Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ושוטר עורך חיפוש ברכב,ללא חיפוש מבחין באלה מתקפלת בתוך הרכב מה עלול לקרות?.

החרמה של האלה עיקוב וכו?.

או שזה לגיטמי לחלוטין (מה שלא נראה לי כל כך).

פורסם

החרמה של האלה ועיקוב שלך, ויש מצב לפתיחת תיק על אחזקת נשק תלוי במצב רוח של השוטר/בלש וכמה חוכמולוג אתה.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

ומה אם אני משחק בייסבול להנאתי?

אולי אחזקת כדורסל תהפוך ללא חוקית גם.

לפי דעתי אין שום בעיה. ליתר ביטחון תזרוק בבאגז' גם איזה כדור, שייראה אמיתי.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אחזקת נשק?

נשק קר אמצעי לחימה, השוטר יכל לעכב אותו לתחנה על כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שכחתי לציין במדובר באלה מתקפלת , ולא מקל בייסבול .

אלה של שממש,אני מבין שזה בעייתי להחזיק דבר כזה

פורסם

תחזיק מפתח 37 או משהו כזה של ברגי משאיות. קצת יותר יקר, וקצת יותר קטלני, אבל אף אחד לא יוכל להאשים אותך באחזקת כלי נשק - מה גם שמבחינת מפגש מתכת למתכת, זה כלי הרסני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אלות? אתם מחפשים צרות? הגדיל לעשות המטומטם שהציע להחזיק ברכב מפתח 37. אני לפעמים לא מבין האם אני חי במדינת היהודים, או בסצינה מתוך סרט של דולף לנגדרן.

יש לי רעיון, חבורת פראים: אולי במקום להחזיק אלה בבגאז', תחזיקו ערכת קפה, כך שבכל מחלוקת או סכסוך על הכביש, תוכלו להזמין את הנהג השני לכוס קפה חמה ומרגיעה? כך תפתרו דברים בנועם.

מפתח 37.. איזה אנשים מגיעים הנה. בטח החופש הגדול.

ננעל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...