Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעייה, כל עוד אתה יודע שהעם מחכה לתשובות 8)

איך זה מתקדם בינתיים, אגב?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה הפסקנות הזו? יש הרבה מוסכים שכן לוקחים אחריות מיידית על נזקים שנגרמים במהלך התיקון ומתקנים מיידית או ברגע שהנזק מתגלה, דווקא מוסכים אחראיים אלו, לא יתנו לכם לשהות בשטח העבודה. וזו לא רק זכותם אלא חובתם.

...

למרות שכולם נוטים להשמיץ את המרכזי של צ'מפיון בבני ברק (שלא נוטה לתת לאנשים להסתובב מחוץ לחדר ההמתנה) חודש אחרי שנגמרה לי האחריות היתה לי בעיה בתא הכפפות עם המנורה (היא נשרפה בתדירות לא הגיונית), בסוף הסתבר שתא הכפפות היה שבור.

המוסך החליף לי את תא הכפפות במקורי חדש כי "ייתכן ואנחנו אחראים לנזק, מכוון שאין לנו דרך לדעת לקחנו את האחריות עלינו".

לא כולם רמאים, במיוחד לא במוסכים המרכזיים שם אין שום אינטרס למכונאי לדפוק אף אחד.

פורסם

לא כולם רמאים, במיוחד לא במוסכים המרכזיים שם אין שום אינטרס למכונאי לדפוק אף אחד.

לחבר - בוא ואספר לך סיפור על צמפיון מוטורס מרכזי - סניף י-ם.

לפני כ - שלוש שנים היתה לי אודי A4 ולאשתי פולו.

במהלך טיפול שוטף ביקשתי שיחליפו את נוזל הבלמים בפולו. כשחזרתי הביתה בדקתי את בתי הגלגלים כדי לראות אם ישנם סימנים של ניקוז נוזל בלמים מהניפלים. לא היו סימנים והכל היה מאובק למישעי. :evil:

אחרי חודשיים - שלושה הכנסתי את האודי לטיפול. שוב בקשתי להחליף נוזל בלמים, אבל הפעם גם תפסתי תצפית.

גיליתי שהמכונאי לוקח מזרק גדול, שואב את נוזל הבלמים ממיכל הפלסטיק, ממלא את המיכל בנוזל חדש וזהו.

עבור ה"טיפול" שילמתי ללא מחאה 180ש"ח + מע"מ.

באותו השלב שאלתי את המכונאי מה זה? הוא ענה לי שאלו הן הוראותיו של מנהל המוסך. :oops:

פניתי למנהל השירות של צמפיון (אז זה היה רון אבל) הודעתי לו שיש לי קבלה על טיפול בטיחותי ברכב ושהטיפול לא נעשה מתוך זדון וכוונה להונות אותי.

אחרי דין ודברים (גם איום בתביעה משפטית) נשלחתי למוסך אחר שביצע את העבודה. כמו כן קיבלתי סך של 500 ש"ח + מע"מ פיצוי על ביטול זמן שניתן "כמחווה ללקוח וותיק" (שמאז כבר לא מתקרב אליהם יותר).

אגב יש ברשותי את כל התיכתובת עם צמפיון. אם נציג השירות שלהם רוצה ללמוד איך מפסידים לקוחות הוא מוזמן לפנות אלי - יהיה לו מעניין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון...

הייתי היום במוסך המרכזי והצגתי בפני סגן מנהל המוסך ואחראית שירות לקוחות את כל הממצאים שאספתי.

בתחילה הם טענו כי אין מצב שהרכב יצא את תחומי המוסך לעיר כה מרוחקת והציגו בפני רישומים שנערכו על ידיהם כאילו הרכב נסע 2 ק"מ בלבד מהרגע שנכנס ועד לרגע שיצא את המוסך.

לאחר שיחה תרבותית בת מספר דקות, הם הודו כי ההוכחות שהעבירה העיריה ( רחובות ) בדבר שהיית הרכב בתחומה ( צילום הרכב חונה בכחול לבן ) הינן חד משמעיות.

לשאלתם האם הבעיה שלי זה הקנס, הודעתי להם חד משמעית שלא, וכל מטרתי בשלב זה היא להגיע לחקר האמת : האם רכבי יצא את תחומי המוסך המרכזי לנסיעה פרטית ?

התבקשתי להמתין מספר ימים עד לבירור עם קב"ט המוסך. הבטחתי להמתין בסבלנות, תוך הדגשה כי סבלנותי תמדד בימים ולא בשבועות.

באותו עניין - משום מה עירית רחובות סירבה להעביר לי את קובץ התמונה של הרכב שלי אלא רק הדפסת התמונה באיכות גרועה. לטענתם מי שאחראי על הנושא הינו קבלן משנה וסירבו לתת לי את הטלפון שלו. האם מישהו כאן יודע מה שם החברה שמעסיקה את הפקחים ברחובות? אני חייב להשיג את הקובץ הנ"ל.

עדכון נוסף ואחרון בעוד כשבוע.

פורסם
תאמין לי שבשמחה הייתי מעונין לפרסם את שם המוסך פה ובכל מקום אפשרי, אבל היות וקיים סיכוי קלוש שבקלושים שהמוסך לא עשה שימוש פרטי ברכב שלי ( מכונית משוכפלת ) אזי אני לא רוצה מואשם בדיבה ו/או לשון הרע.

כל הכבוד לך. (בלי טיפת ציניות)

פורסם

טוב מאוד שהתאמצת ככה לא רק בשבילך אלה בשביל כולנו שצריכים להתמודד עם מקרים דומים יום יום.

דרך אגב- זה שהמובך כנראה ייפצה אותך בעבור הדוח זה לא מספיק, הוא צריך לפצות אותך עבור הטירחה, ההוצאות ועוגמת הנפש שנגרמה לך ועל זה אין ויכוח.

נסה לסגור זאת בעצמך ואם תתקל בקשיים העזר בעו"ד ופנה לבית משפט לתביעות קטנות.

פנה גם ליבואן ולאיגוד המוסכים בנושא באם הפניה שלך למוסך לא תשביע רצון.

אם יש צורך בעזרה- פנה בפרטי

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע מה נסגר, אך אני הייתי פועל בשני מישורים במקביל:

1. מול המוסך - איך יכול להיות שרכב שנכנס לטיפול ליום שלם בעיר X מקבל קנס על חנייה בעיר Y ודורש את תשלום הקנס ופיצוי על השימוש ברכב שלא כדין.

2. מול עריית רחובות - איך יכול להיות שרכב בנמצא במוסך בעיר X ויש תעוד על כך ועל מספר הק"מ שנסע, מקבל קנס ברחובות על חנייה ובמבקש לבטל מיידית את הקנס עקב טעות בזיהוי הרכב.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון...

לאחר מספר חודשים שלא טיפלתי בנושא היות ולא היה לי זמן ולאחר שקיבלתי הודעת עיקול מהעירייה, פניתי טלפונית למנהל המוסך המרכזי ודרשתי שישלמו את הקנס ויפצו אותי על עוגמת נפש, שעות עבודה מבוזבזות (הייתי שם פעמיים בשעות העבודה), שעות רבות של זמן אוויר (בירורים מול מחלקת החניה של עירית רחובות. בעיקר זמן המתנה...) וכו' (עלות הדלק ונזק אפשרי שנגרם לרכב ע"י מי שנסע ברכב ללא רשותי). לא פירטתי מה גובה הפיצוי המבוקש (הייתי מסתפק בטיפול לרכב). מנהל המוסך הסביר לי כי ערך בדיקות רבות ואף התייעץ עם היועצת המשפטית של המוסך ואין להם מושג כיצב הרכב הגיע לרחובות אך הם מוכנים לשלם את הקנס בלבד, ללא פיצוי כלשהו.

הודעתי למנהל המוסך כי זה לא מקובל עליי ולא מובן לי מדוע הוא לא מסוגל לקבל אחריות על מה שקרה.

שילמתי 426 ש"ח לעיריה (לפני שהמעקלים יגיעו בשנית לבית הוריי) והחלטתי להלחם במוסך בכל דרך אפשרית.

אני שוקל פנייה לבימ"ש לתביעות קטנות, איגוד המוסכים ופרסום העניין הנ"ל בתקשורת.

אני צריך רק לבדוק האם אני חשוף בצורה כלשהי לתביעת דיבה ע"י המוסך (יש לי את כל ההוכחות לכך שהמוסך השתמש ברכבי וכמו כן המוסך טען שאינו מסוגל להסביר כיצב הרכב הגיע לרחובות ).

אין לי עניין להרוויח כסף מהנושא הנ"ל (מבקש רק החזר הוצאות) אך אני מעוניין שהמוסך יענש וישלם את המחיר.

פורסם
עדכון...

אין לי עניין להרוויח כסף מהנושא הנ"ל (מבקש רק החזר הוצאות) אך אני מעוניין שהמוסך יענש וישלם את המחיר.

שלח את החומר ל- YNET, לוואלה, כלבוטק וגם אמנון לוי. כולם יעשו מזה מטעמים.

אישית (מבלי להיות עו"ד), אינני רואה כיצד ניתן לתבוע אותך על דיבה כל עוד אתה צמוד לעובדות וענייני.

למשל, אם תטען שהמוסך כולו מלא רמאים וגנבים זו דיבה, כי גם אם אחד העובדים עשה את המעשה זה לא משליך על כולם שחלקם בוודאי ישרים.

מאידך, אם תספר שביום X הרכב נכנס למוסך בשם ---- וקיבלת דו"ח חנייה מהערייה בזמן שהרכב אמור היה להיות במוסך, זו איננה דיבה בשום אופן כי אתה מתאר עובדות שהן אמת.

שים לב, אני תיארתי בפרוטרוט מקרה שהיה לי עם צ'מפיון מוטורס, אינני חושש מתביעה (שגם לא תבוא) כיוון שיש בידי את כל המסמכים להוכיח שהתיאור שלי הוא מדויק וענייני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה קורה? גם אותי מאוד מעניין מה מתרחש שם.

אני לא מאמין עד כמה אפשר להיות כאלו-ביפ,ביפ (לא אכתוב מה אני חושב באמת) במוסך מרכזי, מה גם שזה מבהיל לראות מה מתרחש במוסך כזה.

צריך לתבוע אותם על כל מה שהם עוללו.

תארו לעצמכם שהוא לא לבד במקרה הזה, אלא יש עוד אנשים שלא קבלו קנס אבל שמישהוא במוסך החליט לנסוע על הרכב לעיר אחרת לצורך כלשהוא.

• תוכן חדש...