Jump to content

ltklev

  • הודעות

    13
  • כאן מאז:

הנקודות של ltklev

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. היי, תודה רבה על תשובתך. האם זה מצב שמחייב השבתה של הרכב עד לטיפול במוסך? או שניתן להמשיך לנסוע?
  2. היכן אפשר לברר זאת?
  3. שלום לכולם, ברשותי רכב סיאט איביזה מודל 2011 עם תיבת הילוכים DSG שעד היום לא עשתה בעיות. הרכב כבר נסע 145K ק"מ. אתמול, בזמן שהתחלתי תנועה ברמזור, הרכב החל לרעוד בצורה חזקה מאוד שאילצה אותי לעצור בצד מחשש שמשהו איום ונורא קרה לרכב. יש לציין שאף נורה לא נדלקה בשום שלב. לאחר בירור עם מספר חברים ולאחר קריאה בפורומים השונים, הבנתי שככל הנראה הבעיה נובעת מתיבת ההילוכים של הרכב ושניתן להמשיך לנהוג על מנת להגיע הביתה - וכך עשיתי. הרכב גמא 80 ק"מ בלי שום בעיה. קבעתי כבר תור למוסך המורשה (פליקס), אך זה יהיה רק בעוד שבוע (גם במוסך רון כנראה אצליח לטפל רק בשבוע הבא) ובזמן הזה אני צריך לעשות נסיעות רבות בתוך העיר ולעתים גם מחוצה לה. יש לציין שהיום נהגתי מעט ברכב והוא לא רעד בהנעה, אך כן הורגשו קצת רעידות שונות מהרגיל בהחלפת הילוך. האם בטיחותי לי ולרכב להמשיך לנסוע? או שמא עליי להשבית את הרכב מחשש להגברת הנזק? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה רבה
  4. מקווה גם להגיע, אשמח לשמוע מערכות של החבר'ה בפורום לקראת קנייה של מערכת ראשונה!
  5. ראשית תודה רבה לכל העונים. אשמח לשמוע עוד הצעות, ואשמח אם תיקחו בחשבון שאני לא זקוק לבאסים שיקרעו לי את האוטו ולכן אני מניח שגם אין צורך במגבר רצחני? בנוסף, קיבלתי משי אהובי מהפורום הצעה למערכת שמבוססת על רמקולים וסאב של DLS.. ולא ראיתי שמדברים על החברה הזאת יותר מדי.. איך הם? תודה רבה!
  6. היי, יש לי שברולט אוויאו 05, ואני מעוניין לקנות עבורה מערכת בתקציב של עד 3,000 שקל (כולל עלויות התקנה) - מוכן להתגמש מעט במחיר , ומעדיף שלא להתעסק עם יד2. כרגע כל מה שיש באוטו זה מה שהגיע איתו כשהוא נקנה, כלומר אני זקוק לרכיבים הבאים: HU - תכלס מה שחשוב לי זה חיבור לאייפוד (האם עדיף AUX או USB במקרה כזה?) מגבר סאב - צריך להתחשב בתא המטען הצנוע של האוויאו.. רמקולים קדמיים רמקולים אחוריים כמה הערות ושאלות: 1. זאת הולכת להיות המערכת הראשונה שלי. על כן אין לי דרישות בשמיים, אבל כן ארצה שיהיה סאונד טוב באוטו. אם זה איכשהו עוזר - סגנון המוזיקה שלי הוא בעיקר רוק כבד ומטאל (אבל אני אוהב גם דברים אחרים). לגבי סאב - אני לא צריך אחד חזק בטירוף, משהו רגיל יעשה את העבודה. 2. קנייה והתקנה - נשמע לכם בסדר להזמין את הציוד באינטרנט ולהתקין אצל מתקין מקצועי, או שלדעתכם כדאי לעשות הכל במקום אחד? אני די בטוח שהאינטרנט יחסוך לי לא מעט כסף ויתן לי הרבה יותר גמישות מבחינת מוצרים. 3. מידות - אני לא בטוח לגבי מידות הרמקולים באוויאו - הבנתי שמאחורה התכנון הוא לשים אותם במגש, אבל מקדימה אין לי כל כך מושג. אם למישהו יש תשובה, אשמח לדעת. תודה רבה לעוזרים והמשך יום טוב.
  7. ltklev

    שברולט - חברה מאכזבת

    אוקיי הטענה שלכם מתקבלת,ייתכן שהדגם עצמו דפקטיבי בכל אופן,עדיין אל תתקרבו אליו - עם 1.5 כוכבי בטיחות הוא מלכודת מוות. אנחנו מחליפים אותו החודש!
  8. תודה עצתך טובה,אנו בהחלט נעשה נסיעת מבחן ... כיוון שהתחרות מאוד צמודה בין שתי הצרפתיות הללו!
  9. ltklev

    שברולט - חברה מאכזבת

    you don't know shit אתה תדע עד כמה שברולט נהיו זבל (לפחות בסגמנט של השברולטים לכאורה,דהיינו דייהו שמדביקים עליה ת'סמל של שברולט) ,כשתהיה לך שברולט אבאו שתוך 15 אלף קילומטר סבלה מ3 תקלות שגרמו לשיתוק הרכב (ותמיד באמצע נסיעה חשובה!). אתה תבין כמה שברולט נהיו זבל כשאתה תגלה שלאבאו שלך 1.5 כוכבי בטיחות (תודה לאף שלא עשיתי תאונה איתה).
  10. אוקיי, יש עדכון... הסתובבתי במוסכי רנו וסיטרואן,ועכשיו השאלה היא מה עדיף - המגאן או הC4. מצד אחד,המגאן טיפה יותר מרווחת,מצד שני,הC4 מאובזרת ונראית טיפה טוב יותר. למגאן אהבתי את העובדה שהתא מטען ממש גדול ,אבל גם של הC4 די סביר. בכל אופן,אנחנו מחפשים את השובר שוויון בין שני רכבים אלו,מכיוון ששניהם נראים לי מצוינים,וממש קשה לי להחליט!
  11. תודה רבה,אשקול את עצתך בכובד ראש! בהחלט הצעה מרעננת! עריכה 1 : איפה ניתן למצוא מידע נורמלי על הרכב בישראל? היבואן וגם אתר החברה בעברית בנויים בצורה נוראית !
  12. לחברי הפורום שלום! לאחר שאבי מאס סופית בשברולט אוואו שקנה (אל תתקרבו לרכב הזה,עצה חמה) ,החלטנו להיות חכמים יותר בקנייה של הרכב הבא ולכן אני מעוניין לקבל מכם עצות בנוגע לרכב הבא שחשבתי לקנות. יש לציין שהרכב יהיה פרטי ולא מליסינג,כך שהטיפולים עלינו . בכל אופן,הרכבים שחשבנו עליהם זה המגאן סדאן,c4 ,307 ועוד רכבים מקבוצה 2 כמו קורולה או פוקוס ודומותיהן. אתם תמהים למה הזכרתי רק את הצרפתיות? מכיוון שחיפוש די מעמיק שלי מצא שרק לרכבים אלו יש ESP בקבוצה הזו,וזה יוצר אצלנו בעיה קשה מאוד. מצד אחד,המערכת הזאת מאוד מאוד חשובה לנו,כיוון שבטיחות זה לא משחק והוכח שמערכת זו תורמת המון לבטיחות , אך מצד שני כולנו שמענו את הספק סיפורים אמיתיים ,ספק אגדות אורבניות, על המגאן שמתפרקת באמצע נסיעה (קצת נסחפתי) לעומת אותו אחד שיצעק "המגאן שלי נסעה 500 אלף קילומטר ולא מכירה את המילה מוסך!" . הדגמים שאני רוצה לקנות כולם שנת 2008, ואני ארצה לדעת האם הסיפורים באמת אמיתיים,האם לחשוב שנית לפני שנלך על המגאן ? גם אבא שלי שמע סיפורים לכאן ולכאן על המגאן ... וכאחד שהייתה לו שברולט אוואו בוגדנית שכבר דפקה לנו 3 נסיעות אחרי פחות מ15 אלף קילומטר נושא האמינות די חשוב אצלו! בנוסף,רציתי לשאול אם יש סיכוי שבקרוב,עקב לחץ,יבואנים יפנים יחליטו לעשות בשכל ולייבא רכבים שהם לא מלכודות מוות אלא גם בטוחים? ולא,לא אכפת לי שהמאזדה 3 "תאכיל את כולם אבק ברמזור" , כי בחייכם,זה רכב ליסינג מזורגג, לא בוגטי ויירון,כך שכל הפוזות האלה לא עובדות אצלנו גם ככה... הייתי אומר שהכי חשוב עבורנו זה "להגיע הביתה בחתיכה אחת",תרתי משמע - גם אנחנו נהיה שלמים,וגם שהרכב יהיה אמין. יום טוב
×
×
  • תוכן חדש...