Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מה דעתכם על הרכבים:

ניסאן מקסימה QX 2.0 ל' 2003 - בקשה - תתנו לי בבקשה רק חו"ד מכאניות;

ניסאן אלמרה פרפקט, 1.8 ל', 2001, כנ"ל רכב קודם - רק חו"ד מכאניות;

סיאט ליאון 1.6 ל' 2001 כנ"ל;

רנו מגאן 1.6 ל' 1995 כנ"ל;

שברולט קורסיקה 2.2 ל', 1995 כנ"ל;

טויוטה קורולה, 1995-1998 1.6 ל' כנ"ל;

(אני מצטער שזה כ"כ הרבה...)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
1. חיפוש

2. פורום ליעוץ בקניית רכב

3. יום טוב לכולם!:-P

אני לא רוצה לקנות, אני רוצה לדעת על המפרטים שלהם. על המנועים שלהם בעיקר. אפילו אם מישהו ייתן על אחד מהם, אני אהיה שמח. אפילו אם יהיה מצב שבו כל אחד נותן חו"ד על אוטו אחד, כל אחד, אני אשמח. כי יש את האכבים הללו למשפחה (המורחבת) שלי, והם לא כ"כ מרוצים מהרכבים. אמנם אני מרוצה מאוד מהקורסיקה שלי, וגם מהניסאן אלמרה פרפקט שהיתה לי, אני מאוד הייתי מרוצה, את שתיהן כתבתי בטעות. מה שאני רוצה זה חו"ד על ארבעת הרכבים האחרים.

תודה!:-)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם!

מה דעתכם על הרכבים:

ניסאן מקסימה QX 2.0 ל' 2003 - בקשה - תתנו לי בבקשה רק חו"ד מכאניות;

סיאט ליאון 1.6 ל' 2001 כנ"ל;

רנו מגאן 1.6 ל' 1995 כנ"ל;

טויוטה קורולה, 1995-1998 1.6 ל' כנ"ל;

(אני מצטער שזה כ"כ הרבה...)

מפאת כך שאף אחד לא ענה, נאלצתי לקצץ ברכבים. אז הנה הקיצוצים הנרחבים, אי שם למעלה.

ד"א - לא מצאתי כלום ממה שאני רוצה בחיפוש.

פורסם

מנוע ה V6 מסדרת VQ/VG של המקסימה זוכה בקביעות במקומות גבוהים ברשימת המנועים הטובים ביותר של מגזינים אמריקאיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא כל כך מבין את הבקשה שלך, מה זה חוות דעת מכנית?

אתה רוצה נתונים טכניים? בעיות נפוצות? מה?

בגדול כול הרכבים שפירסמת הם דווקא רכבים דיי טובים.

מקסימה - מנוע V6 2.0 מאוד טוב. אין בעיות מכניות כלליות מיוחדות.

ליאון 1.6 - המנוע הוא מנוע ה-1.6 המוכר של VW לא מנוע חזק במיוחד, אבל גם לא מוכר כבעייתי, אבל חוץ מזה רכב מצויין.

מגאן 1.6 - אתה בטוח שזה שנת 95'? אני חושב שיש אותן מ-96' רק, בכל מקרה מנוע ה-1.6 אמין וללא בעיות מיוחדות, לא חזק או מיוחד בצורה יוצאת דופן, בעיות בעיקר מכיוון הגיר האוטומטי ובעיות חשמל למיניהן.

קורולה 95-98 - אחלה רכב, קצת אפרורי ומשעמם - מכנית בעל מנוע זריז (בעיקר בשילוב תיבה ידנית) - לא מכיר בעיות מכניות מיוחדות.

• תוכן חדש...