Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עילה לתבוע את הבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שתי דרכים לוודא שהפקידים ישתחוו לך בבנק שלך : 1 - להיות חייב כמה עשרות/מאות מליוני דולר

2 - להיות עם נכסים נזילים של מליון דולר (אולי גם פחות תלוי בגמישות הפקידים:lol:)

בברכה יהודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדיוק נגסתי חצי מישמש, כמעט נחנקתי מצחוק. מגיע לי פיצוי. :-Pאם תוכיח .אני מציע שתתבע וכנראה תקבל:lol: רק תבקש על עוגמת נפש , על בעיות נפשיות שנגרמו לך מקריאה של תרד' כזה . דבר המגביל אותך לקרוא תרד'ים בCF ולכן מחבל בצורה חמורה באיכות החיים שלך . ולאחר מכן תדרוש גם הצמדה וריבית

דוד.

אבל רק מתי שקוקאין יקבל מהבנק:lol:

בברכה יהודה

פורסם
בדיוק נגסתי חצי מישמש, כמעט נחנקתי מצחוק. מגיע לי פיצוי. :-P

דוד.

מוכן לפצות אותך בשליש גויאבה, תתאם איתי איסוף בה"פ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא ניסיתי מהעובדה הפשוטה, מה שיש ב"פלוס" זה הכסף שיש לי.

מסכים איתך לגמרי, גם אני ביטלתי את המינוס בחשבון, וכאשר אני קונה באשראי אני תמיד קונה בתשלום אחד ודואג שיהיה כסף בחשבון.

• תוכן חדש...