Dj-Gutz שלום,
לא הבנתי למה עשיתי שטות כדבריך.
אין קשר בין שני הדברים.דבר אחד הוא הפתרון לקבלת מתח חשמלי ודבר שני הוא הפתרון לקבלת אות וידאו בין שני מכשירים שלכל אחד ישנה כניסת/יציאת וידאו שונה.
1. הדבר הראשון שאני עשיתי:
ממיר המתח מ- 12 ל-220 איננו מיועד רק למסך LCD כזה שאני עדיין חולם עליו אלא להטעין / לחבר את כל המכשירים החשמליים שאני צריך תוך כדי שהיה באוטו כמו:
2 ניידים עם מטען שונה ( יש לי דיבורית בלוטוס קבועה ברכב שכפי שאתה יודע איננה מטעינה את הנייד), אוזנית בלוטוס, מטען סוללות למצלמה, מחשב נייד ועוד.
בשיטה הקודמת היית צריך לדאוג וכמובן לשלם שיהיה לך לכל מכשיר עוד מתאם מיוחד לחיבור המכשיר למצבר האוטו או למצית.- זה למשל לא עשיתי כי זאת הייתה שטות גמורה ומוחלטת והרבה הרבה כסף סתם.
כך חסכתי לי את כל המתאמים הנוספים האלו ואני פשוט לוקח איתי לנסיעות הארוכות שלי ( ויש הרבה לשמחתי) רק את המטענים הרגילים של המכשירים כפי שאני משתמש בהם בבית.
את הפטנט הזה למדתי בעבר מכמה חברים שמשתמשים בזה שנים- היית צריך לראות איזה תור היה תמיד במילואים ( בשטח לא בקריה) ליד המכוניות שלהם כדי שכל החברה שבאו עם המטענים הביתיים רצו לחברם לממיר שבאוטו כדי להטעין את הניידים. הם לא סתם הביאו את המטעני החשמל הרגילים כי כבר ידאו שאותו מיכאל ואות רוני יגיעו למילואים עם האוטו ועם הממיר.
2. הדבר השני שאתה עכשיו מדבר עליו :
כתבת : היית קונה ממיר אות vga - component שעולה בסביבות אותו מחיר
וקונה מסך 15 אינץ' עם כניסת vga ( 500 שקל יש רק יד שנייה )
היום 15:22
יפה מאד - זה מה שאני מחפש. האם אתה מתכוון שאותה כניסת VGA שקיימת בכל מסכי המחשב ניתן לחבר אליה ממיר כלשהוא אשר יאפשר לי עתה לחבר חיבור וידאו-קומפוננט לאותו כבל מסך הנוכחי. ? ? ?
אם ישנו ממיר כזה זה בהחלט פתרון,
האם אתה יודע איפה רוכשים ממיר כזה .? ? ?
כי ביומיים האחרונים חפרתי את האינטרנט באותו עניין ולא מצאתי אפילו מקום אחד.
הייתה מכוונתי לעשות מחר סיבוב בין חניות האלקטרוניה בדרום ת"א ( שד' הר ציון למשל) ובאמת לחפש ממיר כזה.
בכל מקרה תודה על תגובתך