Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה איזשהוא רעיון שאני משתעשע איתו. האם יספיקו לטוויטר 50 וואט? (50 וואט אמיתיים מהאיכות הגבוהה ביותר)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

רעיון שאתה משתעשע איתו?

למה שלא יספיקו לטוויטר 50 אראמאס?

גם 30 יספיקו

אני עדיין לא מבין מה הקטע של אנשים להגיד וואט אמיתי

וואט זה וואט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואט זה וואט

אבל מה המגבר עושה תוך כדי שהוא מספק את הוואט הזה זה כבר ההבדל בין וונדר-וואט (וונדרבאר) לבין גוואט (גוואעלט)

אתה ממש לא חייב מגבר מהאיכות הכי הכי טובה - אתה צריך מגבר סביר כדי לקבל מהטוויטר הזה תוצאות מעולות

לדעתי - אם נותנים לו יותר מידי עוצמה הוא סתם סכין מגעילה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם באיכות ודיוק עסקינן , יש עוד פרמטרים שיש להסתכל עליהם כגון:

Signal to Noise Ratio , Total Harmonic Distortion , Damping Factor .

אם אני לא טועה , איתמר פירסם בזמנו מאמר על איכויות המגברים ועל ההשפעה של כל פרמטר - שווה חיפוש.

זה נכון

פורסם

50 ממגבר טוב מספיקים, מנסיון נשמעים מעולה עם 50 לא צריך לדואג לגבי זה העיקר זה, לחתוך אותם בנקודת חיתוך המתאימה

פורסם
זה איזשהוא רעיון שאני משתעשע איתו. האם יספיקו לטוויטר 50 וואט? (50 וואט אמיתיים מהאיכות הגבוהה ביותר)

א. איזה רכיבים יש לך?

ב. בהחלט יספיקו, הסופרימו נציל מאוד בהספקים נמוכים!!! (יכול לשאת הספקים גבוהים אך נציל מאוד גם בנמוכים)!

כמובן הכל בפרופורציות עם שאר הרכיבים ואם אפשר לשאול באיזה מגבר מדובר?

:arrow:Under Constructions :arrow:

• תוכן חדש...