Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני גר במודיעין הלכתי לשחק כדורגל בנילי (ישוב בשטחים ליד) עם כמה חברים...

בדרך חזרה האוטו של חבר שלי נתקע אז הסעתי אותו ועוד אחד באוטו יענו אוטו מלא ואני נהג חדש

יש התראות כנראה באזור שלנו ועצרה אותי משטרה במחסום מאולתר ליד צומת שילת

אני בלי רישיון ותעודה מזהה ועם 5 נוסעים באוטו מזיעים ומסריחים ניגשת אליי שוטרת ומבקשת רישיונות

בקיצור לאחר התחננות ובכיינות השוטרת וויתרה לי ושחררה אותי כאשר חבר אחר עם רישיון נוהג ו2 נשארו בצומת וחיכו שיאספו אותם.

א. תודה רבה לשוטרת שוויתרה לי ולא הרסה לי שנה מהחיים אם לא יותר

ב. כנראה שגם השוטרים חושבים שהחוק הזה הוא דיי מטומטם

ג. אני בחיים לא יעלה כלב יותר ממה שמותר יותר באוטו גם אם זה פיקוח נפש

וד' יכול ליהיות שהיא עבדה עליי ואני יקבל זימון למשפט או משהו? במקרה כזה לא הראתי לה שום תעודה מזהה רק הבאתי לה מספר זהות ו שם ככה שאני כנראה יצא זכאי לא? (טפו טפו).

ולחשוב שהיום אמרתי לחבר שאין כזה דבר מזל בחיים...

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

יצאת במזל .!

כמה פעמים שההיתי במודעין ראיתי שאין מצב לנהוג לא כחוק .

כל 100 מטר ניידת או מג''ב.

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

רוב הסיכויים שזו הייתה סתם מישהי שעומדת במחסום, ממג"ב או משהו. הם לא מחפשים כאלו שמסיעים יותר משני נוסעים. הם מחפשים עובדים זרים בלי "תסריך" (אישור עבודה) או כל חפץ חשוד אחר. תאמין לי שאתה לא מעניין אותם.

לפעם הבאה תיזהר.

Xbox12341

פורסם
רוב הסיכויים שזו הייתה סתם מישהי שעומדת במחסום, ממג"ב או משהו. הם לא מחפשים כאלו שמסיעים יותר משני נוסעים. הם מחפשים עובדים זרים בלי "תסריך" (אישור עבודה) או כל חפץ חשוד אחר. תאמין לי שאתה לא מעניין אותם.

לפעם הבאה תיזהר.

כן גם אני חשבתי אבל הייתי צריך לדבר איתה 20 דק' עד שלבסוף היא החליטה לשחרר אותי אחרי שהיא ביררה שיש לי באמת רישיון ואין לי עבירות (מזל שעוד לא שילמתי את הדו"ח שקיבלתי) אבל בעקרון אני דיי בטוח שהיא הייתה שוטרת

פורסם

חבר יקר.

זה שהשוטרת ויתרה לך לא הופך את החוק למטומטם, או אומר שגם השוטרים חושבים כך.

נהג חדש הוא, מן הסתם, חסר נסיון.

אז בחודשים הראשונים מכריכים אותו לנהוג עם נהג מנוסה יותר לידו, כדי שלא יעשה שטויות, ובהמשך מגבילים את מספר הנוסעים שהוא יכול להסיע. פשוט, כדי שהוא יהיה אחראי על חיי מעט אנשים ככל האפשר.

יש נהגים חדשים שנוהגים בבטחון אחרי תקופה קצרה, ויש כאלה שלוקח להם הרבה זמן. אבל מכיוון שאי אפשר לבחון את רמת הביטחון בנהיגה של כל נהג, לקח המחוקק מקדם בטחון.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

באמת הייה לך הרבה מזל אחרת היית אוכל אותה בגדול , זאת אחת העברות החמורות ביותר לנהגים חדשים ותאמת ? אני לא מבין אפילו בשביל מה החוק הזה , אין בו שום היגיון , מאז החוק ירדו מספר התאונות? לא מאז החוק ירד מספר ההורגים ? גם לא מה שכן עלה זה מספר המכוניות באיזורי בילוי של צעירים ויותר נהגים שצרכים לעמוד בפיתוי של לא לשתות ולנהוג או במילים אחרות הגדלת הסיכוי לתאונות בגלל שיש יותר רכבים על הכביש , חוק מיותר לחלוטין ללא שום היגיון, ראיתם עוד מדינות עם החוק הזה?

פורסם
חבר יקר.

אז בחודשים הראשונים מכריכים אותו לנהוג עם נהג מנוסה יותר לידו, כדי שלא יעשה שטויות, ובהמשך מגבילים את מספר הנוסעים שהוא יכול להסיע. פשוט, כדי שהוא יהיה אחראי על חיי מעט אנשים ככל האפשר.

יש נהגים חדשים שנוהגים בבטחון אחרי תקופה קצרה, ויש כאלה שלוקח להם הרבה זמן. אבל מכיוון שאי אפשר לבחון את רמת הביטחון בנהיגה של כל נהג, לקח המחוקק מקדם בטחון.

תראה

יוצאים 5 חברה'?

במקום שתהיה מכונית אחת ובן אדם אחד לא שותה

צריך 2 מכוניות ו2 מתוך 5 שלא ישתו

ובמצב הזה

אני אומר לך בתור בן אדם בגיל הזה

אחד תמיד אבל תמיד מפשל וכולם תמיד נכנסים איתו לאותו בסוף

אז לא זה חוק נורא שמסכן חיי אדם

פורסם

מאד נחמד לדעת שהפקת את מירב הלקחים אשר ניתן להפיק מאירוע זה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
חבר יקר.

מצטער לא רואה שום תועלת בחוק הזה א. הוא מעלה את רמת הנהגים החדשים, כלומר הנהגים הלא מנוסים על הכביש.

ב. שנהגים חדשים ביחד יש יותר סיכוי שהם יגררו אחד את השני לשטויות מאשר שהם לבד.

ולגביי "כדי שהוא יהיה אחראי על חיי מעט אנשים ככל האפשר" זה טעות בכלל להתייחס לנהג חדש בצורה כזאת - בצורה שלילית.

פורסם

התיאוריה שלי על הסיבות להגבלת הנוסעים שמורשה נהג חדש להסיע אינה לקוחה מהרשומות (כי איני מכיר את החוק כלשונו) אלא ניסיתי לחשוב הגיונית.

גם נהג המבקש להסיע מעל 8 נוסעים (או עשרה, אינני בטוח) צריך רשיון גימל, ושלא לדבר על נהגי אוטובוס הצריכים רשיון מיוחד. כך שיש קשר בין סוג הרשיון ו/או הותק בנהיגה למספר הנוסעים שמותר להסיע.

ובעניין אחר, אבל כנראה שיש קשר: גם לרשיון נהיגה באופנוע בנפחים שונים יש פז"מ, ואני מניח שגם כאן יש קשר לנסיון בנהיגה.

אז נהיגה זהירה, וסבלנות.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

המטרה של "יכול להסיע עד 2 אנשים" זה כדי שלא תהיה חגיגה בתוך הרכב,

והנהג יכול להתרכז,

מעניין למה אם מותר לי להסיע רק 2 אנשים, למה אני משלם כמו כל אזרחי המדינה על ביטוח טסט וכל החרא הזה כיאלו אני מסיע 5 אנשים? אני רוצה הנחה של 40% על 2 האנשים שאני לא יכול להסיע.

אבל החוק הזה, כמו כל החוקים המפגרים של מופז היקר, לא ישנה כלום,

כי יהיו נהגים חדשים שהאוטו שלהם יהיה רגוע ולא יחגגו בתוך האוטו עם 2 אנשים

ויהיו אנשים שירימו מסיבה בתוך האוטו, שהנהג עסוק בחברה שלו שעושה לו נעים באותו הרגע.

וזה בלי להכניס את עניין העודף מכוניות על הכביש, על הרייסים שעושים בדרך, על הברקסים שדופקים אחד לשני, ודלק.

----

פורסם

ולכן אני אומר שיגבילו את ה2 נוסעים לנהג חדש עד שנה על הכביש ובשנה השנייה, לאחר שהנהב צבר מספיק ניסיון, תהיה קיימת האפשרות לעלות 5 נוסעים.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם
מעניין למה אם מותר לי להסיע רק 2 אנשים, למה אני משלם כמו כל אזרחי המדינה על ביטוח טסט וכל החרא הזה כיאלו אני מסיע 5 אנשים? אני רוצה הנחה של 40% על 2 האנשים שאני לא יכול להסיע..

יש לי חדשות בשבילך:

לא רק שנהג חדש לא מקבל הנחה,

נהג חדש משלם תוספת 40% לביטוח בגלל שהוא חדש ובגלל שחוסר הנסיון הוא מקדם סיכון.

לפי חברות הביטוח, אם תסיע 5 נוסעים, מקדם הסיכון יעלה ולכן תצטרך לשלם עוד יותר מאשר כיום.

תעריפי הביטוח בפירוש מחשבים את מקדם הסיכון הגלום בכל נהג ונהג.

גם נהג וותיק ובוגר שצבר שלילה (אפילו קצרה) מהווה גורם סיכון מוגדל וגם הוא ישלם "קנס" בפוליסה שלו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...