Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן לא כתבתי פה. בערך שבועיים. התגייסתי, MLRS בתותחנים. קשה מאוד בטירונות. מאוד מאוד. סגרתי שבת על ההתחלה וזה לא נחמד כל כך, למתעניינים.

בכל מקרה, ניגש לעניינינו, ביום שלישי ב10 בבוקר עלי להתייצב במחנה נתן שלפי מה שהבנתי זה בתוך ב"ש. איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית (עדיפות לרכבת על פני אוטובוס) וכמה זמן נסיעה זה?

תודה מראש

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ישנה רכבת עד תחנה מרכזית ב"ש,משם אוטובוס פנימי או ברגל,זה לא כ"כ רחוק.

שיפשוף נעים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

סע עד באר שבע באוטובוס 370 מתחנה מרכזית ת"א או ברכבת.

כשתגיע לבאר שבע או שתיקח את האוטובוס הפנימי שבתוך התחנה המרכזית (יהיו מלא אנשים לכן תיקח זמן ספר למרות שיש אוטובוס כל 5-10 דקות), או שהאפשרות הכי טובה קח מונית למחנה נתן עולה 5 שקל, הכי פשוט ומהיר.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

נהג משאית (אם סגרת שבת אני בטוח שתבין :wink:)

רק שתדע שהטירונות לא כזו קשה (מבחינה פיזית) ועוד אתה בכלל לא הולך לסחוב פגזים (תגיד תודה :cry:).

ונעבור לעניינו.

הדרך הכי קלה להגיע למחנה נתן:

רכבת לבאר שבע בתנאי שיש לך תחנה ליד הבית, זמן נסיעה שעתיים בערך מתל-אביב (זמן טוב לישון).

כאשר תגיע לבאר פשוט צא מתחנת הרכבת (ואם יש לך זמן כדאי לך לקנות כרטיס רכבת חזרה הביתה, יחסוך לך זמן יקר ביום שתחזור הביתה)

איך שאתה יוצא סביר להניח שתשמע איזה נהג מונית צועק "מחנה נתן, מחנה נתן" תעלה על אחת מהמוניות, מחיר 5 ש"ח ותאמין לי שעדיף לשלם מאשר לעלות בחינם לאוטובוס.

מדובר בכ5 דקות נסיעה ואז פשוט תלך אחרי כולם.

אזהרה: בכניסה למחנה יש משטרה צבאית תיזהר שלא יתנו לך דוח(ריתוקים על ההתחלה זה לא כיף).

זהו בהצלחה.

(55 כבוד :wink:).

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם. eman- לא הבנתי את ה"נהג משאית", למרות שסגרתי שבת אחת. אתה יכול להסביר?

שעתיים מת"א ברכבת זה לא קצת מוגזם? חשבתי שברכבת זה הרבה יותר מהיר מרכב פרטי.

hagggg55 כתב:

פורסם

כעקרון זה יותר מהיר.

יש פה באוף טופיק הודעה של אחד בשם יוסי על רכבות. תקרא אותה ותבין.

לדעתי? קח אוטובוס. שעה וחצי מת"א. ואתה יכול לשבת בדר"כ בניגוד לרכבת.

כמ שאמרו מתחנה מרכזית ב"ש תקח מונית כי האוטובוס שם גם זוועה.

אלעד

וטירונות זה פאנן. אל תקח את זה קשה, אל תהיה מורעל, אבל גם אל תבכה על כל דבר ויהיה טוב.

תהנה

פורסם
אוקיי תודה רבה לכולם. eman- לא הבנתי את ה"נהג משאית", למרות שסגרתי שבת אחת. אתה יכול להסביר?

שעתיים מת"א ברכבת זה לא קצת מוגזם? חשבתי שברכבת זה הרבה יותר מהיר מרכב פרטי.

כנראה עוד לא יצא לך לראות משגר של MLRS, הדבר הזה נראה כמו משאית.

ובד"כ צוחקים על MLRS שהם נהגי משאיות (בטוח תשמע את אחת מהסוללות האחרות צועקות לכם "נהגי משאיות")

ובקשר לשעתיים, בעיקרון הנסיעה אמור להיות באזור השעה וחצי אבל קורה הרבה שהרכת עוצרת באמצע הדרך והדבר יכול לגרום לעיקוב של עוד 10-20 דקות .

הצעה אל תצא ברכבת שאמורה להגיע ברבע ל10 לבאר שבע כי תאחר בטוח.

דרך אגב, MP4 ו/או DVD נייד יכולים להיות החברים הכי טובים שלך בסגירת שבת ולא אמור להיות לך בעיות עם חשמל (אתם בחדרים נכון?).

שיבטה, כי לפעמים הגיהנום פשוט לא מספיק :twisted:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

לא ממש הסתדרתי עם לוחות הזמנים באתר רכבת ישראל. מישהו יכול לעזור לי לפענח את השעה והרכבת שאני אמור לעלות עליה ו/או להחליף ביום שני מתחנת הרכבת בהוד השרון ועד לתחנה מרכזית ב"ש?

תודה

hagggg55 כתב:

פורסם

יום שני הקרוב ? רק בלילה יש רכבות ...

לגבי שלישי בבוקר :

07:05- יצאת מהוד השרון לתל אביב מרכז (הרכבת, תחנה אחת לפני עזריאלי - שנקראת "השלום") - הגעת 07:32

07:48 - יצאת מת"א מרכז , הגעת לב"ש מרכז ב 09:25

תברר אם אתה צריך ב"ש מרכז או צפון \ אוניברסיטה, כי אם אתה צריך אוניברסיטה\צפון אז תוריד 5 דקות בערך , אתה תגיע ב 9:20

פורסם

כן סליחה התכוונתי יום שלישי.

הזמנים האלה מתאימים לי בול. זה מדוייק?

ות'א מרכז, זה ארלוזורוב או האוניברטיסה?

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

אוקיי תודה רבה.

hagggg55 כתב:

פורסם

זה מדוייק ... פחות או יותר.. דיי תלוי ברכבת, אבל בד"כ הם מאוד דייקנים (דקה לפה דקה לשם לכל היותר) אבל תהיה ברכבת אצלכם ב 6:55 בערך .. עדיף לך. ואת הרכבת לב"ש אתה לא תפספס..יש לך רבע שעה מרווח לעיכובים

פורסם

יש לי כמה חברים בתותחנים..

כולם (חוץ מאחד שסיים טירונות לפני פחות מחודש) - אמרו שברגע שמגיעים לגדוד לברוח לקורס חובשים :-)

בהצלחה בהמשך. :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...