Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועניסטים - נמאסתם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
די! לרכב על הרוכבים!

פשוט תודו שהחיים שלנו יפים יותר וסגרו את העיניין בזה.

fridman-on-insurance-502.jpg

אני מבטיח שאנחנו נסלח לכם. :wink:

tiz-1206-500.jpg

ואפילו נלמד לחיות איתכם בשלום. 8)

2.jpg

ואם תרצו אז גם להשתמש בכם כשבאמת צריך... :lol:

12.jpg

בסופו של יום... החיים שלנו פשוט מרגשים יותר... :oops:

042561.jpg

ואם צריך אז גם ספורטיביים יותר. :twisted:

108572.jpg

אבל כשממש בא לנו להירגע, אז שלווים הרבה-הרבה- יותר. :wink:

145587.jpg

ואם כבר נרגעים, אז למה לעצור פה, בואו נגיע לסוף העולם, כי לרכב אף פעם לא נמאס... :wink:

125086.jpg

ולרכב חזרה הביתה, זה רק תירוץ כדי לרכב שוב. :roll:

125398.jpg

בקיצור, מה שאני אומר זה, לעולם לא תדעו מה הפסדתם בחיים האלה, וחיים הרי רק פעם אחת...

אז אני חייב לשאול אתכם...

?DO YOU HEAR THE MUSIC

107130.jpg

תנו לנו צ'אנס, אנחנו רוכבים מהלב!

100474.jpg

Heart-Blending.jpg

מוגש כשירות לציבור הנהגים בישראל למעננו הרוכבים.

אהבתי מאוד 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להזכיר לכם על מה דיבר פותח הנושא?

תופעת (מכת) הקטנועיסטים.

אוקי, אז אתם קטנים יותר, יכולים לתמרן יותר, לפעמים זריזים יותר, אבל לכל הרוחות, תיהיו בני אדם.

כמה פעמים ביום אני אצטרך לתת ברקס חירום בגלל הידיוט שהחליט להפוך לרובוטריק ולסוע דרך המדרכה, ולקפוץ לי פתאום לתוך צומת?

כמה פעמים ביום אני אצטרך לסבול את העקיפות שלכם מהשמאל, כשאני בעצם במסלול השמאלי? מספיק לחשוב שאתם יכולים לנצל כל פרצה קטנה של חצי מטר בתנועה זורמת.

לא על אופנועים כבדים.לא על אלה שרוכבים במהירות מטורפת.לא על אלה שאתה שומע מתקרבים אליך גם עם מערכת צועקת ברקע...

אלא על החולרות הקטנים יותר, הקטנועים.

אלה אין להם אלוהים(לחלק דיי גדול מהם).

אין לי בעייה עם אופנוען בכביש מהיר שטס לידי 5 סנטים מהמראה.באמת. גם אם אני בדיוק זז קצת הוא עדיין יספיק לעבור אותי לפני שאני אקלוט שיש לידי אופנוע.הם לא מסכנים אותי\מפריעים לי\מעצבנים אותי.

אלה הצרעות הקטנות שקופצות ממעברי חצייה, עוקפות משמאל בנתיב לפנייה שמאלה,ועושות מה שב-ז' שלהם.איתם הבעייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אנשים פשוט לא אוהבים קטנועים ולא משנה איך הם יסעו.

רוצה דוגמא קטנה?

אני רוכבת דיי הרבה זמן על קטנועים (לימודי נהיגה), באחת הפעמים הצטרפתי למורה על מנת להוציא אופנוע מהמוסך ולהביא אותו למשרדים בפתח תיקוה.

כל הדרך המורה מוביל אני אחריו ושננו רוכבים בצמוד לשוליים הימניים כדי לא להפריע לתנועה.

ברגע שהגעתי לרמזור והפכתי להיות ראשונה התחלתי להבחין כי הרכב לימיני מתחיל להתקדם לעברי,אני בתגובה התקדמתי מעט קדימה,לא הספקתי לעצור וכבר הרכב מצמצם אלי שוב את המרחק ועוד רגע פוגע לי ברגל ימין.

חוסר התחשבות,חוסר סובלנות וסבלנות כלפי הרוכבים.

מה יקרה אם תורידו את הרגל מהגז ותתנו להם להשתלב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
להזכיר לכם על מה דיבר פותח הנושא?

לא על אופנועים כבדים.לא על אלה שרוכבים במהירות מטורפת.לא על אלה שאתה שומע מתקרבים אליך גם עם מערכת צועקת ברקע...

אלא על החולרות הקטנים יותר, הקטנועים.

אלה אין להם אלוהים(לחלק דיי גדול מהם).

אין לי בעייה עם אופנוען בכביש מהיר שטס לידי 5 סנטים מהמראה.באמת. גם אם אני בדיוק זז קצת הוא עדיין יספיק לעבור אותי לפני שאני אקלוט שיש לידי אופנוע.הם לא מסכנים אותי\מפריעים לי\מעצבנים אותי.

אלה הצרעות הקטנות שקופצות ממעברי חצייה, עוקפות משמאל בנתיב לפנייה שמאלה,ועושות מה שב-ז' שלהם.איתם הבעייה.

תודה רבה, סוף סוף מישהו מחזיר את הדיון למסלול המקורי שלו.

אין לי שום בעיה עם אופנועים כבדים, אני בעצמי אוהב אותם ומעריך אותם, ושוקל לעשות רישיון על 500 סמ"ק בעתיד, אבל הקטנועים... הקטנועים.... מכה!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
כל הדרך המורה מוביל אני אחריו ושננו רוכבים בצמוד לשוליים הימניים כדי לא להפריע לתנועה.ל'

גם אותי למדו לרכב מימין לתנועה.

3 חודשים אחרי שהוצאתי רשיון ל 50 סמק.

רכבתי מימין לתנועה בפקק של אבן גבירול.

אז נהג החליט לעצור בצד,אני חושב שהיה לו טלפון.

והוא עבר דרכי.

חוק מספר 1 ברכיבה על קטנוע.

אף פעם לא לרכב מימין לתנועה,נהגים לא רואים אותך שאת מימין.

זאת הסיבה שקטנועים מעדיפים לרכב בין הנתיבים.

אייל

פורסם

קצת בעייתי לזגזג בין רכבים עם אופנוע שיש עליו לוחית ל (לימוד נהיגה), ולרכב ככל העולה על רוחי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאופנוע אין נתיב. לאופנוע אין חוקים. אם אופנוען רוצה לחיות, הוא רוכב בצורה אקטיבית למצב בכביש. לא משנה נתיב, שול ימני, שול שמאלי, מדברכה וכו'. כי לא רואים אותו.

לאופנוע יש חוקים. בכביש דין אופנוע כדין מכונית, ועליו לציית לכל חוקי התנועה, ולבטח לנסוע בנתיב שלו.

כבר קרה לי מקרה שאחד כמוך בלי חוקים ובלי נתיב התרסק לי על אוטו, כשעמדתי עם מנוע מכובה בכחול לבן עם דלתות סגורות, ופתאום אני רואה משהו עף, מרגיש בום, יוצא ורואה GS500 זרוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פאט באסטרד ולוטוס,

אני שמח שאתם מדברים על חוקים.

והייתי עוד יותר שמח עם רוב הנהגים והרוכבים בארץ הזו היו שומרים על החוקים.

כנראה שהמורה שלי לקטנוע שכח ללמד אותי שלקטנוע יש חוקים משלו.אחרת אי אפשר להסביר את הטיפשות המוחלטת של חלק גדול מהנהגים.

והכי מצחיק זה, שהדרך שבה אפשר להימנע מ-90% מהתאונות והכמעטים הרבים שאני נתקל בהם יום יום, היא פשוט לזכור ולהישמע לחוקים, קצת להשתמש בשכל ישר, ללמוד לאן להסתכל ולהיות נחמד(אדיב) באופן כללי.

מי ממכם זוכר את החוק שאם עוקפים אתכם אתם חייבים לאפשר לעוקף להשלים את העקיפה בביטחה, אפילו על חשבון האטת רכבכם?

ואצל מי החוק הזה מתורגם ל"המניי*ק רוצה לעקוף?! למה מי הוא?" ועוד קצת גז?...

אין לי יותר כח.

בגלל כל המטומטמים האלה צריך רפלקסים של לוחם קונג-פו משולב עם נמר, חוש טלפתייה מפותח, עיניים של עכביש(כן, כל ה-8!), ושיריון.

הסיבה היחידה שיש לי הרבה מאד כמעטים ורק בול-פגיעה אחת (אחת יותר מידיי:evil:)בחגורה היא שאני יודע לצפות טוב מאד מה הולך לקרות.

ולא הפגיעה לא הייתה קשורה ליכולת לצפות מראש, לכל החכמולוגים שיעלו את הטענה הזו מולי.:x

פורסם

בדיוק היום ראיתי תוכנית בערוץ הרוסי ושם דובר על קוטנועי 50 סמ"ק.

חשבתם שפה זה מערכב פרוע?

מסתבר שעל כאלו ברוסיה לא צריך רשיון, לא חייבים קסדא, מותר לנהוג בהם שיכורים וכו'.

העניין סוכם במילים "הדוח היחיד שיכולים לרשום להם זהו תעודת פטירה"...........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הידעתם שבכמה מדינות בארה"ב (לא זוכר איזה מדינות בדיוק, נראה לי קליפורניה אחת מהן) לא מחייבים קסדה על אופנוע? זה בטענה שאם תתרסק על אופנוע ב-130 קמ"ש, קסדה כבר לא תעזור לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הידעתם שבכמה מדינות בארה"ב (לא זוכר איזה מדינות בדיוק, נראה לי קליפורניה אחת מהן) לא מחייבים קסדה על אופנוע? זה בטענה שאם תתרסק על אופנוע ב-130 קמ"ש, קסדה כבר לא תעזור לך.

40% מהאמריקאים משתמשים בקסדה.

יש שתי מדינות בארה"ב שלא חייבים לעשות ביטוח על אופנוע.

יש אירגונים שנילחמים כל הזמן על חופש הבחירה של רוכב לשים קסדה או לא.

אחד הבחירים שלהם נכנס עם הראש בג'יפ לא מזמן.

אייל

פורסם

לנשיא שלנו קוראים פרס.

לא בוש.

אנחנו לא באמריקה.תפסיקו עם ההשוואות האלה כבר!!!

אז באמריקה אפשר לבחור איפה לחבוש קסדה.

ובפריז אסור ללעוס מסטיק ברחוב.

ובבוליביה אסור להגיד מילה רעה על המישטר.

ובטקסס אסור לנופף בנחש מול בית העירייה.

ובלונדון לאישה אסור ללבוש שפם מזוייף.

אנחנו לא שם, אנחנו כאן.

ותאמינו לי כאן זה יותר גרוע.

• תוכן חדש...