Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מגבר שמוציא 150 RMS (ליטנינג אודיו 250.1)

וובד עליו סאב של פלנט אודיו שבעקרון הוא 600 RMS ויש לי הרגשה שהמגבר לא מספיק לו וחשבתי על לקנות מגבר חדש אבל זו הוצאה גדולה מדיי בשבילי ועדיף לי להקטין את הסאב...

אז אני מחפש סאב 150 RMS

מצאתי בזאפ את הקיקר C12 שעולה 368 שקל

ואת הרוקפורד P1 שעולה 394 שקל

משומע אין בזאפ סאבים שאו כל מוצר אחר של הרץ...

מישו יודע אם יש סאבים בתחום מחירים הזה להרץ?

פורסם

כרגע אני לא מעודכן לגבי מחירים של סאבים ולא ידוע לי לגבי סאבים של הרץ

אבל אם אתה מתלבט על אחד מבין השניים שרשמת - C12 בעיניים עצומות!

אל תתקרב לP1, רוקפורד ממש פגעו בשם של עצמם כשהם הוציאו את הדבר הזה לשוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ולמה נראה לך שהוא עדיף?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוצרים של הרץ לא מופיעים באינטרנט, וגם מתקינים שמוכרים הרץ כמעט ולא אומרים מחירים בטלפון, זה ההסכם של היבואן עם המפיצים. מוזר אבל זה ככה.

במחיר 400 ש"ח אין סאבים של הרץ.

פורסם
מוצרים של הרץ לא מופיעים באינטרנט, וגם מתקינים שמוכרים הרץ כמעט ולא אומרים מחירים בטלפון, זה ההסכם של היבואן עם המפיצים. מוזר אבל זה ככה.

במחיר 400 ש"ח אין סאבים של הרץ.

מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לסאב של הרץ?

פורסם

בחנות אוטו קלאס באשקלון נתקלתי במחירים יחסית זולים למה שראיתי במקומות אחרים לסאבים של הרץ, סאב 10" ב 1000 ש"ח וסאב 12 " ב- 1200 כולל תיבה תוצרת הארץ.

• תוכן חדש...