Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן מאוד שהם פשוט מבצעים עליך QOS ואז אתה מוגבל

הדרך לבדוק את זה : תנפח את רשימות ההורדה שלך באיזה 50 הורדות עם הרבה זמינות בו זמנית (נגיד תחפש על השם מדונה או SEX) זה יביא הרבה קבציםן זמינים....אם יורד טוב אז אין בעיה...

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר בדקתי (אם הבנתי את כוונתך) - לא משנה אם אוריד קובץ אחד בלבד, או מספר קבצים יחדיו - המהירות הכוללת היא 140.

האם ניתן לעקוף את העניין בלי לעבור לחברה אחרת?

פורסם

אז כן - מריצים עליך QOS שמגביל את מהירות העבודה שלך בPTP לא מפתיע, עד כמה שידוע לי 014 היחידים נכון להיום שלא מבצעים QOS על PTP וזה בגלל שיש קישורית לחו"ל שגדולה בהרבה על הצורך אז אם גם ככה החברה משלמת - למה להגביל ?

*גילוי נאות - אני עובד מחלקת רשתות בחברת בזק בנלאומי - תחלס אין לי אנטרס....

פורסם

אשמח לדעת איך בדיוק, אייל ?

ראוטר בבית, פורטים פתוחים בראוטר ועדיין האימיול בממוצע על 30-40 ולפעמים 60-70 (לעיתים רחוקות).

אין low id או משהו בסגנון. גם כאשר שאר המחשבים בבית מכובים, עדיין זה ככה.

אני דרך 012.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
דרך אגב, יש באימיול הגבלה על מספר קבצים במקביל, אפשר לסדר את זה עם PATCH מתאים.

שכחתי לציין שב012 אני מגיע ל190 קיי בקלות עבור קבצים שיש להם כמה סורסים.

ההגבלה באימיול למאקס קונקשיין היא 500 קונקשיינים ולא צריך שום פאטץ' אתה יכול להכנס לאימיול בקונקשיין ולשנות מה שבא לך, אם כבר כבר בXP יש הגבלה למאקס קונקשיין של 10 קונקשיינים אבל בחלק מהגירסאות היא לא קיימת (קיימת רק בSP2)

לזה כן צריך פאטץ' שמעלה את זה לעד 50 קונקשיינים (לבחירתך) אם מישהו רוצה אני מאוחר יותר אצרף את הפאטץ'

פורסם

מבחינת שירות אינטרנט זהב באמת אחלה.

בזמן שאני חיפשתי ורדפתי אחרי חברות כדי שיחברו אותי לאיטרנט ( שלא נדבר בכלל על בזק שאני חודשיים מחכה לתשובה שלהם להתקנת קו טלפון, בסוף התחברתי דרך HOT ) אינטרנט זהב חיפשו אותי זירזו תהליכים ועשו עבודה מעולה מול HOT בסידור החבילה והתשלום.

אני רק קצת מאוכזב מהמהירות ב3 מגה אין ממש שיפור מול ה1.5 הקודם.

פורסם
ההגבלה באימיול למאקס קונקשיין היא 500 קונקשיינים ולא צריך שום פאטץ' אתה יכול להכנס לאימיול בקונקשיין ולשנות מה שבא לך, אם כבר כבר בXP יש הגבלה למאקס קונקשיין של 10 קונקשיינים אבל בחלק מהגירסאות היא לא קיימת (קיימת רק בSP2)

לזה כן צריך פאטץ' שמעלה את זה לעד 50 קונקשיינים (לבחירתך) אם מישהו רוצה אני מאוחר יותר אצרף את הפאטץ'

עתיד תחת מה אני מוצא את הקונקשיין ? יש לי XP SP2 לכמה ניתן לעלות ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

צירפתי לפה את הפאטץ' מורידים למחשב מריצים - ועובדים לי ההוראות, בשלב הראשון בוחרים את כמות הקונקשנים - לבחור 50 עד 100 לפי רוחב הפס (החבר'ה עם המגה וחצי ללכת על 50 החבר'ה היותר כבדים יכולים להרשות לעצמם יותר)

ואז יש אישור לעשות, אם הוא מבקש דיסק הפעלה של הווינדוס א-י-ן צורך להכניס דיסק הפעלה פשוט לעשות "ביטול" ולאחר מכן ללחוץ על "כן"....זה לא מבטל את הפעולה.....

EvID4226Patch.zip

פורסם

מישהו כאן יודע על מחיר נמוך מ-39 ב-בזק בינ"ל?

לגבי הצרכים שלי (שאלו אותי...) - אני לא מוריד כבד מדי, רק כשיוצא פרק חדש של אבודים הביטורנט מתחיל לעבוד.

לא מעניין אותי תיבת דואר וכו' - משתמש בג'ימייל.

לא מעניין אותי אנטי כל מיני דברים ושירותים נוספים - הייתי סיסאדמין מספיק שנים כדי לאבטח את המחשב לבד בלי טובות מאף אחד.

רציתי להעלות את המהירות ל-1.5/256 אבל הכבלים מציעים מחיר יקר (74 לעומת 55 ב-1.5/128).

אני כרגע סטודנט תפרן ככה שיש רצון למזער עלויות.

תודה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הכל תלוי ברמת הסבלנות שלך להוציא להם את הנשמה עם פינצטה (כמו שהם יודעים לעשות היטב ללקוחות... ולא רק הם - גם ספקים אחרים).

אני הייתי מגיע לאיתם למשא ומתן כל 6 חודשים בממוצע. בפעם האחרונה החלטתי שניתץ פיני מהטירטור המעצבן הזה שהם מעבירים אותי כל חצי שנה והחלטתי לעזוב אותם. בנטויז'ן הציעו לי 30 שח לחודש (זה היה לפני 11 חודשים) וסגרתי איתם.

לאחר מכן בזק בינלאומי התחילו להוריד את המכנסיים כשהייתי רציני בכוונותיי לבטל את ההתקשרות איתם - אבל החלטתי שאת העונש שלהם הם צריכים לקבל ואין מה לעשות.

בסופו של עניין היו גם בעיות (לא טכניות) עם נטויז'ן. מסתבר שאיש המכירות שיקר (כמה "מפתיע") ואחרי אי-אילו שיחות סוכם שאני משלם 39 שח לחודש למשך חצי שנה - ומקבל חצי שנה נוספת ח-י-נ-ם. בסיכום שנתי יוצא ששילמתי כאילו 20 שח לחודש.

עוד חודש מגיע זה החידוש ואם יהיה דיל טוב בבזק בינלאומי - אין לי שום בעיה לחזור אליהם.

אגב, אני בעיקר גולש ברשת כך שמבחינתי אין הבדל בין נטויז'ן לבזק-בינלאומי.

עוד כמה משפטים בעניין:

היום יש הרבה חברות שפשוט לא מודעות לנזק שהם גורמות לעצמן. דוגמא אישית: אחרי 9 שנים בסלקום (כשלפני 3 שנים הוספתי קו נוסף על החשבון שלי) נתנו לי להעביר 2 מכשירים למסלול "טוקמן" מבלי להניד עפעף, למרות שהציעו לי חבילות דקות שהיו במחיר זהה (עם התחייבות וקנס !!!, בושה וחרפה) לחבילות אחרות שקיבלתי אצל מתחרים - כשאצל המתחרים אין שום התחייבות על כמות דקות מסויימת וללא ש-ו-ם הגבלה אחרת.

הקטע המצחיק הוא שהייתי מוכן להישאר בסלקום (למרות שכבר תקופה מסויימת יש לי 2 מכשירים חדשים מחברה אחרת) אם היו נותנים מחיר הגיוני... ובמצב שלהם היה עדיף להשאיר אותי גם בתעריפי זנות מאשר לאבד לגמרי - אבל כנראה שהם חושבים אחרת.

סביר להניח שגם הם ילמדו בדרך הקשה... :) (אגב, כבר בחשבוניות האחרונות נוכחית לדעת שהמעבר עשה לנו רק טוב: לא רק שהתחדשנו ב-2 מכשירים חדשים במחיר זנות אלא גם קיצצנו את העלויות של החשבון הסלולארי בלפחות 30%).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגבי הצרכים שלי (שאלו אותי...) - אני לא מוריד כבד מדי, רק כשיוצא פרק חדש של אבודים הביטורנט מתחיל לעבוד.

לא מעניין אותי תיבת דואר וכו' - משתמש בג'ימייל.

לא מעניין אותי אנטי כל מיני דברים ושירותים נוספים - הייתי סיסאדמין מספיק שנים כדי לאבטח את המחשב לבד בלי טובות מאף אחד.

רציתי להעלות את המהירות ל-1.5/256 אבל הכבלים מציעים מחיר יקר (74 לעומת 55 ב-1.5/128).

אני כרגע סטודנט תפרן ככה שיש רצון למזער עלויות.

תודה.

אם מה שמעניין אותך זה נטו מחיר נמוך אז בזק בנלאומי כנראה לא בשבילך........היא הרבה דברים כן אבל בהחלט לא החברה הזולה ביותר בשוק......כך שאין טעם להשקיע עוד אי אילו שקלים על ספק עם קישורית טובה יותר לחו"ל שאתה בפועל רק קורא חדשות בYNET (סתם דוגמא)......

לך בעקבות בשקל ידידי.....הערכתי האישית שהיום אינטרנט זהב לאחר האיחוד עם 012 יכול להיות שהם הזולים ביותר...אני לא כלכך יודע להגיד לך כי התחום שאני עוסק בו לא מתקרב לנושא תשלומים וכו'...

פורסם

אני אתעלק על השירשור , יש לי חבילה של 750K מבזק זהב , הבעיה היא שאני מוריד בפרד לעיתים קרובות 0.5 בלבד ומגיע לסטרטוספירה של 20 ולעיתים גם 60 (אחת ל100 שנה:lol:) , אני מעוניין לא לשלם יותר אני משלם כרגע , אם אני לא טועה 90 שקל משולב (כלומר על ADSL ועל הספק) .

מישהו יודע היכן אני יכול להוריד יותר מהר? כלומר אצל איזה ספק ?

והאם מישהו יודע מדוע כשהאמיול עובד , ואני פותח דפי אינטרנט הם יוצאים מאוד לאט ? לפעמים אני פותח כמה דפים בבת אחת כדי לא לחכות ,ואז אני מספיק לסיים שני משחקי שחמט נגד המחשב , עד שהם נפתחים .

אודה לכול אחד שיוכל להסביר לי איך אני משפר את זה . אין לי הבנה גדולה במחשבים כך שאני צריך הסברים פשוטים

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...