Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:oops:האם כדי לקנות פיאט אונו יד ראשונה מזקן,מודל 94 או 95 עם קלמוטרז נמוך,באוטו לא זז כימעט,אולי הוא נוסע פעם בחודש לראות את הנכדים או משהו.מבקש את דעתכם
פורסם

מה הקילומטרז' ?

האם בעל הרכב דאג להכניס את הרכב לטיפול פעם בשנה גם אם באותה שנה הרכב עבר 1000 ק"מ ?

הרבה בעלי מכוניות, שנוסעים מעט מאוד, מדלגים על הנושא החשוב הזה.

כמו כן לא נדיר לראות ברכב כזה צמיגים בני 8 שנים או יותר, ורצועת טיימינג מקורית מהיצרן, שלא הוחלפה אף פעם.

אם הרכב ביצע טיפולים שנתיים, הוא נראה טוב מבחוץ ומבפנים, המחיר הנדרש לא מוגזם, ואתה מחפש פיאט אונו, כדאי לקנות את הרכב הזה.

נ.ב.

אם הק"מ של הרכב נמוך באופן מוגזם, נניח 50 אלף ק"מ, אני לא הייתי קונה אותו, כי אז זה באמת רכב שרוב חייו עמד במקום.

פורסם

לBuki איני יודע עם הרכב ביצע טיפול בכל שנה אבל ידוע לי בוודעות כי הרכב עומד כל הזמן.

למה לא לקנות רכב עם ק"מ נמוך מ50 אלף?

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום.

ישנם שרשורים המציינים את החסרונות של רכב שבקושי נסע. (התייבשות גומיות / צינורות, התנעות קשות וכו').

ברכב כזה, שבקושי נסע עדיין יש צורך בטיפולים / החלפת שמנים / נוזלים /פילטרים, לפי פרק זמן המוגדר ע"י היצרן, גם אם הרכב אינו צובר נסועה של 10-20 אלף ק"מ לדוגמא. חפש במנוע החיפוש, ישנו חומר רב בנושא.

בכל מקרה, אל תקנה את הרכב רק על סמך "יד ראשונה וק"מ נמוך". לא תמיד זו ערובה לרכב שמור, מופל ומתוחזק. בדוק כל מקרה לגופו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באילו גומיות מדובר?האם הגומריות בתוך מכלולי המנוע,או במכלולים בשונים של הרכב כגון גומיות צריות תפוחים משולשים תושבות מנוע,באם שמן שלא הוחלף בזמן יכול לפגוע המנוע?

פורסם

קבל הסבר מתומצת:

1. צמיגים - ברכב שלא נוסע הצמיגים עדיין מתייבשים, ולמרות שיש עליהם עוד הרבה"בשר", תצטרך ככל הנראה להחליף 4 צמיגים לאחר הרכישה, אם הם בני יותר מ 5-4 שנים.

2. אזגוג - המיים (אדים) נאגרים בתוך האגזוז וברכב שלא נוסע הם נשארים שם קבוע, מה שמאיץ מאוד את הקרוזיה (חלודה) באגזוז.

3. רדיאטור ומערכת קירור - כנ"ל.

4.רצועת טיימינג ורצועת אביזרים -באונו 1400 יש להחליף כל 3 שנים, גם אם הרכב לא נסע בכלל.נזק מקריעת רצועה הינו וודאי ורב.

5.שמן שלא הוחלף בזמן, גם אם הרכב לא נסע, מתחמצן ומאבד חלק מהתכונות שלו. נסיעה עם שמן ישן גורמת נזק .

6. אם לא הזיזו את הרכב ממש הרבה זמן יש סיכוי להיתפסות בלמים אחורים.

7. מצבר- אם הרכב לא הניע מס' חודשים - תצטרך כנראה להחליף מצבר.

8. כל הדברים שאמרת - לא בהכרח, לפי המצב.

9. בנוסף, כמובן טיפול גדול, שכולל החלפת נוזל קירור ובלמים.

ושוב, כל זאת בתנאי, שהרכב עומד במקום ולא נוסע בכלל.

פורסם

בתוך המנוע עצמו אין גומיות כמעט, יש אטמים והם לא ניזוקים יותר מדי.

מה שכן ניזוק זה כל מה שחשוף לסביבה כמו שכתבת : תושבות, גומיות בפרונט, בידודי צמות, גומי דלתות וכו'. שמן שלא הוחלף זה לא יותר מדי נורא, פשוט נקז ומלא שמן חדש + פילטר חדש לפני נסיעה משמעותית ברכב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

1.לא מעניין אותי מצבם של הצמיגים

2.איזה מים ואיזה אדים יכולים להיעגר בתוך באגזוז עם האוטו מותנה פעם בשבוע

3.מה רדיאטור ומערכת הקירור,יש שם מים מזוקקים או מים רדיאטור ירוקים ולא מים מהברז!

4.את הרצועות והטימינג אני יכול להחלים בכוחות עצמי

5.גם השמן יוחלף על ידי

6.הרכב כן מותנה מדי פעם

7.המצבר בסדר גמור

8.נבליג

9.גם התיפול בזה יכול להיתבצעה על ידי,החלפת נוזל הקירור,נוזל ברקס,שמן מנוע ושמן גיר

10.הרכב נעלם משם מה כבר כמה ימים וגם הדיירים

אז אני פונה אל הלב שלכם אילו עוד דברים עלי לבדוק חוץ מטיפול שציינתי,אילו גומיות יכולות והיתיבש,ולא אני לא מדבר על הגמיות של הדלתות כמו שציין קודמי,ביקשתי היתיחסות רק למכלולי המנוע!איפה שמעתה על גומיות בפרונט מה זה פה מלחמת העולם השנייה והלחימה החזית?אין דברים כאלו גומיות בפרונט,ומאיפה הגעתה לבידוד צמות איך הם יכולים להיפגע?הרכב לא זז הרבה אתה יודע...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מכונית משוכללת פיאט פנדה יד ראשונה, עדיין במוסך .

אם מישהו רוצה לדעת עוד שימסור את הטלפון שלו , אנו ניצור קשר.

אנחנו לא עובדים עלייכם זה אמיתי, פשוט זכינו בה במקדולנס ...

היא עדין במוסך, שווה ביותר.

מי שיתקשר נתאים איתו את הסכום, תודה רבה.

:-)

• תוכן חדש...