Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עילה לתבוע את הבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל לתבוע פיצויים צריך שיגרם נזק וגם להוכיח שהנזק נגרם כתוצאה מאותה פגיעה ממש. ניתן לתבוע על נזק נפשי אבל לפי אותו כנ"ל, כלומר להוכיח שיש פגיעה נפשית (דרך רופאט המומחה לכך) וכן להוכיח כי אותה פגיעה נפשית נגרמה או הוחרפה כתוצאה מהתקלה של הבנק. כך בחשבון כי במקרה הנ"ל יהיה קשה מאוד להוכיח נזק.שמור זאת למקרים רציניים יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה אכן לא הישראלי המכוער, התופעה של חיפוש על מה לתבוע לא יחודית לארץ, היא אפילו נפוצה יותר בחו"ל.

מה שאתה כן, זה קומבינטור קטן ולא מתוחכם. במקום לעבוד בצורה מסודרת ויסודית בשביל להשיג את המטרות שלך, אתה מחפש כל מיני קיצורי דרך הזויים, מנסה לגרום לנו לחשוב עליהם ולפתח אותם במקומך, ובאופן כללי הולך על עקום.

דע לך שהסובלנות כלפיך נגמרה בפורום הזה, ואתה נדרש לחשוב פעמיים לפני שתפרסם הודעות נוספות בסגנון הזה.

לדעתי אתה מגזים!אני לא שונה מאף אחד בפורום הזה ואני לא קומבינטור ולא נעליים

אני עובד יום יום ומתפרנס בכבוד.אבל שלבנק יש אפשרות להכנס בי הוא עושה את זה עם\בלי עילה העיקר לנסות לקחת כסף.

דוגמא של אותו חבר:

היה לו חשבונית של סלקום של 40₪ ולא היה מורשה מינוס.על זה שהוא חרג ב40₪ סלקום קנסו אותו בעוד 40₪ והבנק לקח על זה עמלה של 40₪ כלומר 300% בתוך 2 דק'

אז למה שעכשיו הבנק עושה טעות כזאת אז צריך לשבת ולשתוק ופשוט לוותר להם?

כי יש להם סוללת עורכי דין?או בגלל שאני אחשב בענייך או בעניי כל אחד אחר כקומבינטור?

פורסם

אתה חתיכת חוצפן חסר תקנה ובושה!

השתמשת בכל מסגרת האשראי שהבנק העמיד לרשותך, ואתה לא מבין למה הבנק לא כיבד חיוב נוסף?!

מעניין לי את הקצה של היוחנן שלי שאתה אדם עובד ומתפרנס בכבוד. אם אתה יודע שצריך להגיע לבנק חיוב על רכישה שביצעת, דאג שיהיה מספיק כסף בחשבון על-מנת שיהיה כיסוי לאותה רכישה, או שלפחות תהיה יתרת אשראי מספקת. במידה ולא נערכת לעניין מבעוד מועד, אין לך על מי להלין, אלא על עצמך.

תתבייש לך. אנשים כמוך מגעילים אותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין כזה דבר לא מורשה מינוס בבנקים אלא אם אתה מוגבל.

גם לי אמרו בבנק שאני לא יכול להיכנס למינוס ואחרי זה חברה של אמא שלי הסבירה לי שלא יתכן כזה דבר בגלל כל מיני סיבות.

כל לקוח שפותח חשבון אוטומטית מקבל מסגרת אשראי מסויימת (נדמה לי סביב אלף שקלים)

מישהו פה לקח מנת יתר נראה לי והוא הוזה בגדול

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אין כזה דבר לא מורשה מינוס בבנקים אלא אם אתה מוגבל.

גם לי אמרו בבנק שאני לא יכול להיכנס למינוס ואחרי זה חברה של אמא שלי הסבירה לי שלא יתכן כזה דבר בגלל כל מיני סיבות.

כל לקוח שפותח חשבון אוטומטית מקבל מסגרת אשראי מסויימת (נדמה לי סביב אלף שקלים)

מישהו פה לקח מנת יתר נראה לי והוא הוזה בגדול

אני אישית ביטלתי את מסגרת האשראי כבר לפני 3 שנים.

ומעבר לזה, (לא לך תומר), כשאתה בא לסופר ולוקח מוצרים בשווי 50 שקל, ויש לך רק 40 שקל, אתה מתעצבן עליהם גם? אז מה ההבדל?

פורסם
מהסיפור שאתה מספר, ניתן לראות טוב מאוד שהנזק הנפשי היה שם עוד קודם, ועל כן אין עילה לתביעה.

בדיוק נגסתי חצי מישמש, כמעט נחנקתי מצחוק. מגיע לי פיצוי. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אני אישית ביטלתי את מסגרת האשראי כבר לפני 3 שנים.

בנאדם שביטל לעצמו את המסגרת אשראי ונכנס למינוס אור לדעת טוב מאוד מה יקרה אם הוא כן יכנס למינוס.

למינוס אפשר להיכנס, העמלה שתשלם על המינוס הזה תלויה במסגרת אשראי שלך.

ככה או ככה אתה עדיין יכול להיכנס למינוס

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בנאדם שביטל לעצמו את המסגרת אשראי ונכנס למינוס אור לדעת טוב מאוד מה יקרה אם הוא כן יכנס למינוס.

לא ניסיתי מהעובדה הפשוטה, מה שיש ב"פלוס" זה הכסף שיש לי, אם אני צריך לשלם על משהו שיעבור את ה"פלוס" ועלול לחרוג לכיוון המינוס, אני מייד משחרר כסף מקרן נאמנות או משהו בסכום מקביל כך שאני לא ארד למינוס, לא משנה מה!

מינוס זה כסף שאין לך (או לי או לכל אחד).

ואם לא היתה קרן נאמנות או כל מקור אחר, הייתי מתאים את החיים שלי בצורה כזאת שההוצאות החודשיות יהיו קטנות יותר,

(רכב קטן יותר? פלאפון ישן, דירה קטנה יותר וכו'...)

וזה ממש פשוט, הרבה יותר ממה שחושבים.

אגב, זה לא משהו ש"הייתי עושה" אלא משהו שמתנהל ככה באופן שוטף, היה יקר מידי הקסנטיה? קניתי רכב פשוט יותר, וכנ"ל עם הדירה וכנ"ל עם כל דבר אחר). (וזה מה ש90 אחוז מהאנשים מתעקשים לא לעשות)

בכל אופן, אני בחיים לא אגיע למצב בו ההוצאות גדולות מההכנסות, מה החוכמה?

באמת ובתמים שאין לי מושג למה להכנס למינוס, ואין לי משכורת כזאת גבוהה.

למעשה היה אפשר לעצור מיד אחרי הפסיק השני בכל מה שכתבתי. זה בערך מסכם.

פורסם

בהתאם לתקנות החדשות של בנק ישראל - אתה לא יכול לחרוג באגורה בודדת מהמסגרת בחשבון שלך.

מוגדר לך X - לא תקבל X מינוס אגורה.

והיה ועקב חיוב מסוים חרגת מהמסגרת - אתה תקבל הודעה שאם תוך X ימים (בד"כ שבוע) לא תכסה את היתרה - אתה בצרות.

יש בנקים שיחסמו לך את החשבון במיידית (לגבי רכישה בכ. אשראי או משיכה מהכספומט)

אין דבר כזה ככה או ככה. הימים העליזים של חגיגות האובר הבלתי נגמר נגמרו.

ארזארז, הדרך שלך נכונה וחבל שאין הרבה שנוהגים כך.

פורסם

ארז, אני גם באותה התפיסה שלך.

בסופו של דבר אנשים מגיעים לגבול המסגרת ועוצרים שם. אם אתה יכול לעצור במינוס של 30,000 ש"ח אז אתה יכול לעצור גם ב 0 ולהרויח את הריבית.

אני לא נכנס למינוס (אלא אם קרה משהו בלתי צפוי כמו מקרר שמת, דוד שהתפוצץ או חו"ח בריאות) ולא קונה בתשלומים. אני חי לפי הכיס ולא לפי הלב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איל, כשנכנס החוק הבנקים החתימו את הלקוחות שהם רשאים להעמיד לרשותך מסגרת חד צדדית שזה במילים אחרות חריגה מאושרת מהמסגרת (אני סירבתי לחתום על זה).

פורסם

אתה צודק שי - רק שהמסגרת הזאת היא זמנית ומוגדרת (נגיד לחודש) ובסופה אתה חייב לחזור למסגרת שלך איכשהו.

(הלוואה , מכירה של אשתך וכו')

והריבית מזנקת ל 12 אחוזים.

גם אני לא הסכמתי לחתום על זה.

פורסם

אני מזמן למדתי שכל זמן שאתה לא צריך אותם הבנקים הם החברים הכי טובים שלך אבל בשנייה שאתה תלוי בהם אתה אבוד.

חוץ ממשכנתא לא מתקרב להלוואות וחובות לבנקים משום צורה.

פורסם

בדיוק כך.

בתקופה שקיבלתי פיצויי פיטורים, קיבלתי עשרות טלפונים מהבנק.

"שים את הכסף כאן, תשקיע אותו שם.."

פתאום התחילו לצלצל אלי אנשים שבחיים לא ידעתי שיש בבנק.

התחילו להגיע כל מיני פלאיירים וכל מיני ליטופי אגו.

בשניה שהכסף נעלם (קניתי אוטו ושילמתי חצי משכנתא) - חזרתי להיות שוב מספר.

• תוכן חדש...