Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו S16, הוחלף גלגל שיניים בגיר (לא ידוע לי איזה גלגל בדיוק). האם שווה לקנות רכב כזה?

שמעתי שאם החליפו רק גלגל אחד אז שאר הגלגלים יצטרכו לעבור החלפה בעתיד הלא רחוק.

מה אתם אומרים?

ומה ניתן לדעת על גיר שעבר כזה טיפול ב 75 אלף ק"מ?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ומה ניתן לדעת על גיר שעבר כזה טיפול ב 75 אלף ק"מ?

שנסעו באוטו מאוד מאוד חזק

ולא נהג טוב במיוחד....

כי גיר של אוטו ספורטיבי וכל אוטו בכלל לא צריך לאבד הילוך בזמן כל כך קצר....

וזה זמן קצר מאוד לגיר...

מצד שני יכול להיות שהאוטו שופר מאוד בהספק וקיבל צמיגים מאוד טובים ושבר הילוך בתאוצה כי הנהג לא חיזק גיר ...

אני הייתי חושב פעמיים אם לקנות וגם אם לקנות אז בטח להוריד את העלות של גיר חדש....

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אם אני מנחש נכון באיזה רכב מדובר (וכנראה שאני גם קולע 8) ) אז אתה טועה - הוחלף שם סינכרון להילוך 2. מחלה ידועה בפיז'ואים.

שלומי תזדרז, הילדים רודפים אחריך ! :p

פורסם

קודם כל, אם הוחלף גלגל"ש בגיר בתול הוא כבר לא...

מה בדיוק הוחלף - אחד ההילוכים או אחד הסינכרו?

אם זה סינכרו, במיוחד של הילוך שני או שלישי זה פשוט בלאי. אם זה גלגל"ש של ההילוך עצמו אז זה יכול להיות בגלל שילובים אגרסיביים במיוחד, או נטיה פטאלית לטעות בהילוך.

סיפור כזה מעיד שתיבת ההילוכים עברה חיים לא קלים, אך מאידך - שהיא נפתחה ושהוחלף מה שהיה צריך החלפה. אם כבר פותחים תיבה אז מסתכלים על מצבה הכללי. ואם הוחלט לא להחליף אז רוב הסיכויים שמצב שאר התיבה היה תקין (יחסית).

בכל מקרה - זו בהחלט עילה להורדה במחיר.

פורסם
בכל מקרה - זו בהחלט עילה להורדה במחיר.

החלפת סינכרון להילוך 2 איננה עילה להורדה במחיר, נהפוך הוא - זה דבר מבורך כי הסינכרון הזה מתבלה די מהר.

האמן לי שהרכב הזה ספציפית ננהג כעגלת קניות לסופר, ולא בשום צורה אחרת.

טל - מנסה לשווק את ה"אקסיות" :D

פורסם

הרכב מסריח! בעל הרכב רוצה שהמוסכניק שלו ילך לבדיקה של הרכב עם הלקוח ועוד במכון שהוא רוצה!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...