Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ועברתי על כל האשכולות בנושא. ובכל זאת אני מרגיש צורך להתייעץ כי זו הזדמנות די טובה בשבילי כחייל.

רנו קליאו 94, 74 אלף קילומטר, אוטומט, הגה כוח, חלונות חשמליים ונעילה מרכזית.

דוד שלי קנה אותה לפני שנה ב15 אלף שקל (מאישה שכנראה לא הזיזה אותה הרבה) וימכור לי אותה עכשיו בסביבות ה10K אני מאמין.

המכונית עברה טסט חלק לגמרי לפני כחודש.

מה אתם אומרים? האם הגיר עד כדי כך גרוע? רוב העבודה של הרכב יהיה פקקים בבוקר אז אולי זה לאו דווקא חסרון...

תודה רבה!

פורסם

במידה ותריץ חיפוש תראה שמדובר במכונית טובה, אך לא כאשר היא משודכת לתיבה אוטומטית.

מלבד העובדה שהתיבה (3 הילוכים) מסרסת מאוד את ביצועי המנוע, היא ידועה כבעייתית.

פורסם

מהחיפוש שערכתי הבנתי שהדעות על כך חלוקות. אבל לא על כך אני שואל.

אני שואל האם עדיף תיבה אוטומטית שעושה לפעמים צרות מאשר ללכת על אוטו באותו תקציב +- שהוא עם גיר רגיל אבל אין לי מושג מה עבר עליו וסביר שהמצב והקילומטרז' שלו הרבה פחות טובים.

פורסם

היתה לחברה שלי שהיא היום אישתי קליאו ידנית 96

זה היה רכב טוב מאוד ואני משווה אותו לקורסיקה שהיה לי אז

אצלנו היה בעיות בחלונות חשמל לא מקוריים ומנורות שהיו נכבות סתם

נקרע ריפוד של מושב אבל אם אתה רווק אז לא יקרה כלום ואולי דווקא יותר

זה טוב עם ידני אני חושב שאוטומט יהיה סתם איטי ולא כיף

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

רנו קליאו שנת 95 עם גיר אוטומט:

הרכב נקנה ע"י אבא שלי כמתנה לאחותי שהתחילה ללמוד לתואר ראשון.

הרכב היה נראה שמור מאוד, פנימית וחיצונית, הק"מ היה סביר בהחלט לשנתון.

מהר מאוד (עניין של שבועות) הבנו לאן נכנסנו:

הגיר פשוט התחיל להשתולל בצורה שלא הייתה מביישת סרט קומדיה בקולנוע- דוושה קבועה במהירות של 80 קמ"ש, פתאום הגיר מוריד הילוך או שניים...עוברות 3 שניות של תדהמה ופתאום הגיר מקפיץ הילוכים למעלה והמנוע נחנק מההילוך הגבוה..וזה רק על קצה המזלג, תדמיינו גיר משתולל עד כדי הלם וצחוק לנוסעים ברכב !!

הרכב נלקח למספר מכוני גירים מוכרים הפורסים ברחבי הארץ ולא הצליחו לשחזר את התקלה בסקנרים.

החליפו בערך חצי גיר וכל דבר אפשרי במחשב והתקלה המשיכה לחזור לסירוגין (אני אפילו לא אדבר על הנזק הכספי והזמן המבוזבז).

באחד ממכוני הגירים, שהגעתי עם האוטו אליו, מיד שיצאתי מהרכב צעק לי המוסכניק "נו..תן לי לנחש... הגיר משתולל" :shock:.

מכרנו את הרכב לאיזה סוחר מאיזה כפר...אני מרחם על מי שקנה ממנו את הרכב.

אמיר.

נ.ב- מוכרים לי אישית עוד 2 מקרים של גירים ששווקו אחרי 100/130 אלף ק"מ ברנו מגאן 5 דלתות סביב שנתון 2000.

פורסם

האוטו של הדוד, אז אני בטוח שהוא לא ישקר לך לגבי המצב שלו.

תעשה סיבוב על הרכב, אולי אפילו הוא יסכים לתת לך אותו לכמה ימים כדי לנסות אותו לבסיס וחזרה.

ככה תראה אם הוא נוח לך, איך הצריכת דלק וכו'.

אם האוטו במצב טוב שוה לך לקנות, קשה למצוא משהו יותר טוב ב-10K.

פורסם

נקמצ'י, זה לא העניין של "לשקר"... זאת תקלה שיכולה להופיעה גם בעוד 10K.

הדגש הוא על אמינות התיבה והיותה משולה "לחתול בשק"

מה שכן, בתקציב הזה, אולי כדאי באמת לקחת את ההימור.

פורסם

שלום, :-)

רציתי בבקשה לדעת פרטים לגבי רנו קליאו, שנת 94-96 1400.

אשמח לקבל כל דבר שקורה אם הרכב הזה כמו בעיות וכו'.

הרצתי חיפוש, לא מצאתי משהו מעניין. :roll:

וד"א, יש ברשותי סובארו די אל שנת 90 1600 אוטו',האם שווה לעשות החלפה ? :roll:

תודה,

קובי.

פורסם

עוד כיוון מחשבה

האם לא שווה לקנות את הרכב בגלל מצבו הכללי הטוב ואם הגיר ידפק פשוט לעשות הסבה לגיר ידני?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...