Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי עמית

רכשתי גולף וברצוני לאטום אותה כדי לקבל סאונד טוב וגם בידוד בכללי,

הגולף היא MK4 ,איפה מומלץ לרסס ברכב? בעיקרון חשבתי על הלוח מתכת שנמצא בתמונה מספר 1

להוריד ממנו את כל הרכיבים ואז לצפות אותו בחומר השחור דמוי זפת

מה דעתכם?

האם יש לכם רעיונות אחרים לריסוס הספרי?

אני יודע שחלק יגידו עזוב אותם שטויות תשקיע בדיינמיט,אבל זאת לא המטרה:),

האם אני ירגיש שיפור?במה זה יתבטא?

אין לי כרגע מערכת מקצועית אבל בעתיד הקרוב אני מתכנן משהו.

תודה רבה לכולם על העזרה וההתענינות :)

שיהיה סופש מדהים לכולם!!!

בברכה עמית

תמונה1

attachment.php?attachmentid=67489&d=1155466079

1212bk4.jpg131313hm7.jpg

פורסם

בונדו זאת החברה.

התרסיס המדובר נקרא under coating ומטרתו ליצור שכבת גומי (לא זפת). בתעשייה זה משמש למרזבים ולבידוד רצפות במכוניות.

זה בהחלט יכול לעזור אם משתמשים בתרסיס במסיביות (=שכבה עבה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תרסיס 454 גרם של חברת פרמטקס (מעולה) עולה 16 ש"ח לפני מע"מ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, וזה באמת עוזר כמו דיינמט? כאילו לא ממש כמו אבל יש הבדל מהותי ממה שהיה לפני למה שיהיה אחרי?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם נלך לפי ההגיון, מדובר בתרסיס שיוצר שכבת גומי שנדבקת טוב לפח. בעצם אנחנו מוסיפים כאן מסה לפח, מה שמוריד את הרזוננס של הדלת. אני לא מאמין שזה יעשה עבודה כמו דיינמאט, אבל אני משער שזה נותן אפקט כלשהוא.

שני מיכלים שוקלים +- כמו יריעת דיינמאט אקסטרים. אם נוצרת שכבה מספיק עבה זה בהחלט יכול להיות מעניין.

לדעתי מדובר באותו חומר כמו הספריי של קסקייד בעשירית מחיר :?

איתמר.

פורסם

אוקיי הבנתי, וגם הבנתי שאם לא יודעים להשתמש בזה אז, איך נגיד במילים לא קשות, אכלת אותה. כי לפי מה שהבנתי ממכם, הריסוס אמור להיות אחיד ולהיות מבוצע היטב, אחרת לא שווה בגרוש. עזבו, עדיף דיינמט\סקנד סקין. :wink::-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התכשיר של פרמטקס מיובא ע"י "השחל". הם יושבים בדרך מנחם בגין 78 ת"א. 03-5617555.

אני מאמין שאפשר לקנות את התרסיס בהום-סנטר ודומיו. אם לא תרים טלפון אליהם, אני חושב שהם מוכרים גם ליחידים.

איתמר.

פורסם

מניסיון עם חומר דומה של חברה אחרת, לא היה שום שיפור, ובנוסף לכל, כל פעם שהחלון היה עולה מיתוך הדלת הוא היה מלא בחומר הזה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
מניסיון עם חומר דומה של חברה אחרת, לא היה שום שיפור, ובנוסף לכל, כל פעם שהחלון היה עולה מיתוך הדלת הוא היה מלא בחומר הזה.

החומר אמור להתקשה בצורה משמעותית לא ?

איך זה שהחלון יוצא עם סימנים ?

פורסם

עזבו אותכם מקומבינות, יש חומר איטום שמיועד ופותח והונדס למטרות של סאונד ברכב.

מה עוד אתם צריכים? שיעלה 1/2 שקל? מה שזול יוצא יקר - זה משפט שנאמר לראשונה על מערכות רכב.

אני השתמשתי עם הספריי דומה (ספריי זפת) לאיטום של תיבה של הסאב שלי, את האמת עדיין לא פתחתי אותו בשביל לראות מה הולך שם בפנים.

אבל לאטום דלתות עם דבר כזה - חבל על הדלת/כסף/זמן יקר.

בברכה.

• תוכן חדש...