Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט - חברה מאכזבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

you don't know shit

אתה תדע עד כמה שברולט נהיו זבל (לפחות בסגמנט של השברולטים לכאורה,דהיינו דייהו שמדביקים עליה ת'סמל של שברולט) ,כשתהיה לך שברולט אבאו שתוך 15 אלף קילומטר סבלה מ3 תקלות שגרמו לשיתוק הרכב (ותמיד באמצע נסיעה חשובה!).

אתה תבין כמה שברולט נהיו זבל כשאתה תגלה שלאבאו שלך 1.5 כוכבי בטיחות (תודה לאף שלא עשיתי תאונה איתה).

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והבנת הנקרא גוּרנישט? נאדה? וואלו? כּלוּם....?

1. התייחסתי בתגובה הקונקרטית שלי קודם, רק לתוצרת ארה"ב ולא לרכבים המיוצרים כרגע על פלטפורמה קוראנית שמקורותיה בתקופת דייהו.

2.הצחקת אותי. אין לאוואו בעיות אמינות מיוחדות ולראייה(נסיבתית כמובן): אחותי ושלוש מחברותיה הרווקות, ההוללות והנוסעות 35000 קמ' בשנה באוואו שלהן לא סבלו משום התקעויות . זה נכון גם להתרשמויות שקיבלתי מסוכניות להשכרת רכב ונהגים פרטיים רבים שמרוצים כולם עד הגג עם האוואו ועם האופטרה. עובדה . יש מצב כמו בכל רכב(לרבות מרצדס) שנהג יתקע או יתמודד עם תקלות. אני נתקעתי עשרות רבות של פעמים במשך 7 שנים בהן החזקתי פולקסווגן בורה V5 שטופלה בנסיכה......(ונסעה 15000 קמ' בשנה)....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

בזמן עבודתי ב"יס", נסעתי כמויות מטורפות של ק"מ איתה.

הרכב נוסע ומרגיש כמו עגלה,יחד עם זאת אף פעם לא הייתה לי שום תקלה איתה.

פורסם

כולם צודקים וכולם טועים...

כל אקסמפלר עומד בפניי עצמו לי יש סובארו שעברה 300Kק"מ ותעבור גם עוד 300 ויש לי גם פולו שעברה 110 לא בעית (טפו טפו) בפולקסוואגן התחושה הרבה יותר איכותית אבל הסובארו יותר נוחה.. לכל אוטו יש יתרונות וחסרונות

אבל בתאכלס אמינות זה עניין של מוניטין ויש אקסמפלרים טובים יותר ופחות

מה שאני מנסה להגיד שהאקסמפלר זה מה שמשנה ולא הסמל המקדימה...

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם
כשתהיה לך שברולט אבאו שתוך 15 אלף קילומטר סבלה מ3 תקלות שגרמו לשיתוק הרכב (ותמיד באמצע נסיעה חשובה!).

רציתם טכנולוגיה, לא? קיבלתם תבונה מלאכותית.

dirty old man

need love too

פורסם

אוקיי

הטענה שלכם מתקבלת,ייתכן שהדגם עצמו דפקטיבי

בכל אופן,עדיין אל תתקרבו אליו - עם 1.5 כוכבי בטיחות הוא מלכודת מוות. אנחנו מחליפים אותו החודש!

פורסם

אמ.. לkobyiso

you don't know shit

אתה תדע עד כמה שברולט נהיו זבל (לפחות בסגמנט של השברולטים לכאורה,דהיינו דייהו שמדביקים עליה ת'סמל של שברולט) ,כשתהיה לך שברולט אבאו שתוך 15 אלף קילומטר סבלה מ3 תקלות שגרמו לשיתוק הרכב (ותמיד באמצע נסיעה חשובה!).

אתה תבין כמה שברולט נהיו זבל כשאתה תגלה שלאבאו שלך 1.5 כוכבי בטיחות (תודה לאף שלא עשיתי תאונה איתה).

הרכב נוסע ומרגיש כמו עגלה

עדיין, מה שאני אומר אלו בלבולי ביצים?

אמנם מה שאמרתי לא יכול לבוא לידי ביטויי בהוחכה או משהו בסגנון. אבל תקרא ותבין מה ניסיתי להגיד בהודעה שלי.

יום טוב, ויטלי. בלי א'!

GS300.

פורסם

לא, זה אומר שהרכבים הקטנים מהדגם זה מסריחים ...

זה לא משקף על כל החברה.

רק הדגמים של שברולט ארה"ב בכלל לא מגעים לארץ.

אז בגל שאוואו אותו מסריח (דיהולט) זה אומר שכל החברה מסריחה?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי,

יש לי שאלה ברשותך (בלי קטע של לתקוף את שברולט או להלל מישהוא אחר).

איזה רכב היום של שברולט לדעתך הוא רכב טוב בהתחשב במתחרים הארופאים והיפניים של אותה קבוצה?

באיזה קטגוריה רכב של שברולט לא בא במקום השלישי אחרי המתחרים היפנים והארופאים שלו?

אבקש להמנע מקטגוריות שוליות (פיק אפים עם מנוע וייפר או כל שטות אחרת) ולהתייחס למיין-סטרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא אמרתי ששברולט הייצרן המוביל בעולם מול כל השאר יש דברים שהם יודעים לעשות טוב יותר ויש פחות

יש המון הבטים ודעות .

יכול לביות שיש הכאלה שיגידו "אוקי הקורבט זה הרכב ספורט שהכי נותן תמורה לכסף ויש כאלה שיגידו שלא" הכל עניין של טעם והשקפה.

אני מאמין שקיום הסילברדו הינו הרכב שמוביל בעולם בתחום של ה TRUCKS אני לא חושב ששום חברה אחרת בנתה רכב עבודה אמין חזק וגם מפנק סתם דוגמא.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

נח,

שברולט מליבו, מה?

מה אתה מנסה להגיד?

תסביר את עצמך.

פורסם

נח,

ואללה, קשה לאלץ אותך לדבר :lol:

אם אתה מעלה טענה (נכונה או לא זה לא הדיון כרגע) אז לפחות תנסה לבסס אותה ולא סתם לזרוק פצצה לחלל האויר.

אתה באמת חושב מה שאמרת? סבבה.

עכשיו שלב ההוכחה, לאיזה רכבים אתה משווה אותו, במה הוא עדיף, במה הם נחותים וכו'.

• תוכן חדש...