Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום (30.6.07) סביב השעה 19:30, כשלו הרמזורים בצומת ויצמן-טשרניחובסקי בכפר-סבא, וכתוצאה מכך גם ארעה במקום תאונה קלה בין שני כלי רכב.

שני הרכבים הועלו על גרר והוזזו הצידה. במקום נכחו שוטרים שהגיעו בניידת.

לאחר פינוי הרכבים הצידה, זזו השוטרים מהצומת (הרמזורים עדיין לא עבדו) ופנו לטפל בניירת של התאונה. אני מניח שנוכחות שני השוטרים הייתה חיונית בטיפול בניירת של התאונה מכיוון שבטח היה צורך גם לקרוא (את הרשיונות של הרכבים) וגם לכתוב (דו"ח).

על אף האילוץ הלשוני המתאתגר הנ"ל, ומכיוון שבצומת שרר כאוס מוחלט, שבו מכוניות מ-4 כיוונים בשני צירים ראשיים, משולבות זו בזו מבלי יכולת לזוז,

ביקשתי מאחד השוטרים (נראה לי שזה שיודע לקרוא, אבל אין לי יכולת לאמת זאת) שיביט לעבר הצומת ויגש להכווין את התנועה.

השוטר עשה עצמו שאינו שומע (ולכן אני עתה חושד שייתכן שזה דווקא זה שיודע לכתוב?) עד שעוברים ושבים הפנו את מבטו אלי.

אז הוא ניפנף אלי בידו בביטול, בתנועת היד אותה למד קרוב לוודאי בקורס "מחוות ים-תיכוניות בעולם התחתון" (הקורס מזכה לגמול השתלמות ונחשב כתואר אקדמי במסגרת ההסדר האחרון עם אוני' לטביה)

חשוב להבהיר, לא רואים את זה כל כך טוב בסרט, אבל הצומת היה סתום לגמרי ובבלאגאן נוראי. מכוניות מארבעת הכיוונים ניסו לחצות בו"ז, וכולם פשוט זיגזגו בין אחד לשני בלי שום סדר תוך כדי שהם מצפצפים כל הזמן. השוטר פשוט שם === ענק עלי ועל כל שאר האנשים שהיו תקועים שם כדי להתעסק בניירת, במקום ללכת לכוון את התנועה ולבקש מהמעורבים בתאונה שיחכו עד שתגיע ניידת נוספת. (עם שוטר דואלי בשאיפה)

להלן הסרט שצילמתי בעת האירוע. אני מזהיר מראש, הסרט באיכות זוועה.

http://www.youtube.com/watch?v=JZpEhriW_6A

בסרט, רואים בהתחלה את הצומת, ואח"כ אני מפנה את המצלמה לאחור למקום בו עומדת הניידת. בסיבוב השני לאחור רואים אותה. (צירפתי גם תמונה מתוך הסרט בה רואים את הניידת).

IMAG0010 001_0001.jpg

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

לפי הצילום ב"איזור האסון" אני מסיק שמדובר בצומת טשרניחובסקי-בן יהודה- מנחם בגין, ולא ויצמן-טשרניחובסקי כפי שטענת בתחילה.

חוץ מזה, מה אתה בדיוק רוצה שנעשה עם הצילום שלך?

אין הרבה מה לעשות בעניין אני חושב...

פורסם

כל צומת אמורה לעבוד בתנאים שאין רמזורים

לכן יש תמרורי עצור וזכות קדימה

זה שאף אחד לא שם עליהם זה בערך העונש שמגיע לנהגים להיכנס לכאוס הזה ולנוע מבהירות צב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל צומת אמורה לעבוד בתנאים שאין רמזורים

לכן יש תמרורי עצור וזכות קדימה

זה שאף אחד לא שם עליהם זה בערך העונש שמגיע לנהגים להיכנס לכאוס הזה ולנוע מבהירות צב

+1

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם
אם כולם היו מקשיבים לתמרורים אף אחד לא היה יוצא משם עד הערב...

לא, כי כשכולם שמים זין התוצאה באמת מרשימה...:evil:

פורסם

לפני שהם מתקנים את הרמזורים עיריית כפ"ס חייבים לנקז את כל המים בכבישי העיר שגרמו לי להחלקה מאוד מפחידה וכמעט לתאונה (וזה עוד באוטו עם ESP).

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

דוגמא קלה אצלי: צומת יגור ביום שישי האחרון, בשעות הצהרים (בין 3 ל-4 בצהרים), הרמזורים לא עבדו. עמד שם לבערך 5 דקות שוטר שכביכול כיוון את התנועה, אחרי זה נשבר לו נכנס לניידת ונסע (!).

התמרורים עבדו, אחרי שמי שיש לו עצור נדחף קצת כדיי לעצור את החבר'ה שבאים מכיוון התן זכות קדימה בלבד. בלי להדחף אף אחד לא יעצור לך בחיים במקרים כאלו. על פניו לא נראה שהיה כאוס כאשר אנחנו עברנו את הצומת, התנהל יחסית נורמאלי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה הבעיה בארץ אוכלת יושביה

אם אתה במצב כזה ורוצה להיות שומר חוק - אתה תצטרך לשבת כמה שעות עד שהרמזור יחזור לחיים

כי אף אחד , פשוט אף אחד לא ייתן לך להכנס לצומת

אז אתה לוקח את הזכות ומקלל את כל העולם ואשתו

:wink:
פורסם

אני הייתי נותן לך דו"ח על צילום בעת נהיגה.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...