Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

יש לי בעיה קטנה ,והיא כזאת

בחיבור שבין הדוד ליציאה של האגזוז מתחיל להתנתק

זאת אומרת שנהיה לי חריץ בגודל של כ-2 ס"מ השאלה היא כזאת

האם ניתן לסדר את זה, ללכת למוסך שמתמחה באגזוזים ושיתן לוי כמה "פיקים" לסתימת החור

או להחליף אגזוז, באחת מן האופציות? כמה יעלה לי לתקן את זה או כמה יעלה לי אגזוז חדש

אגב אני מאזור המרכז תוכלו להמליץ לי על מוסך של אגזוזים שמחיריו לא יקרים

הנה כמה תמונות שתדעו על מה מדובר

בתודה אסיף.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

עריכה: החור הוא רק בחלק התחתון של החיבור

פורסם

הדוד שלך שבור ולתקן זה אולי אפשרי לרתך את זה עם ברנר (אצל פחח כמובן) אבל הבעיה היא שזה לא יחזיק לך הרבה זמן והתיקון יהיה זמני וזה סתם לחינם אתה צריך להחליף את הדוד

מחיר של דוד משתנה מרכב לרכב תלוי איזה רכב יש לך

יש כמהסוגים של דודים יש דודים מחומר יותר חזק ויש דודים שיותר פשוטים המחיר מתחיל מ250-300ש"ח לדוד .

אפשרי לרתך את השבר שניגרם לדוד שלך..

פורסם

בגלל שיש לי בימים הקרובים להעביר את האוטו טסט,

אז אני ל בטוח שהרכב יעבור עם הבעיה הזאת אז שזה יהיה לפיתרון זמני

הרי יש רעש עמום מהאגזוז כשהאוטו נמצא במצב ניוטרל

מדובר באימפרזה 98

אני לא רוצה השקיע על אגזוז רגיל,יכול להיות שאשרול לקנות אגזוז זרימה חופשית

פורסם

בטסט שישמעו רק את הרעש אז הם יכשילו אותך מה שבטוח זה שעם הדוד שבור טסט בחיים לא תעבור אלה הדברים הבסיסיים שהם בודקים לכם צריך להחליף\לתקן

לגבי אגזוז זרימה חופשית לא הייתי ממליץ לך כי ברכבים שנת היצור שלהם מעל 95 מותקן ברכב ממיר קטליטי וברגע שמחליפים את האגזוז המקורי לאגזוז זרימה חופשית אז למעשה מבטלים את הממיר שמפחית את הגזים הרעילים שיוצאים מצינור הפליטה ולסיום- מה שאומר שאם תחליף את האגזוז לאגזוז זרימה חופשי אז יכול להיות שלא תעבור עם האדזוז זרימה חופשית בטסט בבדיקה של ה4(או יותר?) גזים ויכשילו אותך..

פורסם

הכוונה שלי היא להתקין אגזוז זרימה חופשי

לפני חודש וקצת פירסמתי שאני מעוניין לקנות אגזוז זרימה חופשי

אז לאחר לבטים ומחשבות החלטתי לחכות עם זה

ולקנות רק אחרי הטסט

אז בשביל פתרון זמני לטסט תוכל להמליץ לי על מי שיכול לתקן לי

את זה במחיר סביר מאזור המרכז

פורסם

מכיון שאתה מחולון אז אגזוזן מצוין הנו "סלינס" שברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5508120 או 03-5590319

ובקש את איציק או את ברוך (הם אחים ונא מסור להם ד"ש ממני).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מכיון שאתה מחולון אז אגזוזן מצוין הנו "סלינס" שברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5508120 או 03-5590319

ובקש את איציק או את ברוך (הם אחים ונא מסור להם ד"ש ממני).

בברכה - רפי לין :-)

אוקי ידידי

תודה רבה אני מאוד מודה לך!

אני כנראה יקפוץ ביום ראשון או שני אמסור לו ד"ש אל תדאג

ותודה על האתר הוא יעזור לי בהרבה דברים

בברכה אסיף.

פורסם
הכוונה שלי היא להתקין אגזוז זרימה חופשי

לפני חודש וקצת פירסמתי שאני מעוניין לקנות אגזוז זרימה חופשי

אז לאחר לבטים ומחשבות החלטתי לחכות עם זה

ולקנות רק אחרי הטסט

אז בשביל פתרון זמני לטסט תוכל להמליץ לי על מי שיכול לתקן לי

את זה במחיר סביר מאזור המרכז

יש משחה מיוחדת לתיקון אגזוזים אני רכשתי אותה לפני שנה בארה"ב ב 1.5 $ לשפופרת יש גם תוספת של רשת

מיוחדת לסתימת חורים יותר גדולים , לא נתקלתי בחומר הנ"ל בארץ , צריך לבדוק אם ניתן להשיגה בארץ , אולי חברים בפורום יודעים !!!

• תוכן חדש...