Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FINE TUNING מה עם קצת FINE SERVICE???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך העניין אני חייב לציין שאני הזמנתי סט בולמים של קוני אצל FAST ושם הם נתנו לי מחיר ואף אמרו לי שתוך שבועיים בערך הבולמים אמורים להגיע.

לצערי היו שביטות מכס ועוד כל מיני גורמים שעקבו את הגעת המשלוח לארץ.

כאשר הגיעו הבולמים, הודיעו לי לבוא לקחת אז שלחתי את חברה שלי שתגש לאסוף אותם.

המחיר שהם גבו היה המחיר שאמרו לי בהתחלה כאשר יש לקחת בחשבון מספר גורמים.

1. מיום הזמנת הסחורה עד לקבלתה שער הדולר קפץ בצורה משמעותי.

2. מיום הזמנת הסחורה עד לקבלתה המע"מ עלה ל- 18%

3. בכל מקום אחר שהזמנתי משהו שהיה צריך להגיע מחו"ל תמיד נאמר לי שהם לא מתחייבים למחיר היות ועד שהמוצר לא נמצא בארץ יכולים לחול שינויים בשער הדולר.

ב- FAST הם ספגו את השינויים ואף נתנו לי ולחברה שלי כזה יחס יפה שממש התרשמתי ולהבא אני קודם כל אגיע אליהם כדי להזמין ציוד.

וכאן מגיע הקטע שהמקצועיות שלם לא ממש מעניינת אותי כי אני מקבל יחס של מלך ומה גם שאת רוב עבודות ההתקנה אני עושה לבד.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם היחידה שהייתי בפיין בתור לקוח, הורכבו אצלי בולמי בילשטיין (שהובאו בצורה פרטית) ווסת דלק והיה אמור להכנס גם סטראט ברייס, הייתה בעיה ממש קטנה בהתאמה של הסטראט והם פשוט ויתרו על ההתקנה. מההתקנה של הבולמים והווסת אני מאוד מרוצה.

היחס שם לא משהו, המבטים המזלזלים באוטו אמרו הכל. למרות שבמקרה שלי פרדי היה בסדר ועדכן אותי בפרטים, כל הזמן היתה לי תחושה שהוא מנסה לדחוף לי סחורה שלהם במקום שלי.

ובסוף שבוע שעבר טיפלתי אצל חזי וכריסי בדיסטרביוטור, יחס טוב, מחירים סבירים +, ומה שיותר חשוב יצאתי מרוצה ממוסך, מה שלא קרה ב3 שנים האחרונות.

למקורבים אליהם, האם יש סיכוי לצרף אותם לנותני הנחה לפורום ? הם בסדר גמור !

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
למקורבים אליהם, האם יש סיכוי לצרף אותם לנותני הנחה לפורום ? הם בסדר גמור !

דווקא תיכננתי ללכת לדבר איתם היום .

אני משער שיהיה בסדר, הם באמת מצויינים, אני אקפוץ עכשיו (מה גם שהגשם יכול להיות תירוץ מעולה)

פורסם

אני לא חושב שהקטע כאן זו אי הבנה כזו או אחרת עם פרדי\אלון אלא פשוט שירותיות שהם לא ממש בורכו בה (ומי כמוך יודע מהי שירותיות), ולי כנותן שירות - זה אחד הנושאים הכי חשובים אם לא החשוב שבהם כי בסופו של דבר המחירים הם +- אותו דבר ומה שנותן את הערך המוסף זה היחס והשירות...ולא, יאשה - אני לא צריך להתאמץ כדי שיתנו לי יחס טוב או שירות טוב - זה שאתה מביא לקוחות לE&A זה טוב ויפה , זה שאתה מדבר עם פיין על דברים אחרים חוץ מעסקים זה אחלה - אבל אותי זה לא ממש מעניין...

סלחו לי , אבל יותר מידי אנשים זכו כאן "למבט מזלזל" או משהו בסגנון , אני לא חושב שאיש מקצוע במצב הכלכלי כיום יכול להחליט איזה לקוח "שווה" לו ואיזה לו...אבל זכותו המלאה של פרדי לעשות זאת...

שיהיה לו בהצלחה!

:roll:

:-)

פורסם

נכנסתי עם הרכב,

הוא פתח את מכסה המנוע מהצד החיצוני (ברנו קליאו המכסה נפתח הפוך כלומר הציר הוא בחלקו הקדמי של הרכב) כך שלא יכול היה לראות הת המנוע, את מוט האבטחה ואת חוט האבטחה וכאשר המכסה היה במצב פתוח של 90 מעלות הוא עזב אותו.

וכל הפעולה הזו נעשתה תוך כדי הליכתו מצידו האחד של הרכב אל כוון ארגז הכלים שהיה מצידו השיני של הרכב.

התוצאה:

אצלי ברכב כבר נקרע פעמיים חוט האבטחה ולכן במקרה הזה החוט עדיין לא תוקן והמכסה המשיך ליפול עד שנעצר בפס קישוט ובפגוש.

התגובה המיידית שלו הייתה שצריך להיות חוט אבטחה!

התגובה שלי היא שזה לא ממש משנה מה אמור להיות כי הרכבים שנכנסים אליו לא ממש "סטנדרטיות" ולא ממש כפי שהייצרן הוציא מהמפעל, ומה עוד שלא מסתמכים על חוט אבטחה.

לאחר המקרה בטקתי את הוראות היצרן והיבואן ושניהם מציינים בפירוש שלאחר פתיחת המכסה יש לאבטח את המכסה עם מוט הברז ובשום מקום לא הוזכר חוט האבטחה.

מה גם שהחוט יכול היה להיות תקין ובדיוק בפעם שהוא פתח את המכסה להקרע!

אם היה לו טיפה כבוד לרכוש של אחרים וטיפה אחריות אישית הוא היה מוודא שהמכסה מאובטח לפני שהוא עוזב אותו.

מחר מחרתיים הוא יפתח מכסה של מרצדס, לא יוודא אבטחה, וזה יפול לו על הראש ומה אז??? הוא יאשים את הלקוח?

הלא הוא זה שצריך להיות מקצועי, הלקוחות שלו לא כולם מבינים בתחום ויכול להיות שלא יודעים אפילו איך לפתוח מכסה.

פורסם

ל RSI !

כמו שכבר אמרתי , אתה חי בישראל !

אולי אתה רוצה לשנות את העולם או משהו כזה.... תשכח מזה זה לא עובד....

מה שאתה יכול לעשות זה להיות קצת נחש או ערמומי במילה יותר יפה כמו שאוהבים פה.... ובתמורה לשיחה בת 10 דקות אתה מרוויח הנחה גדולה יותר....

ואני רוצה לראות כאן אחד שיגיד שאני לא צודק ולא שווה לדבר איזה 10 דקות בתמורה לסתם דוגמא הנחה של 50 או 100 ש"ח....

ואם אני יכול לעזור לאנשים ולתת להם מחירים יותר זולים אצל E AND A ואז הם מרוויחים וגם E אנד A מרוויחים ( וגם אני כמובן , לא משחק אותה צדיק ) מה רע.... רק טוב יוצא מזה לכולם !!!!!!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אני לא חושב שהקטע כאן זו אי הבנה כזו או אחרת עם פרדי\אלון אלא פשוט שירותיות שהם לא ממש בורכו בה (ומי כמוך יודע מהי שירותיות), ולי כנותן שירות - זה אחד הנושאים הכי חשובים אם לא החשוב שבהם כי בסופו של דבר המחירים הם +- אותו דבר ומה שנותן את הערך המוסף זה היחס והשירות...ולא, יאשה - אני לא צריך להתאמץ כדי שיתנו לי יחס טוב או שירות טוב - זה שאתה מביא לקוחות לE&A זה טוב ויפה , זה שאתה מדבר עם פיין על דברים אחרים חוץ מעסקים זה אחלה - אבל אותי זה לא ממש מעניין...

סלחו לי , אבל יותר מידי אנשים זכו כאן "למבט מזלזל" או משהו בסגנון , אני לא חושב שאיש מקצוע במצב הכלכלי כיום יכול להחליט איזה לקוח "שווה" לו ואיזה לו...אבל זכותו המלאה של פרדי לעשות זאת...

שיהיה לו בהצלחה!

טכנית, עבור פרדי, כל הלקוחות צריכים להיות שווים... הרי מכולם הוא מרוויח כסף.

המצב נראה כאילו פרדי רוצה לעשות כמה שיותר כסף בכמה שפחות זמן - ולכן זה המצב.

פרדי כנראה לא בגישה של מחיר סביר ושירות טוב (מה שיחזיר את אותו לקוח מרוצה עוד הרבה פעמים לסדנה שלו) - וזכותו לחשוב או לעשות מה שהוא רוצה.

מי שיכול להשפיע הוא אתם, צרכני השיפורים. פשוט לא לגשת אליו יותר ואז (אולי) הוא יתעורר מהחלום שלו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני כנראה חי בסרט...אבל תופתע לשמוע שיש עסקים שמאמינים ש"שירות טוב יחזיר אליך את הלקוח גם בפעם השניה"

דבר בסיסי וידוע הוא ששירות טוב יגרום ללקוח לחזור אליך שוב ושוב (זה מה שמחזיק בתי עסק קטנים ומשפחתיים עד היום בצורה זו או אחרת) , בנוגע לE&A חברים שלי קונים אצלם ומקבלים אצלם הנחות , אבל לעולם לא שמעתי מישהו שמפאר את המקצועיות שלהם (מי אמר התפשרות...) .

קיצר,

אני לא מנסה לשנות את העולם הגדול אלא את העולם הקטן של התרבות המוטורית בו אנו חיים והרי לשם זה קם הפורום הזה ולשם זה אנו מנסים (ומצליחים (Y) ) לקבל הנחות בבתי עסק שונים (בתוכם גם "פיין טיונינג") - אז אם דרך הפורום הזה נוכל לשפר את המצב קצת (ותודה לתומר אם באמת יצליח לעשות זאת) אז כולנו נרוויח (גם פרדי ואלון) !!!

פורסם

שלא תבין לא נכון , אני לא אומר שאתה לא צודק , להיפך אתה צודק במיליון % או אתה יודע מה 2 מיליון % .....

רק מה ? אני הפסקתי להיתרגז , והתחלתי לעשות בשכל כמו שאומרים... ( ואתה לא יודע כמה זה מצחיק לשמוע את זה ממני.... ) אז אני מזיין ת'מוח 10 דקות ( ואני טוב בזה... עובדה אתם קוראים עדיין... :lol: ) ואז אני מביא להם בהפוכה כשאני מקבל הנחה כי אני "חבר" שלהם !!!!!

בקשר למיקצועיות של E אנד A ! תראה לי פעם אחת שרשמתי שהם מיקצועיים !!!! אני רשמתי בפירוש "רק לקנות חלקים" ! בשביל דברים מסובכים יש לי אנשים הרבה יותר מיקצועיים ומי שיודע על מה אני מדבר יודע....

בגלל זה הקפיצים מותקנים במקום אחר ולא אצל פיין טיונינג !

אז מתברר שאני יודע קצת , אבל קצת , מה אני עושה.

אל תשכחו,

פורסם

לא כתבתי שרשמת משהו על המקצועיות של E&A סתם ציינתי את זה...

איפה אתה מבצע את "הדברים המסובכים", יעזור לכולנו לדעת על מקומות מקצועיים באמת.

ולא טענתי שאתה לא יודע מה אתה עושה (מהשורה האחרונה בתגובתך נראה כאילו הרגשת ככה...) בדיוק להיפך , אני מעריך מאוד אנשים כמוך , כמו תומר , רועי וכו' וכו'

פורסם

לגבי המקומות האלה ....

אם אני אספר הבחור ייתן לי מכות... :shock: ( אגב , לדעתי זה הסמיילי הכי יפה...מצחיק אותי שהוא בהלם...... )

הוא לא מחפש - חשיפה....

אם מישהו יירצה משהו אין לי בעיה שתתנו לי את הטלפון ב ה"פ ואז הוא יחזור אליכם..... זה לא שאני לא רוצה לפרסם - פשוט לא יכול / או מומלץ לחיי....

אה....ויש לי עוד טלפונים של אחרים שהם גם ברמה גבוהה מאוד ! אבל רק בה"פ ! או שתבואו אליי במפגש ותדברו איתי , אני אשמח לעזור או לתת טיפים.....או לדבר לקשר בין אנשים בכייף....

אל תשכחו,

פורסם

טוב, לגבי המקרים האלה אני לא אגיב, כי אין לי ניסיון עם אותם מתקינים (פרדי ואלון), למרות שהמשרד של אמא שלי תכנן להם את המגרש של הקורסים (אולי נהרוס להם את התוכניות :twisted: ) :wink:

לגבי מתקינים, הנה לפחות שניים שכן רוצים פרסום.

חזי/כריסי - רח' הירקון 62 בני ברק (ליד מוסך UMI למי שמכיר) 03-6182460. לגבי עבודות גדולות (מנוע, כיסאות, סעפות) שאנשים בצעו אצלם, הם מרוצים והעבודה נעשתה בכייף. מתמחים באיטלקיות.

אחרי שהמידע/ניסיון על הראלי שהם בנו יהיה יותר רציני, אולי יבנה להם שם של סדנת שיפורים מובילה (הרי לכל משפר יש את "רכב ההדגמה" שלו, שנתן לו שם).

בני קומבני - אזה"ת ראש העין 052-200056, מתמחה במיוחד ב-PSA וגם ב-BMW, בנה מספר רכבים מאוד מפלצתיים. ישר. עושה את כל סוגי העבודות, החל משיפורים והתקנות ועד להשתלות מנועים/טורבו ואישורים.

אני אומנם לא אובייקטיבי, אבל הניסיון שיש לו על PSA יכול לשים בכיס הקטן את כל לובינסקי. כל שיפור שהוא עושה לאחרים, גם נעשה בשלב כלשהו אצלו ברכבים. ככה שהכל הא מניסיון.

מה שפירסמתי כאן זה לא מדור פירסומי, אלא ידע וניסיון עם אותם אנשים. אני מאמין שאם נתארגן על הרבה התקנות או טיפולים (אפילו טיפולי 10K) אצלם, נקבל הנחות (גם ככה שניהם זולים ואמינים).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

חברי הפורום שלום !

אין בכוונתי להכנס לויכוח באם אנו מתאימים או לא לשרת את קהל הלקוחות שלנו. בסופו של דבר הם אלו שיחליטו.

ל - RSI ול - BOOLY תנתן תשובה לתיבה שלהם.

ברצוני בכל זאת להזכירכם שהסדנא כיבואנית בלעדית של מוצרים מסויימים וכמפיצה של מוצרים אחרים, הוקמה בכוונה למכור את המוצרים הנ"ל. ההנחות (והן חשובות לכם) אינן ניתנות באופן קבוע לכל לקוח. לצורך חידוש מלאי או מוצרים חדשים שבדרך, אנו מחליטים לתת הנחה מסויימת על מוצרים כלשהם. כפי שקבעתי עם הנהלת הפורום אתם תקבלו את האפשרות לרכוש אותם ראשונים.זו מדיניות השיווק שלנו ואני בהחלט יכול להבין שהיא לא מתאימה לכולם. לכשנגדל להיות כמו רשת "סופר פארם" לרכבים, אנו ננפיק כרטיס הנחה קבוע, אך ברור לכולם שהמציאות המקומית רחוקה מלהיות כך. לכן אנו לא נותנים הנחות בטלפון באופן קבוע - כל מקרה לגופו של עניין.

פרדי, פיין טיונינג.

פורסם

קודם כל שלום

פספסת את העניין בגדול

כמו שרשמתי - המחיר\ההנחה הוא לא פונקציה - רכשתי את הבולמים ישירות מהיבואן במחיר מלא ללא הנחה כלל כך שלא זה מה ששינה שלי...ההחלטה לרכוש דרכו היתה אחרת ונבעה משיקולים פרטיים...

הסיבה היחידה שהעליתי את הת'רד הזה לאחר התלבטות רצינית היא בגלל היחס שאותו קיבלתי.

יכול להיות שמבחינתך היחס היה מצוין , יכול להיות שלקוח אחר לא היה מתלונן , אבל לי כנותן שירות זה ה-דבר!!!

כמו שרשמתי בעבר , אני מקווה שנוכל להפיק את המקסימום מהמקרים שלנו ויבוא שיפור בעתיד וככה כולנו נרוויח (אולי תהיה הראשון לפרסם בפורום???)

• תוכן חדש...