Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עם מערכת ESP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לדעתכם הימצאותה של מערכת ESP יכול להוות שיקול לרכישת רכב חדש? (מדובר בהפרש של כמה אלפי שקלים וזמן המתנה של 3-4 חודשים לרכב עם ESP - הזמנה מיוחדת).

תודה.

פורסם

כנ"ל. הייתי אומר שזה פרמטר קריטי בבחירת הרכב, כך שאם על הרכב שאתה כבר רוצה יכולה להיות מערכת כזו וזה רק עניין של זמן או קצת כסף - אל תחשוב פעמיים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה שואל בשבילו ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=153639

אם מדובר ברכב זהה, מאותו דגם שבגרסה אחת יש ESP ובשניה אין - זו טעות לקנות את הרכב ללא המערכת.

לדעתי עדיף לשלם את ההפרש (של אלפי שקלים בודדים), ולהמתין להגעתו בכדי לנהוג ברכב בטוח משמעותית.

ולמרות שאני בד"כ מזלזל במנחשי עתידות, וב"שמירת ערך", במקרה זה אומר לך בוודאות, שמכירתו בעתיד של רכב כזה תהיה קלה ומהירה יותר, שכן כמשומש ההפרש במחיר בעוד מספר שנים יהיה זניח בין רכב עם המערכת לרכב בלעדיה, ואז על אחת כמה וכמה לא יהיה כדאי לקנות (ממך) רכב ללא המערכת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי מערכת יציבות צריכה להיות בכל רכב. זה אחד הדברים ששינה את הנהיגה והבטיחות המודרנים.

אפילו תוספת של 10 אחוז למחיר תצדיק את זה.

נכון שפה אין שלג. אבל עם הנהיגה הישראלית אתה תזדקק לזה

פורסם

אישית הייתי מחכה ומוסיף את ההפרש. המערכת הזו יכולה להיות ההבדל בין נהג חי לנהג מת וחבל להמר בזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בכל דגמי פולקסווגן 2008 למעט פולו - 6 כריות אוויר ומערכת ESP

ניב

תרשה לי לתקן אותך!

בכל דגמי VW כולל הפולו הכי הכי בסיסית יש מערכת ESP ב2008!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

פתוח השרשור, מדוע הזמנה מיוחדת ?

איזה דגם אתה לוקח ?

אצלנו בגולף 1.6 2005 יש ESP, וזה ללא הזמנה מיוחדת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
פתוח השרשור, מדוע הזמנה מיוחדת ?

איזה דגם אתה לוקח ?

אצלנו בגולף 1.6 2005 יש ESP, וזה ללא הזמנה מיוחדת.

תבדוק שוב פעם.

יש לך כנראה ASR+EDL או שהיצרן בשנת 2005 שיווק את הרכב בצורה אחרת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...