Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרסומת זולה לחברה זולה לא פחות...

מי שמעוניין - חבילת ניסיון במחיר מיוחד רק כדי שתראו בעצמכם, לפנות בפרטי

עידן

אל תשכח אותה קשה להשגה, "מי ירצה לחבר אותך" הרי אם אני אתקשר אליך כמו כל איש מכירות אתה תרד על 4...אז צא מהסרט שאתה איזה קאמרון דיאז....

בקשר לכל השאר - בלה בלה בלה בלה בלה בלה עוד בלה וקצת בלה והוכחת את זה במשפט הסיום "חבילת ניסיון למי שרוצה"....חבילת ניסיון שאם הם לא ישימו לב תהפוך לחיוב פתיון.......

טוב שלא אמרת "מגה בשקל מגה בשקל...אס בוכה קינג זוכה" ......

ובקשר לניתוקים - אתה מוכן לפקסס לי התחייבות כתובה מנטוויז'ן שכל לקוח פרטי לא מאויים בניתוק ויכול להוריד גם 30 ג'יגה בחודש ? ....ככה חשבתי....

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיפקסס לך אישור קודם שאם אתה מתנתק לא ממשיכים לחייב אותך חודשיים אנטי ספאם ואנטי וירוס כשאתה כבר מנותק (אחרי חצי שנה שהם כל פעם אמרו שיורידו את החיוב ויזכו ולא זיכו ולא הורידו את החיוב).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

העיקר הוא קורא לבזק בנלאומי חברה זולה.....

באמת לא קשור לזה שאני עובד שם - אבל אני רואה את הדברים מאה אחוז טהורים בדיוק כמו שהם מתנהלים עם מאות לקוחות...

לקוח שרוצה להתנתק - מנסים לשכנע אותו חמש דקות אם הוא בשלו - מנתקים, שמנתקים גם מופסק בחיוב על כל המוצרים שלו......

ובקשר למה שאמרו קודם שבזק בנלאומי מחירים "שפגעת" לא מכיר דבר כזה האמת שדווקא בכלל החברה עם רף מחירים גבוה יחסית ומוכרת "איכות" ולא תימחור...זה גם מה שאומרים אצלינו נציגי המכירות....

בכל מקרה כמו שאמרו קודם, כל החברות אותו דבר - יש דברים קטנים וספצייפיים שמפרידים בינהם...אם אין לך צרכים מיוחדים אלא רק גלישה בסיסי כנראה שאצל כולם תהיה מרוצה....(עד הניתוק :shock:)

פורסם

קודם כל אציין שאני עובד בנטוויז'ן אבל אני לא בא לנהל פה עכשיו מלחמה.

כל החברות אותו הדבר מבחינת גלישה. אבל:

העיקר הוא קורא לבזק בנלאומי חברה זולה..... 1.5 מגה ב9.90 מחיר שימור, לא נחשב יקר במיוחד, נכון?

באמת לא קשור לזה שאני עובד שם - אבל אני רואה את הדברים מאה אחוז טהורים בדיוק כמו שהם מתנהלים עם מאות לקוחות...

לקוח שרוצה להתנתק - מנסים לשכנע אותו חמש דקות אם הוא בשלו - מנתקים, שמנתקים גם מופסק בחיוב על כל המוצרים שלו...... 2 דברים. 1- הכל תלוי. היה לי מנוי בבזק בינ"ל ו4 חודשים אחרי שהתנתקתי המשיכו לחייב, למרות שכמה וכמה פעמים התקשרתי ואמרו כל מיני דברים (לא שאין את הדברים האלה בחברות אחרות). 2. ובקשר להתנתק, זה תלוי על איזה נציג/ה אתה נופל. יש כאלה שאין להם כח וישר ינתקו ויש את העקשנים שילחמו איתך 50 דקות (במקרה שלי).

ובקשר למה שאמרו קודם שבזק בנלאומי מחירים "שפגעת" לא מכיר דבר כזה האמת שדווקא בכלל החברה עם רף מחירים גבוה יחסית ומוכרת "איכות" ולא תימחור...זה גם מה שאומרים אצלינו נציגי המכירות.... תראה מה כתבתי למעלה.אגב, לא בכל מצב זה 9.90, לפעמים 19.90. אבל 9.90 זה באמת שפגט.

בכל מקרה כמו שאמרו קודם, כל החברות אותו דבר - יש דברים קטנים וספצייפיים שמפרידים בינהם...אם אין לך צרכים מיוחדים אלא רק גלישה בסיסי כנראה שאצל כולם תהיה מרוצה....(עד הניתוק :shock:) צודק

אני אציין שבכל שהותי ב014 לא היו לי בעיות מיוחדות ונהנתי. אני חס וחלילה לא בא ללכלך אבל אין טעם להכפיש אף חברת אינטרנט כי בכל חברה יש טעויות.

חג שמח:)

לא חותם

פורסם

הם לא שולפים את זה לכל בנאדם שמאיים בניתוק. כן זה בבזק בינ"ל . לשנה והתחייבות לשנה.

זה על 1.5.

לא חותם

פורסם

אם כבר איומים בניתוק, אז 5 שנים באינטרנט זהב ורציתי להתנתק (לא מזמן, רציתי לעבור לבזק בנלאומי ולא היה להם משהו טוב יותר להציע) ולהתחבר לחברה אחרת, פשוט הוצעה לי חצי שנה חינם (חלוקה של התשלום החודשי ל6 חודשים, ז''א חצי שנה חינם ניתן לומר) + שלחו לי במתנה מצלמת אינטרנט... כל זה ללא התחייבות מה שמאוד מתאים לי כי אני פשוט לא רוצה התחייבות (עוד מעט מתגייס ונראה כמה אני אצטרך את האינטרנט).

באמת הצעה שהיה קשה לסרב לה.... :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מאגר ידע יפה יש פה על הספקיות :roll:

תגידו, מה המצב בספקי התשתית?

ספציפית HOT - כבר תקופה מסויימת שהם לא מפרסמים חבילות בהתחייבות אלא רק מחיר מחירון ולא רוצים לזוז ממנו - מה הסיפור? (אני מנוי לאינטרנט בלבד)

אגב, עם נטויז'ן אני ממשיך לפחות לחצי שנה הקרובה, נסגר דיל של 24 לחודש (המחיר לשנה, התחייבות חצי שנה) בתיווכו האדיב של ניב. תודה!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יובל תתחדש , אני מקווה שאתה לא מוריד P2P.

ולענינינו , תשתית בכבלים , אין לי ניסיון בקשר לתשתית בלבד לאינטרנט , אבל הניסיון דיסקוס שלי איתם לגבי תשתית בלבד למרות שיש לי כבלים בבית העלה רק מחירי מחירון.

מה שכן , המחירים שלהם כשהם כוללים חבילות הם טובים מאוד (במיוחד בזמנו לחבילות ה"רזות")

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני מוריד ב-P2P מדי פעם, כפי שרשמתי - מכור ל"אבודים". פרק אחרון לעונה ישודר בארה"ב בעוד מספר שעות 8)

אבל לא מהמורידים הכבדים שממלאים מאות ג'יגה מכל הבא ליד. לא מוצא את הטעם בזה.

פורסם

גם אני לא , אבל יש חתיכת הבדל באיכות חיים בין להוריד את הפרק הזה בחצי שעה לבין יומיים (תזמונים אמיתיים של בבל מול נטוויזן)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא מבין מה בדיוק הכוונה.

הם לא יכולים להגביל ספציפית P2P.

מקסימום לתת עדיפות לפורטים מסוימים או משהו כזה. אז תגדיר את התוכנה שלך לעבוד עם פורטים אחרים.

פורסם

אלעדאלעד - P2P משתמש ברשימת פרוטוקולים מסוימים שלא ממש קשה לזהות.

בלי להכנס לקטע הטכני , קבל את זה ממישהו שעוסק באבטחת מידע ורשתות - הם ועוד איך יכולים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - תוכנות ה-P2P (לפחות ביטטורנט) היום תומכות בהצפנת פרוטוקול, בדיוק על מנת להימנע מזיהוי ע"י ה-QOS של ספק האינטרנט.

בהנחה שמשתמשים בפונקציה הזו ושמשתמשים במספר פורט אקראי כמובן - איך הספק יכול לזהות שמדובר בפרוטוקול P2P?

החשד שלי הוא שנותנים עדיפות ל-HTTP על פני כל דבר אחר, כלומר כל מה שלא HTTP נדפק, לא רק P2P.

• תוכן חדש...