Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינתי העניין הזה סגור. ברגע שאקבל את השק בדואר אבטל את התביעה.

אל תבטל כלום, אל תצהיר כלום ואל תחתום על כלום בטרם הצ'ק הופקד ונפדה במלואו (כ 3 ימי עסקים). כבר היו דברים מעולם.. "מי שנדפק פעם אחת... כבר לא יכול להיגמל מזה {מאיר אריאל}"

פורסם
אל תבטל כלום, אל תצהיר כלום ואל תחתום על כלום בטרם הצ'ק הופקד ונפדה במלואו

לא להגזים.

ברגע שהוא קיבל צ'ק כנגד כתב וויתור יש כאן הודאה מלאה מצד המוסך על אחריותו לאירוע, הצ'ק לא יחזור (אלא אם גם שאר הצ'קים של המוסך חוזרים).

יתרה מזאת, אם אני הייתי מנהל המוסך, לא הייתי מוסר צ'ק מבלי לקבל כנגדו כתב וויתור.

פורסם

שכחת לצטט את ההמשך ולהתעלם ממנו

כבר היו דברים מעולם..

כבר היו דברים מעולם, בין בשוגג, בין במזיד ובין בתום לב.

אני חוזר על המלצתי בחום לפותח השרשור שלא לעשות כלום עד שהצ'ק לא נפדה במלואו ולא משנה אם יש לו הודאה באשמה, הצהרה על לקיחת אחריות או כל דבר אחר.

מניין לך לדעת מאיזה חשבון יוציאו צ'ק?

מנין לך לדעת שמחר לא יתחלף המנהל שם שוב ויחליט שהכל מוקפא עד שלא יתברר העניין וימצא האשם?

יכולים לקרות המון דברים מפתיעים (Been there, Done that)..

מה יקרה אם הוא יחכה 3 ימים וישאיר את התביעה התלויה לביטחון והתראה?

פורסם

כשסגרתי את פרטי הפשרה עם מנהל המוסך הוא מסר לי כי משרד עו"ד של המוסך יעביר לי מסמך לחתימה (מסמך משותף לשני הצדדים) כדי שיהיה ניתן לבטל את התביעה. השבתי לו כי זה נראה לי מיותר היות וברגע שהרכב יתוקן והשק ימסר לי אני אבטל את התביעה. כעבור מספר דקות (ולאחר שהתייעץ עם עו"ד) מסר לי שזה מקובל עליהם וכל בקשתם היא שאפקסס אליהם את משיכת כתב התביעה.

נכון לעכשיו, הרכב תוקן ואני ממתין לשק. אני יודע שהזמנת התיקון במוסך נרשמה על שמי. כלומר, יכול להיות שאני מופיע במערכת שלהם כחייב 1,700 ש"ח.

מבחינתי, כתב בתביעה לא יבוטל אלא אם אקבל מהם אישור כי לא חוייבתי בגין עבודה זו ולאחר שהשק יופקד בבנק.

פורסם

לדעתי הם פשוט חיכו לראות אם אתה רציני- להם זה לא לקח זמן ועצבים לחכות.

כל הכבוד...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נכון לעכשיו, הרכב תוקן ואני ממתין לשק. אני יודע שהזמנת התיקון במוסך נרשמה על שמי. כלומר, יכול להיות שאני מופיע במערכת שלהם כחייב 1,700 ש"ח.

אני מבין שעוד לא שילמת לו את תיקון... 1,700 שקל.

חבל שלא סיכמת עם מנהל המוסך שאתה מקזז את ה500 שקל מהתשלום של התיקון.

במקום לשלוח לך צ'ק - לפדות אותו - לשלם למוסך מחשבונך 1,700 שקל.

היית משלם ישר 1,200 שקל ושלום על ישראל, מבלי לחכות ולהמתין לצ'ק.

עצה שלי, תתקשר למנהל ותשאל אם הצ'ק נשלח, אם לא?

תשלם 1,200 שקל.

פורסם
אני מבין שעוד לא שילמת לו את תיקון... 1,700 שקל.

חבל שלא סיכמת עם מנהל המוסך שאתה מקזז את ה500 שקל מהתשלום של התיקון.

במקום לשלוח לך צ'ק - לפדות אותו - לשלם למוסך מחשבונך 1,700 שקל.

היית משלם ישר 1,200 שקל ושלום על ישראל, מבלי לחכות ולהמתין לצ'ק.

עצה שלי, תתקשר למנהל ותשאל אם הצ'ק נשלח, אם לא?

תשלם 1,200 שקל.

לא ממש הבנת את הסיכום ביניהם.

הוא יקבל גם תיקון חינם בשווי 1700 ש"ח וגם 500 ש"ח נוספים בצ'ק

פורסם

אני מתאר לעצמי שמנהל/י המוסך נתקלו בשרשור וזה הווה משקל מה בשינוי גישתם...אני מצפה לעציץ נחמד שישלח למשרדי הנהלת CF :wink:.

ישר כוח!

• תוכן חדש...