Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום הוזמנתי לחקירה למשטרה בכרמיאל עקב תלונה שהגיעה מבן אדם אשר טוען שהוא ועוד כמה ראו אותי בולם בחוזקה וכתוצאה מכך הם נבהלו והגיעו לתחנה להגיש עלי תלונה. השוטר שלקח ממני עדות העביר את התיק לשוטר תנועה שהחליט על המקום לתת לי דו"ח על נהיגה בקלות ראש וקנס של 500 ש"ח(ללא זימון למשפט) ושחררו אותי לביתי.

השאלה שלי היא כזאת,האם שוטר תנועה אשר לא היה במקום האירוע(ביכלל לא היו שוטרים בזמן האירוע) ולא יודע בידיוק מה הלך שם ורק על פי עדויות של אנשים אחרים יכול לתת לי דו"ח? דיברתי עם עו"ד והוא המליץ לא לוותר וללכת להישפט למרות שיש באפשרותי לבקש להמיר את הדו"ח לאזהרה.

אז מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים במקומי?

נ.ב:חשוב לציין שאני לא נהג חדש ויש לי רישיון כבר 6 שנים וללא כל עבירה קודמת כלומר הרקורד שלי נקי.

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה בידיוק מה שאמר לי העו"ד שלי.

כלומר אתה אומר ללכת להישפט?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
זה בידיוק מה שאמר לי העו"ד שלי.

כלומר אתה אומר ללכת להישפט?

יש מחלקה שמטפלת בפניות ציבור, שלח אליהם מכתב+העתק של הדוח, תרשום שאין לך מושג על מה מדובר,ושלח.

STI 2004

פורסם

האם תוכל להעלות לפורום את נסיבות המקרה כפי שהן מופיעות בדו"ח?

כך נוכל לעזור לך יותר.

(בלימה פתאומית היא לא נהיגה בקלות ראש, אם הייתה לך סיבה כשלהיא לבלום ולא סיכנת אף אחד).

פורסם

המקרה הוא כזה,בבוקר נתקלתי בקבוצה של מפגינים אשר חסמו את הכביש ואת הכניסה למקום שהייתי צריך להיכנס אליו עם הרכב,היו שומרים במקום אשר הפנו חלק מהרכבים דרך שער שלייד ואני הייתי בין אותם הרכבים שהפנו אותם דרך אותו השער,כשתחלתי בנסיעה אותה קבוצה של מפגינים קפצו לי על האוטו וניסו לבלום אותי עם גופם ולמנוע את כניסת הרכבים,ברגע שהם קפצו לכביש בלמתי בחוזקה והיה רעש של חריקת צמיגים וחלק מהאנשים שם נבהלו,כשיצאתי מהרכב ורציתי להזמין משטרה הם פיזרו מהר את ההפגנה אבל לאחר כ 20 ד"ק כבר קראו לי לחקירה לתת עדות על המקרה. כמו כן השומר שכיוון אותי ופתח לי את השער נתן גם כן הוא עדות ובה הוא אומר שניכנסתי בהתאם להוראותיו לשער ועפ"י אישורו ושהוא אפילו פתח לי את המחסום ולא היה כל מעשה מרצוני החופשי כניסיון לפרוץ את השאר או לדרוס מישהו. במשטרה בכל זאת חשבו שזה נהגיה בקלות ראש ועל פי עדות של 2 אנשים החליטו לתת לי דו"ח של 500 ש"ח ו 6 נ"ק מבלי שהיה שוטר בזירה או קצין תנועה שבא לבחון את המקום או לראות את המקום.

פורסם

זה נשמע לי שהמשטרה מתקפלת תחת המפגינים, אני אומר: תערער על הדו"ח ותכנס ב"עדים" בתביעת נגד.

אבל לפני הכל גש לתחנת המשטרה נסה לדבר עם הקצין האחראי\נציב פניות הציבור להם.

תסבר לו את המקרה - אולי יש עם מי לדבר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במידה ואני אלך בכל זאת על להמיר את הדו"ח לאזהרה האם 6 נ"ק הללו יחשבו?

פורסם

זה לא בטוח שימירו את הדו"ח,תנסה במידה ולא תצליח תערער לפני משפט,ללשכת התנועה הקרובה למקום מגוריך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שוטר שרשם לי את הדו"ח אמר שאם אני אבקש אזהרה אז בטוח ימירו לי את זה לאזהרה(כמעט 7 שנים רישיון וללא כל עבירה קודמת),פשוט לא היה לו את הטופס של אזהרה ולכן רשם לי את הדוח ושלך אותי למשטרת תנועה בעכו בכדי להמיר את הדו"ח לאזהרה.

השאלה אם אני אמיר את זה לאזהרה אני עדיין מקבל את ה 6 הנ"ק?

פורסם

תשמור את האזהרה למקרים שבאמת תצטרך אותה (כמו מהירות שעליה מקבלים דוח ולא שלילה).

אם יש לך עדות של השוטר (ובלי קשר) - קודם שלח מכתב שאומר שאתה רוצה לבטל את הדוח, ותדגיש שאינך מעוניין להמירו באזהרה.

נ.ב אשמח עם עוד אנשים יחזקו את מה שאמרתי בשורה הראשונה (למיטב ידיעתי ניתן לקבל עד אזהרה אחת בשנתיים) - אני בטוח בזה ב-99.9%.

אביעד

פורסם

א. אין לו את הטופס לאזהרה = סיפורי דודה, אם אין לו טופס אז שיזהיר בע"פ.

הוא פשוט סיבן אותך קצת ע"מ שתלך לדרכך ולא תנקר לו בשכל, עכשיו לך תתעסק עם אגף התנועה.

(אני לא אומר שאין סיכוי שימירו לך, אני אומר שהוא פשוט לא רצה).

ב. אם אתה מקבל אזהרה אין נק'.

פורסם
המקרה הוא כזה,בבוקר נתקלתי בקבוצה של מפגינים אשר חסמו את הכביש ואת הכניסה למקום שהייתי צריך להיכנס אליו עם הרכב,היו שומרים במקום אשר הפנו חלק מהרכבים דרך שער שלייד ואני הייתי בין אותם הרכבים שהפנו אותם דרך אותו השער,כשתחלתי בנסיעה אותה קבוצה של מפגינים קפצו לי על האוטו וניסו לבלום אותי עם גופם ולמנוע את כניסת הרכבים אם כך ויש לך עדים , אני מניח שהמתלוננים נמצאים בקבוצה הזו , כדאי ללכת לבית משפט עים עו"ד שיזים את דיברהם , ואז מאוד יתכן שתוכל להגיש תביעת נזיקין עליהם ו/או בית המשפט יעניש אותם , וגם ניתן לדרוש שאלו שקפצו על המכונית , שהם יואשמו על התנהגות לא הולמת בכביש , (הכביש בהגדרתו הוא דרך , ואסור גם להולך רגל להפריע לתנועה בדרך ציבורית ) תמצא מישהו טוב ולך על זה,ברגע שהם קפצו לכביש בלמתי בחוזקה והיה רעש של חריקת צמיגים וחלק מהאנשים שם נבהלומעניין אם זה אותם אלו שגם קפצו ? שהרי אלו שמאחוריך אין להם מה להבהל ,כשיצאתי מהרכב ורציתי להזמין משטרה הם פיזרו מהר את ההפגנה אבל לאחר כ 20 ד"ק כבר קראו לי לחקירה לתת עדות על המקרה זה כנראה בגלל שהפגינו ללא רשיון ,ורצו שאתה תשלם את ה"מחיר" של הזמנת המשטרה. כמו כן השומר שכיוון אותי ופתח לי את השער נתן גם כן הוא עדות ובה הוא אומר שניכנסתי בהתאם להוראותיו לשער ועפ"י אישורו ושהוא אפילו פתח לי את המחסום ולא היה כל מעשה מרצוני החופשי כניסיון לפרוץ את השאר או לדרוס מישהו. במשטרה בכל זאת חשבו שזה נהגיה בקלות ראש ועל פי עדות של 2 אנשים החליטו לתת לי דו"ח של 500 ש"ח ו 6 נ"ק מבלי שהיה שוטר בזירה או קצין תנועה שבא לבחון את המקום או לראות את המקום.

אני חושב שלך על זה ,וגם תתלוננן במח"ש על השוטר שיש לו עדות של השומר שהייתה הפגנה וחסמו אותך ועדיין הוא מאשים אותך ולא אותם , ולא שאל אותם למה בדיוק הם נבהלו

זה נראה "תפירה" של תיק ובצורה כ"כ גסה ומרושעת שאני חושב שאם יש לך את המימון לך ותעשה לכולם שם חיים קשים.

והצלחה

בברכה יהודה

פורסם

1.תלך למפקד התחנה שרשמו לך את הדו"ח בה ותתלונן על השוטר שעשה מעשי לא חוקי

2.תלך למח"ש תתלונן על אותו שוטר

3.לך על הזמנה לדין בד"וח שקיבלת,במשפט תעבורה שיהיה לך תספר למה בלמת בחוזקה(אני מבין שעל מנת לא לדרוס את המפגינים) אבל השופט יכול שלא להבין זאת אם לא תגיד לו

4. תתבע את אותם המפכינים שהגישו נגדך תלונה על:

א. הפרעה לחופש התנועה

ב. תקיפה וניסיון לגרימת נזק לאוטו שלך

ג. הוצאת דיבה ועוגמת נפש

• תוכן חדש...