Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועניסטים - נמאסתם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר קיים ת'רד בנושא אני אתעלק עליו.

היום עקפתי רכב ועברתי לנתיב השמאלי. בשקט ולאט (למזלי ולמזל האופנוען) התחלתי לאותת בחזרה ימינה על מנת לחזור לנתיב האמצעי. במזל מקרי חזרתי ממש לאט לנתיב האמצעי, באמצע החזרה עקף אותי אופנוען על 150 וצפונה קמ"ש תוך שהוא בערך 15 ס"מ מהרכב שלי. עכשיו אני שואל את עצמי מה היה קורה? באשמתו (עקיפה מימין, נסיעה במהירות מופרזת, זיגזגים) הייתי כמובן לא רק מאבד את הרשיון אלא תולה על מצפוני שהרגתי אדם. לבן זונה הזה (סלחו לי) מגיע להחליק על הכביש ולהיפצע קשה כדי שילמד. את האמת אין לי שום בעיות עם אופנוענים שעוקפים, אפילו אם זה על 300 קמ"ש. העיקר, תעקפו אותי משמאל, ואל תיצמדו לי לרכב.

נ.ב. ללא קשר מגיע לי מזל אני נוהג על ניסאן קאשקאי!

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד ששובר לך מראה או עושה נזק, רשום את לוחית הרישוי והעבר הלאה, אני בטוח שהצבא יהיה ויתר משמח להיכנס באנשים האלה ולחייב אותם בעלות התיקון. רק ככה אנשים לומדים לקח, מהכיס!

אל תיהיה כל כך בטוח. אף אחד בבסיס שלו לא מעוניין לשמוע על זה כל עוד לא מדובר בנזק רציני. אתה יודע איזה כאב ראש זה בשביל הקצין רכב למלא דו"ח תאונה ולהחתים סא"ל, וזה בשביל שריטה במראה?

עזוב, נעשה עוד כנס בטיחות ענפי בסוף חודש הבא ונדרך את כולם לעירנות בדרכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני גם נוהג מדי יום בת"א וגם רוכב על קטנוע בת"א. שמתי לב שקטנוע מוציא ממך את החוליגן החוצה לי זה קורה לרוב בגלל נהגים שלא ממש מתייחסים אליי על דו גלגלי, אם אני נוסע רגוע ויש רכב משמאלי, חלילה שהוא יסתכל או יאותת לפני שהוא עובד אליי לנתיב. לפעמים הנהגים מסתכלים ולא מייחסים - כאילו ראבק מי אתה.

בקיצור אני שונא את התנועה בת"א, לא משנה עם כמה גלגלים - כולם בהמות.

haters will hate

פורסם

בפעם האחרונה שייצא לי להיות בת"א עם הרכב איזה בחורילה על קטנוע החליטה להשאיר לי איזה שיפשוף מתנה על המראה הימנית אחרי שהיא נדחפה ברמזור ועוד שאני מצפצף לה היא עושה לי אצבע משולשת , יש לה מזל שהיה פקק והיא הצליחה לברוח כי באותו רגע לא יודע מה הייתי מסוגל לעשות לה.

וזה עוד פחות מחודש אחרי שהרכב ייצא מבציעה כללית , לפחות עם קצת פוליש הורדתי את הצבע ולא היתה שריטה.

פורסם

אתה צודק בשינאה שלך לקטנועי 50 סמ"ק.

גם אני שונא אותם שאני עם מכונית.

אבל איך אפשר להיכנס עם מכונית לתל אביב?

עד שלא תהייה רכבת בעיר אין אופציה אחרת,רק דו"ג.

אייל

פורסם
הקטנועים המשוגעים כמו שליחים זמגזגים היא באמת תופעה מעצבנת.

אך כאשר יש פקק עומד והקטנוע מזגזג בין המכוניות כדי לעמוד ראשון, אולי מבחינת החוק הדבר פסול, אך במקרה כזה הסיכוי לתאונה אפסי.

אני אישית,

מזגזג רק כאשר המכוניות עומדות.

כאשר אני רואה שהתנועה מתחילה לנוע, אני משתלב חזרה בתנועה כמו כל כלי רכב.

וכדי להפריך עליי כמה מהסטיגמות הידועות ביותר.

אני נוסע ממש זהיר ולאט.

פעם הורדתי בטעות מראה לרכב בפקק.

מיד עצרתי בצד, החלפנו פרטים ורכשתי לבעל הרכב מראה חדשה.

גילוי נאות: הכותב הוא גם שליח על דו"ג.

גם אני ככה, עד היום יצא לי לפגוע במראה של רכב אחד, עצרתי,

ביקשתי סליחה והנהג בדק את המראה, ראה שאין שום נזק והמשיך.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני בדיוק באותה דעה. פשוט בלתי נסבל.

כמות הפעמים ששברתי את ההגה כדי לא להוריד איזה קטנוע שצץ מאיזה חור עוברת את כמות הכסף ש"הלווה" הירשזון

לדעתי ! להחרים את תל-אביב !

פורסם

לכל מטבע יש שני צדדים.

יש רוכבים מסריחים על קטנועים, יש רוכבים מטומטמים על אופנועים, ויש נהגים מפגרים שהייתי כורת להם כמה איברים...

ההבדל הוא שמה שייגמר אצלך אצל הפחח, ייגמר בבית לוינשטיין אצל הרוכב.

אל תשכח את זה.

גם אם הוא מטומטם, צריך לתת לו מרווח על הכביש, כי המחיר שהוא משלם תמיד יהיה גבוה יותר.

ולהבדיל מאופנוענים עם אופנוע נורמלי, לרוב, קטנוענים רוכבים על קטנוע כתוצאה של אילוץ ולא של בחירה.

רק על זה שווה לתת להם RESPECT :wink:

אגב, 15,000 ק"מ נהיגה זה ממש לא הרבה, אני בטוח שיש אנשים בפורום שעברו בשקט את רף ה 150,000 (כמוני).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם כבר קיים ת'רד בנושא אני אתעלק עליו.

היום עקפתי רכב ועברתי לנתיב השמאלי. בשקט ולאט (למזלי ולמזל האופנוען) התחלתי לאותת בחזרה ימינה על מנת לחזור לנתיב האמצעי. במזל מקרי חזרתי ממש לאט לנתיב האמצעי, באמצע החזרה עקף אותי אופנוען על 150 וצפונה קמ"ש תוך שהוא בערך 15 ס"מ מהרכב שלי. עכשיו אני שואל את עצמי מה היה קורה? באשמתו (עקיפה מימין, נסיעה במהירות מופרזת, זיגזגים) הייתי כמובן לא רק מאבד את הרשיון אלא תולה על מצפוני שהרגתי אדם. לבן זונה הזה (סלחו לי) מגיע להחליק על הכביש ולהיפצע קשה כדי שילמד. את האמת אין לי שום בעיות עם אופנוענים שעוקפים, אפילו אם זה על 300 קמ"ש. העיקר, תעקפו אותי משמאל, ואל תיצמדו לי לרכב.

נ.ב. ללא קשר מגיע לי מזל אני נוהג על ניסאן קאשקאי!

להזכירך ,לפני שאתה עובר נתיב אתה צריך לבדוק שהכל פנוי ,וזה כולל מבט במראה ,ומבט מהחלונות.

זה שאמורים לעקוף משמאל לא פותר אותך מלבדוק שאתה חוזר לנתיב פנוי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לכל מטבע יש שני צדדים.

יש רוכבים מסריחים על קטנועים, יש רוכבים מטומטמים על אופנועים, ויש נהגים מפגרים שהייתי כורת להם כמה איברים...

ההבדל הוא שמה שייגמר אצלך אצל הפחח, ייגמר בבית לוינשטיין אצל הרוכב.

אל תשכח את זה.

גם אם הוא מטומטם, צריך לתת לו מרווח על הכביש, כי המחיר שהוא משלם תמיד יהיה גבוה יותר.

ולהבדיל מאופנוענים עם אופנוע נורמלי, לרוב, קטנוענים רוכבים על קטנוע כתוצאה של אילוץ ולא של בחירה.

רק על זה שווה לתת להם RESPECT :wink:

אגב, 15,000 ק"מ נהיגה זה ממש לא הרבה, אני בטוח שיש אנשים בפורום שעברו בשקט את רף ה 150,000 (כמוני).

15 אלף ק"מ רק בחמש חודשים האחרונים. בסה"כ בשנה וחצי שיש לי רישיון עשיתי גם סביבות ה 150 בשקט.

חוצמזה, עם כמות העצבים שיש לי, לא איכפת לי אם עוד מטומטם אחד יהיה בלווינשטיין... הוא גם ככה יגיע לשם בסופו של דבר. הם מכחידים את עצמם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה עושה 100,000 ק"מ בשנה?

מכובד.

אני בספק, אבל מכובד.

שנייה, אני לא בספק. אני משוכנע לגמרי שזה לא נכון.

אתה עושה 273 ק"מ ליום - כל יום ?

אבל מילא.

ותחשוב שמהצד שלך הם נראים מטומטמים, מהצד שלהם אתה נראה מטומטם.

ואם אין לך בעייה לשלוח אנשים לבית לוינשטיין... אז משהו מאוד לא בסדר אצלך, חביבי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה עושה 100,000 ק"מ בשנה?

מכובד.

אני בספק, אבל מכובד.

שנייה, אני לא בספק. אני משוכנע לגמרי שזה לא נכון.

אתה עושה 273 ק"מ ליום - כל יום ?

אבל מילא.

ותחשוב שמהצד שלך הם נראים מטומטמים, מהצד שלהם אתה נראה מטומטם.

ואם אין לך בעייה לשלוח אנשים לבית לוינשטיין... אז משהו מאוד לא בסדר אצלך, חביבי.

טוב, העייפות קצת שבשה את החשיבה פה. מתנצל.

אבל בא נגיד ש-200 ק"מ ביום זה המינימום שאני עושה בזמן האחרון.

לגבי האזרחות, אני אעשה חישוב על רגל אחת עוד כשעה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בוא נגיד שאם קשה לך לדייק בנתונים אז קשה לי להתייחס למה שאתה כותב ברצינות.

• תוכן חדש...