Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

ברצוני לרכוש נורות OSRAM COOL BLUE ולהתקין אותן במקום הנורות שיש לי עכשיו.

הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך אני "פותח" את הפנס ומחליף את הנורות בפועל.

אם מישהו יכול להסביר לי או לשים פה תמונה/תרשים - אני אודה לו מאוד.

Fiat Punto S-75 '96

פורסם
שלום רב לחברי הפורום,

ברצוני לרכוש נורות OSRAM COOL BLUE ולהתקין אותן במקום הנורות שיש לי עכשיו.

הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך אני "פותח" את הפנס ומחליף את הנורות בפועל.

אם מישהו יכול להסביר לי או לשים פה תמונה/תרשים - אני אודה לו מאוד.

לא פותחים את הפנס!

החלפת הנורות מתבצעת מהחלק האחורי של הפנס אתה תראה מעין מוטות מתכת גמישים שסוגרים את הפלסטיקים השחורים שסוגרים ואוטמים את ביתי המנורות.

אם יש לך ספר רכב זה מפורט שם כולל תמונות.

יתכן שתצטרך לפרק את האומים של בתי הפנסים ולקחת את הפנסים קדימה כדי שיהיה לך מקום להכניס את הידים כדי להגיע לבתי המנורה (בעייתי במיוחד בפונטו MK2 בפנס צד שמאל)

פורסם

1. אין לי ספר רכב. אם היה לי - הייתי מסודר.

2. הבנתי משרשורים קודמים שלהזיז את הפנסים קדימה ממש לא מומלץ כיוון שזה עלול לפגוע בכיוון האור.

3. הפיאט שלי היא MK1 - האם זה בעייתי גם בדגם שלי?

4. האם מישהו יכול לשים פה תמונה ועליה לסמן בדיוק מה אני פותח?

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

בתמונה שצירפתי יש פונטו Mk2 - העיגול מסמן את הפתח ואת התיילים המתכתיים שצריך להזיז כדי לפתוח את בתי המנורות.

מקווה שזה עוזר

punto%201.jpg

פורסם

בפונטו MK1 המצב פשוט מאוד. פתח מכסה מנוע והצץ בגב הפנס. תראה שלכל פנס ישנו לקט כבלים שמגיע אליו ומתחבר דרך כיסוי גומי. משוך את כיסוי הגומי עם המחבר שנחבא בתוכו (אל תמשוך מהכבל) יתגלו בפניך שלושה מגעים, זו בעצם הנורה. תפוס במגעים וסובב עד לשחרור הנורה (כרבע סיבוב). להרכבת הנורה החדשה בצע את הפעולות בסדר ההפוך. הקפד להדק את המחבר כראוי וודא שהגומי מכסה כראוי.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...