Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי פיג'ו 306 XR 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לפני קניה של פיג'ו 306 XR 1.6 שנת 1996. הרכב שמור מאוד ובמצב מכני מצוין עם 127K. מה שלא ברור לי הוא שעד כמה שאני יודע דגם XR 1.6 מגיע עם חלונות חשמל ומזגן מקוריים ופה זה די ברור שהם לא מקוריים.

האם יכול להיות מצב כזה בדגם זה של הרכב ?

תודה מראש

פורסם

דגם XR שווק עם 2 חלונות חשמלים, נעילה מרכזית והגה כח.

בשנתון 96 עם ABS וכרית אוויר.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
דגם XR שווק עם 2 חלונות חשמלים, נעילה מרכזית והגה כח.

בשנתון 96 עם ABS וכרית אוויר.

אני מודע לתוספות של דגם XR אבל האם זה הגיוני שהם הורכבו בארץ או שרכב זה הוא דגם אחר ונימכר במסווה של XR?

פורסם

אצלי ברכב יש מזגן מקורי, 4 חלונות חשמל, מערכת ABS וכרית אויר בצד הנהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אצלי ברכב יש מזגן מקורי, 4 חלונות חשמל, מערכת ABS וכרית אויר בצד הנהג.

ל'

אני מודע שיש להם הגה כוח כרית אויר ו ABS וגם לרכב זה יש. השאלה היא למה לחלק מהרכבים המזגן וחלונות חשמל מקוריים ובחלק לא (מאותו דגם כמובן)?

ובמידה ובשנת 96 דגם זה מגיע עם מזגן וחלונות חשמל מקוריים בלבד, אני צריך לחשוד שמדובר בדגם אחר (אם בכלל ל 1.6 יש דגם אחר מאותה שנה) והמוכר רק מנסה להוציא יותר כסף?

פורסם

בדקת ברישיונות הרכב שאכן הרכב הוא XR ולא רכב מדגם אחר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא חושב שרשום ברישיון דגם רכב כי בדקתי את הרישיון אבל בעיקר את מ"ס הבעלים, סוג מנוע ושנת יצור. לא זכור לי שראיתי דגם. אבל מחר הבדוק שוב!

אני מקווה שהמזגן וחלונות החשמל לא יהיו בעיה בעתיד (בגלל שהם לא מקוריים) כי הרכב בסך הכל שמור מאוד ועם קילומטרז' נמוך.

דרך אגב

נהגת שודים - אני רואה שאת המגיבה העיקרית לענייני פיג'ו הא? זאת לא הפעם הראשונה שאת עונה לי (בשרשור אחר כמובן)

תודה על העזרה בכל מקרה 8)

איל

פורסם

אתה חושב שברכב הזה כל כך משנה אם החלונות הם חשמליים מהתקנה של היבואן או היצרן ?

זה שטויות.

אני במקומך הייתי דואג למחלות הנפוצות יותר של 306, כמו החלודה באיזור הגומיות והמסילות של הגג והדלתות.

כמו כן שימוש בנוזל קירור, תקינות מערכת הקירור והחימום (יקר) וכו'.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...