Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במטבח נקודה שבה יוצא זרם הגז לכיריים. אני עושה עכשיו כמה שינויים בסדר של הרהיטים, והכיריים נשארים בערך 5 מטר מאיפה שהן עכשיו.

מי רשאי מבחינה חוקית לשנות את המיקום של היציאה מהקיר?

אם אני לא חייב לקרוא למישהו, אז איפה אני יכול להשיג את כל הצינורות כדי לעשות את זה בעצמי?

פורסם

השביתה גמרה אותך טוטאלית הא?

אני לא יודע עם כדאי לך להתעסק בדבר כזה, אם אין לך מושג

אני יכול להפנות אותך לחנויות בחיפה כמו שזר שזה ליד צומת קריית אתא

פורסם

תדאג שבשזר יבצעו בשבילך את ההברגות ואז זה באמת קלי קלות

רק אתה צריך לדעת את מידת הצינור בבית, למרות שהקוטר סטנדרטי, לך תדע , לא תרצה להיתקע עם הברגה גדולה מדיי

מה שאתה צריך לקנות זה צינור נחושת (פשוט תגיד צינור נחושת לגז)

יש שם הכל

נ.ב

שווה לשאול טכנאי גז כמה זה דבר יעלה לך דרכו, יכול להיות שפחות מעלות נסיעות וחלקים

פורסם

טכנאי של חב' הגז יעלה הרבה יותר מקניית החומרים וביצוע עצמי.

עם זאת, מכיוון שאתה לא מכיר את העבודה ואין לך כלים, לא ממליץ. דליפת גז הופכת לקטלנית מבלי שתרגיש (יכולה להרוג אותך בעודך במיטתך).

אם תחליט בכ"ז לעבוד לבד - חובה לעבור בגמר העבודה עם מי-סבון על כל חיבור וחיבור שעשית במערכת, ולוודא ב-100 אחוז שאין שום בועת סבון. בועה= דליפה מסוכנת.

פורסם

אל תעשה לבד.

יש תחומים שאם אתה טועה בהם - אתה מסכן את עצמך ואת הסובבים אותך בסכנה של ממש.

אם אין לך ידע, נסיון מעשי וכלי עבודה הזמן טכנאי גז. אל תנסה לחסוך.

אל תעשה שום דבר שיכול להשאיר את הג'אסטי שלך יתומה, דווקא עכשיו, אחרי שבני ל התקין לך מנוע חדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מצטרף להמלצה לא להתעסק עם צנרת הגז בשיטת עשה זאת בעצמך.

עם זאת - קיימים טכנאי גז מוסמכים פרטיים, שיכולים לעשות עבודה כזו. אפשר לבקש הצעת מחיר בטלפון.

לא חייבים דווקא טכנאי של החברה שממנה אתה קונה גז.

הערה מסויימת - יש תקנים שונים ומשונים לגבי מיקום מותר של ברז הגז (גובה, נגישות במקרה הצורך וכו' וכו'), יש לוודא שהנקודה החדשה תעמוד בהם, כדי לעבור את הביקורת החמש-שנתית בהצלחה.

אם אתה בכ"ז מזמין טכנאי של חברת הגז שלך, אתה כנראה מכוסה יותר טוב מבחינת הביקורת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הלו?! יש שביתה!

שעתיים של שיוף, קצת שפכטל וצביעה יעשו פלא-פלאים

לרהיטים מזעזעים משנות השבעים.

ואם זאת פורמייקה, קנה מפה. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...