Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תודה רבה לכולם! העניין בטיפול ע"י עורך הדין שלי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עו"ד פשוט יוציא אותך מזה.

לך למשפט, אל תוותר.

מה גם שמדובר בעבר נקי מעברות והדו"ח כולל 6 נקודות שזה לא מעט.

אני לא מבין איך אפשר על סמך עדות לתת דו"ח...

אם השכן שלי מעצבן אותי, אני יכול להגיד שראיתי אותו יוצא מהחניה בקיקדאון פראי ומסוכן ולהגיש תביעה? בולשיט..

תעדכן.

פורסם

לא יאמן מה קורה במדינה- זאת פשוט בדיחה

אל תבקש המרה באזהרה- לפי הסיפור אין לך שום סיבה להיות מוזהר

תיגש קודם למשטרה ותנבה לבטל ואם זה לא מצליח כך עו"ד וכנס בהם במשפט

השופט לא אידיוט ואם יש לך עדויות אז אין לך בעיות

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

***עידכון***

קיבלתי מכתב ממשטרת תנועה מרחב הגליל ושבו מודיעים לי שהדו"ח מבוטל וכל זה לאחר התערבות של העו"ד שלי.

מוסר ההשכל שלפעמים שווה להילחלם עד הסוף ולבזבז קצת מזמנכם אבל לבסוף לעשות צדק בעניין.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
***עידכון***

קיבלתי מכתב ממשטרת תנועה מרחב הגליל ושבו מודיעים לי שהדו"ח מבוטל וכל זה לאחר התערבות של העו"ד שלי.

מוסר ההשכל שלפעמים שווה להילחלם עד הסוף ולבזבז קצת מזמנכם אבל לבסוף לעשות צדק בעניין.

ועל זה נותר לאמר - הנה נמצאו עוד כמה רכיכות רופסות במדים שנטפלו לאזרח סתם כך .

מחכים לגאון שימציא את הגלולה שמונעת את הגעת השתן לראש מרגע לבישת המדים .

• תוכן חדש...