Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עילה לתבוע את הבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הגיע לחבר שלי בדואר תדפיס בדבר שני משכנתאות שהוא לקח.

אחת על סכום של 40K ₪ ואחת על 15K₪.

מסתבר לאחר ברור ממושך שההלוואה בכלל שייכת למישהו אחר בעל שם משפחה זהה רק השם שונה.

עכשיו,השם משפחה של חבר שלי הוא לא כהן,לוי שעוד אפשר להבין שטעו אלא שם משפחה מאוד נדיר ככה שאם הפקידה הייתה אחראית מספיק היה ניתן למנוע את כל האי נעימות הזאת.

מה ניתן להרוויח מכל הסיפור הזה אם בכלל ?

חשבתי שאפשר לטעון לפיצוי כספי בגין רשלנות של הפקידה ועוגמת נפש.

מה דעתכם?

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסביר לנו מה הפסיד החבר שלך?

אם זו סתם טעות שלא שולמו בגללה כספים, החבר שלך יתפס כלקוח נודניק.

להרוויח הוא לא ירויח

רק יפסיד.

אפשר ללכת, לדבר יפה ומקסימום לקבל איזו הטבה או משהו בסגנון.

אם לא נגרם הפסד, הבנק לא חייב לך כלום.

פורסם

אני מסכים שללקוח מגיע פיצוי.

בכל זאת, למה אני צריך לבזבז זמן ולהתרוצץ עקב טעות של מישהו אחר?

יחד עם זאת, אם הטעות תתוקן במהירות וביעילות, אני לא חושב שהפיצוי צריך להיות יותר ממשהו סימלי (מתנה קטנה או משהו בסגנון, כמו שנותנים בפתיחת חשבון).

פורסם

שילך לתבוע וישלם הוצאות משפט.

לא נגרם לו שום נזק. אם הוא היה יודע לקרוא הוא היה רואה עוד לפני שפתח את המעטפה שזה לא שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מהסיפור שאתה מספר, ניתן לראות טוב מאוד שהנזק הנפשי היה שם עוד קודם, ועל כן אין עילה לתביעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שילך לתבוע וישלם הוצאות משפט.

לא נגרם לו שום נזק. אם הוא היה יודע לקרוא הוא היה רואה עוד לפני שפתח את המעטפה שזה לא שלו.

על המעטפה כתוב השם שלו ומכתב עצמו גם כן.

ארז,לעבוד הוא עובד.וגם אני עובד.

ניץ',אתה נסיך.

פורסם
אויי כמה ילדותי.. כן אתה ילדותי מאוד וחמדן שזה כמעט מגעיל

וראה למה

לפני כמה ימים הגיע לחבר שלי בדואר תדפיס בדבר שני משכנתאות שהוא לקח.

אחת על סכום של 40K ₪ ואחת על 15K₪.

מסתבר לאחר ברור ממושך שההלוואה בכלל שייכת למישהו אחר בעל שם משפחה זהה רק השם שונה.

עכשיו,השם משפחה של חבר שלי הוא לא כהן,לוי שעוד אפשר להבין שטעו אלא שם משפחה מאוד נדיר ככה שאם הפקידה הייתה אחראית מספיק היה ניתן למנוע את כל האי נעימות הזאת.

מה ניתן להרוויח מכל הסיפור הזה אם בכלל ?

חשבתי שאפשר לטעון לפיצוי כספי בגין רשלנות של הפקידה ועוגמת נפש.

מה דעתכם?

תודה

מה קרה טעות . מענין מה היה קורה אם על כול טעות קטנה שלך היו מחפשים אותך על נזק נפשי שלא קיים ? תתחיל להצדיק את הקיום שלך ולא ללכת לעשות חיים קשים לאנשים שעובדים , ושעקב כך גם עושים לפעמים טעויות

בברכה יהודה

פורסם
אויי כמה ילדותי..

אתה יודע

אחרי שאני קורא את זה בפעם השניה

בעזרת ההדגשות של הג'וקר מעלי, אני מתחיל להתרתח.

אתה ההתגלמות המושלמת של הישראלי המכוער.

פורסם
וראה למה

מה קרה טעות . מענין מה היה קורה אם על כול טעות קטנה שלך היו מחפשים אותך על נזק נפשי שלא קיים ? תתחיל להצדיק את הקיום שלך ולא ללכת לעשות חיים קשים לאנשים שעובדים , ושעקב כך גם עושים לפעמים טעויות

כנראה שלא עשית טעויות מעולם עם הבנק אז אתה לא מרגיש פגוע.

החבר שאני מדבר עליו פעם אחת יותר מידי טעה עם הבנק ומיד שילם במזומן.

לא רואה סיבה למה רק להם מותר לדפוק אותנו האזרחים.

אתה יודע

אחרי שאני קורא את זה בפעם השניה

בעזרת ההדגשות של הג'וקר מעלי, אני מתחיל להתרתח.

אתה ההתגלמות המושלמת של הישראלי המכוער.

אני נאלץ שלא להסכים איתך כי אני ממש רחוק מזה,אבל כמו שעניתי לבחור למעלה,שאתה טועה איתם אתה משלם ומיד.

אם לא משלם,בית משפט,הוצאה לפועל וכ"ו.למה שהם טועים פעם אחת אז לא לדפוק אותם?!

כי אז אני ארגיש את עצמי ישראלי?

דוגמא אחרת,

אני הייתי חייב לביטוח לאומי 1200₪ לטענתם.הלכתי בררתי ואכן הייתי חייב.

איך נודע לי על החוב,ע"י זה שהם עיקלו לי את החשבון בגלל 1200₪.

אני תבעתי את הביטוח הלאומי על 6000 והם נתנו לי רק 1200 למרות שכחוק מגיע לי עוד 4800.

עוד שבוע יש לי איתם משפט,ולמה זה?כי הם דופקים אותנו האזרחים אז אם יש עילה לדפוק מוסד כזה או אחר אני לא רואה בזה שום דבר רע

פורסם
אני תבעתי את הביטוח הלאומי על 6000 והם נתנו לי רק 1200 למרות שכחוק מגיע לי עוד 4800.

:shock: huh? חוק? היגיון? לא הבנתי. אני ממש לא בטוח שאני רוצה להבין, לאור שרשורי הבנקים האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני נאלץ שלא להסכים איתך כי אני ממש רחוק מזה

אתה אכן לא הישראלי המכוער, התופעה של חיפוש על מה לתבוע לא יחודית לארץ, היא אפילו נפוצה יותר בחו"ל.

מה שאתה כן, זה קומבינטור קטן ולא מתוחכם. במקום לעבוד בצורה מסודרת ויסודית בשביל להשיג את המטרות שלך, אתה מחפש כל מיני קיצורי דרך הזויים, מנסה לגרום לנו לחשוב עליהם ולפתח אותם במקומך, ובאופן כללי הולך על עקום.

דע לך שהסובלנות כלפיך נגמרה בפורום הזה, ואתה נדרש לחשוב פעמיים לפני שתפרסם הודעות נוספות בסגנון הזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...