבחינת הפעלת כרית האויר,בין אם ממש מול הדלת שמכסה את כרית האויר,ובין אם במקום אחר בטווח הפתיחה של כרית האויר,דבר שמביא לכך שבעת פתיחת כרית האויר בזמן תאונה הדיבורית פשוט עפה מעוצמת החבטה שהיא מקבלת מכרית האויר.

אז כמה מכם באמת מקפידים על מיקום הדיבורית\מכשיר ה-GPS\מתקן הריח וכו' ברכבים המצויידים בכריות אויר ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלנו כשהייתה דיבורית היא הייתה מותקנת למטה יחסית.

בנוסף לעניין הבטיחות זה נוח יותר לשים את פרק היד על ידית ההילוכים ולתקתק (אוטומט).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין דיבורית ברכב שלי ואני לא מדבר בסלולרי בזמן נהיגה.

אני לא מספיק חשוב, לכן אפשר להסתדר בלעדי בזמן שאני נוהג. :wink:

פורסם

לי יש דיבורית BT (לא אוזניה, דיבורית ממש ברכב) כך שכל המערכת מותקנת מאחורי הדש ועל הדש יש רק פאנל קטן עם 3 כפתורים (כמו קודן קטן)

פורסם

אצלי הדיבורית מותקנת די נמוך, הרבה מתחת לדלת של כרית האויר. למעשה, כשהתקנתי את הדיבורית, המתקין נתן לי גובה מקסימלי שניתן להתקין- ואמר שיותר גבוה מזה זה יפריע לכרית אויר, ואסור להתקין אותה שם.

(אצלי הדיבורית מותקנת יותר נמוך מהגובה המקסימלי הזה)

"ai motoare capul doare"

פורסם

השאלה שלי נובעת מכך שראיתי בלא מעט רכבים דיבוריות שממוקמות פשוט גרוע.

כשהייתי נוסע עם חבר שלי במזדה 3 פשוט הייתי מתפלל שלא יקרה כלום,כי הדיבורית שלו היתה מותקנת ממש מול הפנים של הנוסע שליד הנהג,והערתי לו על כך כמה פעמים,אבל זה לא ממש שינה את מיקום הדיבורית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברגע ששמים דיבורית אף אחד לא ישנה את מיקומה- כי נשארים בדשבורד חורים.

ראיתי כבר אצל חבר- גם אחרי סתימה של החורים זה נראה לא משהו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אין לי דיבורית.

אני נוהג במהלך היום על הרבה רכבים שונים שאינם שלי, ואני לא יכול להתקין דיבורית בכל אחד מהם.

מה שכן - אם הייתי מתקין הייתי משתמש בכרית הזאת שיש, או עדיף במתכת ששמים מסביב לרדיודיסק.

פורסם

אצלי באוטו יש את ההתקן לרדיו, תוספת קטנה של 60 ש"ח שחוסכת

קדיחות מיותרות ובנוסף המיקום מעולה ולא מפריע לשום דבר.

אביתר

פורסם

אצלי החלטתי לקדוח מכיוון שזה נראה לי פחות בעייתי מהפלאח שדוחפים בצד של הרדיו (מנסיון בכמה מכוניות שיש בהן את זה- ברך שמאל של הנוסע נתקעת בזה כל הזמן. זה סתם כואב כשזו מכה קטנה, אבל אם בתאונה הברך של הנוסע תפגע בחתיכת הפח הזאת- זה יכול לגרום לנזק רציני).

אופציית ה BT היתה עולה לי מאות שקלים נוספים ברכישת טלפון חדש. את הדיבורית הנוכחית קיבלתי חינם.

כמובן שאם הכסף אינו שיקול או שלא צריך להוציא כסף נוסף כדי לאפשר את העניין, אופציית ה BT היא הטובה ביותר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כשהיתה לי דיבורית היא הייתה מורכבת בגובה הברך בצד הנוסע

בחודשים האחרונים עברתי לאוזניית BT , ולאחר שהתרגלתי זה התגלה כפתרון הנוח ביותר.

Peugeot 208GTI

פורסם

סיטרואן ברלינגו 2004, הדיבורית מותקנת בצידו השמאלי של הדשבורד בצמוד לקורה שמאלית ליד מיקום הטויטר (12 שעות ביום על הכביש חייבים דיבורית גם אם אתה לא חשוב בכלל), הסטנד של הGPS ממוקם גם כן סמוך לקורה השמאלית רק בפינה העליונה של החלון, לא מפריע לכרית אוויר, והכי נוח לגישה לדעתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לאנסר 05. BT, המנשא על החלון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...