Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf GTI 2007

Dhp_venom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על פי מה שידוע לי היום נמכרה הGTI האחרונה מבציר 97...

אלא אם אתה היית הבחור שנכנס אתמול וסגר על העסקה...

אם כן , תתחדש! בחירה מעולה ורכב מדליק מאוד לדעתי!

עומר. נציג חדש בצ'מפיון... :wink:

באיזה צבע הייתה האחרונה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אכן מכונית נחמדה, רק חבל ששכחו לחבר לה את ההגה לגלגלים :-P

עכשיו אתה סתם מלכלך.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
באיזה צבע הייתה האחרונה?

זאת GTI.. אני מניח ש.. אדום?:wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה סתם מכפיש..

אני מתדלק מאז היום שקיבלתי את האוטו ועד היום אך ורק ב"פז" ומעולם לא היו לי שום צלצולים והאוטו אף סוחב יותר מרכב זהה שתודלק בעיקר בסונול.

פורסם

לפי הרכבים כנראה אתה בעל תחנת דלק:wink: . הגעתי למסקנה מאחר ווהרכב שלי בעל יחס דחיסה גבוה,ואני יכול למלא רק 98 ומעלה.הרכבים שלך יותר סלחנים ויכולים לתפקד באוקטן נמוך יותר. ברכב השני שלי מורגש פחות אבל מורגש ההבדל.

TYPE R

פורסם

אם אתה אומר - כנראה.. אין לי מושג איזה רכבים יש לך ומה יחס הדחיסה שלהם.

מה שאני כן יודע, זה שאין לי תלונות על איכות הדלק של פז באף אחד מהרכבים שיש בבית (אלה שחתימה ואלה שלא, וכולם שותים 98..).

ולא - אנחנו לא בעלים של תחנת דלק ;)

פורסם

בעקרון באירופה אומרים שאפשר לתדלק ב95, מצד שני גם אומרים שבארץ האיכות של ה95 מקבילה ל91 באירופה..

אני אישית עם gti 2007 מתדלק רק 98. אגב אדום עושה עוול לאוטו ברמות לא אנושיות.

פורסם

כל הדלקים תחת פיקוח מבחינת איכות. בסופו של דבר כולם מגיעים מאותה חבית נפטא... (ד"א, אאל"ט אחת הסיבות לדלק פחות איכותי בארץ היא כי מוותרים על שלב מסוים בתהליך הזיקוק, בכדי לחסוך וגם בכדי לאזן בין הכמויות של התוצרים מכל סוג).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בטוח שיש פיקוח כלשהו, העניין הוא שבדיקות למציאת מהילת דלק, כפי שראיתי עד היום, מתייחסות ל95. הייתי שמח לראות מישהו שבודק 98 - אולי זה פשוט לא מפורסם כי הרוב צריכים 95 (מה שמבחינתי זהה ל"לא נבדק").

פורסם

אני דווקא זוכר פרסומים בYNET או MOTOCAR בהם ציינו גם 98, והראו מקומות שבהם ה98 זהה ל95..

מאותה מיכלית שמילאו את המאגר של ה95 מילאו גם את ה98..

פורסם
ד"א, אאל"ט אחת הסיבות לדלק פחות איכותי בארץ היא כי מוותרים על שלב מסוים בתהליך הזיקוק, בכדי לחסוך וגם בכדי לאזן בין הכמויות של התוצרים מכל סוג.

רוני

העובדה שחוסכים בתהליך ברורה, סה"כ הדלק שמגיע אלינו הוא בדיוק אותו דלק שמגיע לאיטליה, יוון, טורקיה ושאר מדינות מזרח אגן הים התיכון.

לגבי העובדה שחוסכים בתהליך כדי לחסוך בכסף - זה מה שתיארתי לעצמי.

אבל מה הכוונה בלאזן בין כמויות התוצרים?

פורסם

סתם שאלה

גם רכבים "רגילים" שמתדלקים בהם 98 יסעו יותר טוב?

כלומר אני מתדלק 95 בפולו 01 האם אני ירגיש הבדל אם אני יתדלק אוקטן 98

ואם בתדלוק הבא שלי אני ירצה לתדלק 98 אני חייב לרוקן את המיכל או שזה בסדר אם רבע טנק ישאר 95 והשאר 98 (בערך)

• תוכן חדש...