Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסית בבית האוכל העירקי ברחוב הרוא"ה פית הירדן בר"ג?

לפחות לפני שנתיים בפעם האחונה שהייתי שם היה לו.

רח' הרא"ה ורח' הירדן לא נפגשים, הם מקבילים אחד לשני (במקרה רמת גני, נו :-P).

בית האוכל העירקי (לפחות זה שאני מכיר) נמצא בשד' ירושלים פינת בן גוריון (יש להכנס לתוך רח' שד' ירושלים).

פורסם
רח' הרא"ה ורח' הירדן לא נפגשים, הם מקבילים אחד לשני (במקרה רמת גני, נו :-P).

בית האוכל העירקי (לפחות זה שאני מכיר) נמצא בשד' ירושלים פינת בן גוריון (יש להכנס לתוך רח' שד' ירושלים).

צודק. אני רמת גני לשעבר (מגיל 0 עד גיל 17) וככה זה כשכותבים משהו אחד וחושבים על דברים אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא נתקלתי שם בכל השרצים זוחלים ומכרסמים למינהם, המקום לדעתי נקי, כמות המזון שמתחלפת שם היא אדירה, כך שלא יווצר מצב בו מחמים אוכל מיום קודם לכן.

מומלץ להגיע בשעות הצהריים המוקדמות יחד עם כל פועלי הסביבה ולאכול את הבישולים של המקום, למי שמחפש אוכל ביתי מבושל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...