Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקבל רכב מהעבודה ואני צריך לבחור מבין השתיים:

קורולה החדשה (עם הגיר הרובוטי על כל המשתמע מכך) או הסיטרואן C4.

הקריטריונים שמעניינים אותי הם נוחות נסיעה (התנהגות כביש, נסיעה שקטה ונעימה), בטיחות ומרחב פנימי.

המרחב הפנימי מאד חשוב לי ומבחינתי הוא הנעלם כרגע שיכול להכריע את הכף (2 בנות מאחורה על בוסטרים, עגלה...).

מלבד המרחב הפנימי נראה לי כי הייתי בוחר ב C4.

האם מישהו יכול לשפוך אור על הנוחות\מרחב פנימי בין 2 הרכבים.

האם ה C4 לא קטנה מידי?

תודה ומצטער על המלל הארוך

אייל

פורסם

הC4 מרווחת מבפנים, ויותר מכך, מרגישה מרווחת עקב שטחי הזכוכית הגדולים והגג הגבוה.

אני לא מצוי במפרט של הC4 בגרסאות הליסינג, אבל אם היא כוללת שש כריות אוויר וESP, מדובר ביתרון משמעותי לעומת הקורולה (ואמרת שאתה מעוניין בבטיחות). לC4 יש את אחד מציוני הריסוק הגבוהים בקבוצה, לפי ENCAP.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הC4 מרווחת מבפנים, ויותר מכך, מרגישה מרווחת עקב שטחי הזכוכית הגדולים והגג הגבוה.

אני לא מצוי במפרט של הC4 בגרסאות הליסינג, אבל אם היא כוללת שש כריות אוויר וESP, מדובר ביתרון משמעותי לעומת הקורולה (ואמרת שאתה מעוניין בבטיחות). לC4 יש את אחד מציוני הריסוק הגבוהים בקבוצה, לפי ENCAP.

אכן מגיעה עם 6 כריות אויר ו ESP.

רק עיניין המרווח הפנימי קצת מטריד אותי, אמנם לא ישבתי בה אך הבנתי שהיא לא רחוקה מבחינה זו מהפג'ו 307 שבה כן ישבתי ולא הייתי הכי מרוצה מהמרווח הפנימי במיוחד בחלק האחורי.

מעבר לכך, האם משהו בעל נסיון עם הרכב יכול לאשש את המחמאות שמורעפות במדורים שונים על נוחות הנסיעה הטובה של ה C4?

אמינות וצריכת דלק כמו שניתן להבין (ליסינג) פחות מטרידים אותי.

פורסם

מומלץ מאוד לנהוג על רכב עם גיר רובוטי ללא קשר לקורולה (חובה נסיעת מבחן).

הדבר יכול להיות מאוד מעצבן עד כדי כך שאי אפשר יהיה להתרגל אליו. (אני בכל אופן לא התרגלתי, לאחר כשבוע ימים עם הסמארט).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נוחות הנסיעה ב-C4 לא רעה, אבל גם לא מבריקה. נוקשה מדי לטעמי.

אם זו אפשרות, בחר במגאן - מרווחת, נוחה ונעימה מה-C4 לדעתי, וגם לה ESP ושש כריות אוויר.

בין הקורולה ל-C4, הראשונה נוחה ובעלת תחושה מעודנת-מהודרת יותר. לשתיהן התנהגות והיגוי לא מבריקים.

ל-C4 יתרון גדול בבטיחות האקטיבית (ESP) והפאסיבית, ולדעתי הוא מכריע את הכף לטובתה לפי הדרישות שלך.

אם יש לך שתי ילדות, כדאי שתבדוק את תא המטען של ה-C4 בסוכנות, ותוודא שהוא גדול מספיק לעגלה וציוד

(לא בטוח שהבנתי אם אתה זקוק למקום ליותר מעגלה אחת).

רועי.

פורסם

תודה,

האפשרויות מבחינתי הן קורולה או סיטרואן כך שהמגאן לא בעינייין.

צריך מקום לעגלה אחת לא גדולה.

פורסם

C4 לא נוחה בכלל, יש לי כזאת. כרגע אני נוסע ברכב שכור מאזדה 3 - 2008 בגלל שה- C4 במוסך אחרי שהגיר התקלקל אחרי 5000 ק"מ :)

ומהתרשמות שלי ושל אישתי ה- 3 יותר נוחה מה- C4.

קורולה 2008 זה סיפור אחר, אם אתה יכול לחיות עם התיבה הרובוטית תלך על זה. אני אישית לאאא...

פורסם

לדעתי הקורולה מבחינתך היא לא אפשרות, אין לך מה לדאוג לאמינות מכיוון שזהו רכב ליסינג, הבטיחות בC4 הרבה יותר טובה.

חוץ מזה, צריכים ללמד את היבואן של טויוטה שהקהל הישראלי מעוניין בבטיחות אחרת ימשיכו להרוג אותנו.

פורסם
לדעתי הקורולה מבחינתך היא לא אפשרות, אין לך מה לדאוג לאמינות מכיוון שזהו רכב ליסינג, הבטיחות בC4 הרבה יותר טובה.

חוץ מזה, צריכים ללמד את היבואן של טויוטה שהקהל הישראלי מעוניין בבטיחות אחרת ימשיכו להרוג אותנו.

כפי שרשמתי האמינות זה לא פקטור חשוב מבחינתי (אם כי לא הייתי רוצה שהרכב ישלח פעם בחודש לטיפול למרות שזה ליסינג), השאלה שלי התמקדה בעיקר בנוחות החלל הפנימי ובנעימות הנסיעה.

פורסם
כפי שרשמתי האמינות זה לא פקטור חשוב מבחינתי (אם כי לא הייתי רוצה שהרכב ישלח פעם בחודש לטיפול למרות שזה ליסינג), השאלה שלי התמקדה בעיקר בנוחות החלל הפנימי ובנעימות הנסיעה.

אז ללא ספק הבחירה שלך היא C4. מבחינת נוחות אין לדעתי מקום להשוואה.

פורסם

כפי שרשמתי האמינות זה לא פקטור חשוב מבחינתי (אם כי לא הייתי רוצה שהרכב ישלח פעם בחודש לטיפול למרות שזה ליסינג)

איזו טעות. גם אני חשבתי ככה, עד שקיבלתי מגאן חדש מהעבודה, בשנת 2001. שלוש פעמים בשנה ורבע גוש הזבל הזה עלה על גרר במקומות הכי לא מתאימים. הוא ידע מתי אני בטיול ולא בדרך לעבודה ודאג להיתקע שם. בפעמים האחרות שהוא התקלקל הוא לא עלה על גרר, אבל חויבתי לקרטע איכשהו במוד חירום למוסך. יותר מאוחר, ובחברה אחרת, הסאגה נמשכה עם קנגו. שתי עליות על גרר ועוד כמה היתקעויות שנגמרו בקרטוע למוסך. במשך שנתיים הקנגו לא היה במצב שלא היתה בו תקלה בסטנד-ביי. כבר ידענו, קצין הרכב ואני, שאין טעם לגשת על ידית נעילת דלת דפוקה למוסך, כי ממילא נגיע אליו עם מנוע מושבת כמה ימים או שבועות מאוחר יותר. כשכבר נתנו לי באחת מהכניסות למוסך אימפרזה חלופית וותיקה יחסית, בת ארבע שנים שנגמרה לה תקופת הליסינג, ביקשתי שלא יחזירו אותה לליסינג, העיקר שלא לחזור שוב לרנו. קצין הרכב התחנן בפני אנשים שלא יבקשו רכבים מתוצרת רנו. ארבעה רכבים כאלה בחברה, לגונה מגאן וקנגו, העסיקו אותו יותר מכל שאר 40 הרכבים.

פורסם
אין לדעתך מקום להשוואה כי נהגת/נסעת בשתיהן והשווית?

מצטרף בחום להערתו של רוני צוקרמן לקביעתו החדה של max2005b

.

איך אפשר לחוות דעה ועד להכריז שאין "מקום להשוואה" על שתי מכוניות שלא בטוח שנהגת/נסעת בשתיהן.

אם לא נסעת בשתיהן אז איך השווית?

• תוכן חדש...