Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברה שלי יש רכב כזה. מנוע מרעיש מאוד ולא חזק בכלל-בגרסה האוטומטית מדובר במטרד של ממש. למרות שהרכב שלה שמור ולא עבר הרבה ק"מ (100K שנסעו בעיקר מוחץ לעיר) לרכב היו שלל בעיות (טרמוסטט שהלך, מדחס מזגן הוחלף, שיפוץ ראש מנוע) חלק מהאביזרים הותקנו בארץ והם מחזיקים בערך פעם אחת (חלונות חשמל לדוג'). ההיגוי נוראי והרכב ממש לא מהנה לנהיגה, למרות שהאחיזה עצמה בסדר. הרכב נוקשה ולא נוח.

לחיוב: המזגן מצוין, מרווח מאוד, ישיבה גבוהה ועיצוב חיצוני (בעיני לפחות) בקיצור, 206 וקליאו יהיו עדיפות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אכן רכב לא כ"כ מומלץ וסובל מהרבה מחלות ילדות. לפי מיטב זכרוני דגם ה-1200 הגיע רק בידני וחצי אוטומט, לא הייתה גרסא אוטומטית מלאה למהדרין.

מה התקציב שלך? אני הייתי שוקל פולו 1.4 בצד החדש יותר או פיאסטה אם התקציב יחסית נמוך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן דגם בעייתי וחלש. מומלץ לחפש 1400 סמ"ק אוטומטית ולא רובוטית כמו ה 1200 וכמובן שעדיף ידני (לטעמי בלבד).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות ..

אני מאוד מתלבט איזה רכב לקנות.. בסביבות ה 15 - 30

חשבתי גם על פיג'ו 306/106 98-2000 או איביזה 98-2000 מה אתה אומרים אולי יש המלצות אחרות? אני מעוניין ברכב שיהיה אמין ודי חסכוני אבל עם הנאה מנהיגה ( בפיג'ו אהבתי מאוד לנהוג היתה לי 306 )

שוב תודה על העזרה לכולם

פורסם

מקסים, לי יש אופל קורסה ידנית 1.2 שנת 2000 והרכב איתי 7 חודשים ואני מאוד מרוצה מהרכב הוא עושה את העבודה.

תראה כמו בכל דבר יש יתרונות וחסרונות ואני אומר לך את מה שאני יודע

יתרונות:

כסא נוח לישיבה אפשר לנהוג הרבה זמן ולא להרגיש כאב וחוץ מזה הכסא מחזיק אותך טוב בסיבובים!

חסכוני מאוד בדלק אצלי הוא אוכל משולב 14.4 ק"מ לליטר בקלות ואפילו יותר מזה.

מרווח מאוד, הרבה מקום לנוסעים ברגליים ומרחק מהגג, תא מטען יחסית גדול למכוניות קטנות!

נסיעה נוחה ולא קופצנית מידי ויש אחיזה טובה של הכביש בסיבובים.

לא הייתי במוסך מאז שקניתי לאחר ישור הקו.

בנייה איכותית, פלסטיקים מורכבים טוב מאוד ועיצוב נוח.

חסרונות:

חלש, סך הכל מרגישים בחוסר הכוח לפחות אני מרגיש ואני רגיל למכוניות משפחתיות 1.6 ליטר, בדגם שלי 5 דלתות 65 כ"ס.

קשה לתאם (לפחות לי) בין הגה כסא ודוושות, משהו מבין השלושה תמיד יהיה לא מכוון טוב.

חלקים יקרים! ככה אומרים לי.

הקורה השמאלית (אני לא בטוח שקוראים לזה קורה) זו שלפני המראה השמאלית מפריעה לשדה הראיה בעיקר בכיכר!

תראה בסך הכל תמיד אפשר למצא דברים רעים בכל רכב השאלה מה הנקודות שהכי חשובות לך!

מבחינתי אני מרוצה מאוד רק חבל שאין יותר כוח אבל ככה אני חושב. יש לי חבר עם אותו רכב בדיוק ובשבילו הכוח הזה מספיק בהחלט.

אני מקווה שנתתי לך מספיק פרטים ושעזרתי לך להחליט.

בהצלחה בחיפושים.

פורסם

מיכו תודה רבה .. באמת עזרת לי מבחינת שיקולים חשבתי על הקורסה מבחינת חסכון בדלק ..

עכשיו יש לי אופציה שנייה פיג'ו 306 יד ראשונה מבחורה 1600 ידנית ממש שמורה 82,000 ק"מ הרכב שנת 98.

את הפיג'ו אני מאוד אוהב למשל הייתה לי 306 ומאוד נהניתי ממנה . אבל עשתה לי מלא בעיות חשמליות ובמנוע כל פעם משהו אחר שממש עצבן אותי. עכשיו אחד השיקולים לא לקנות את הפיג'ו הוא הפחד מלגלות יום אחד שיש לך חור בבלוק מנוע שזאת מחלה של הפיג'ו לפי מיטב ידיעתי.. חוצמזה הבעיות נסבלות כי האוטו ממש מהנה לנהיגה ולא שתיין גדול בדלק יחסית...

וזה גם תיבה ידנית אז זזה יותר טוב.. אני מתלבט

• תוכן חדש...