Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני קנייה של רכב, כרגע עומדת על הפרק סיאט איביזה 97 2 דלתות בצבע כחול.

לרכב יש מכה בחלק האחורי של האוטו מצד שמאל משישפוף בעמוד חניה, והצבע על הגג ומכסה המנוע מתחיל להראות סימני קילוף.

המוכר מוכן להוריד סדר גודל של 2000+- שקל מהמחיר לטובת הנושא, השאלה היא, האם במחיר כזה, אני יכול לתקן את המכה, לצבוע אותה, ואת הגג+מכסה מנוע? אם לא, כמה בערך אני אמור להוריד?

בנוסף, אבקש המלצות לפחחים באיזור השרון (עם עדיפות בכפר סבא), ואם עבודה של פחח טוב תצליח ליצור תוצאה יפה שאותם חלקים לא יראו "לא קשורים" לשאר הרכב?

אולי בתיקון כזה מומלץ בכלל לצבוע את כל הרכב? מה סדר גודל מחיר של עבודה כזאת?

תודה מראש,

תום.

פורסם
שלום,

אולי בתיקון כזה מומלץ בכלל לצבוע את כל הרכב? מה סדר גודל מחיר של עבודה כזאת?

לצבוע את כל הרכב בצורה מקצועית יעלה לך הרבה יותר מ-2000 שקל, מה גם שהערך יכול לרדת

פורסם

פחחית ומצבעת רכב איכותית ושם גם מבצעים טיפולי קוסמטיקת רכב הנם "אוטו פיקס" שברח' החושלים 11 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9583827 או 052-3202782 ובקש את דניאליס.

עבודה טובה של תיקון רק מה שכתבת תעלה יותר מ 2000 ש"ח.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אוקיי, קיבלתי סדר גודל של מחיר

עכשיו השאלה אם אני אתקן רק את הצבע על הגג והמכסה מנוע, ובנוסף את המכה בצד, האם האוטו יראה נורמאלי או שיבדילו בין הגוונים בבירור? בהתחשב כמובן שהעבודה מבוצעת אצל פחח מקצועי (כמו לדוגמא אוטו פיקס)?

פורסם

1. אם העבודה נעשית באופן מקצועי לא יראו הבדל. אבל- כשהרכב יעמוד בשמש למשל וידהה אז יראו הבדל כי הצבע הישן דוהה הרבה יותר מהחדש. אז תצטרך כל הזמן להשקיע בואקסים וזה ירגיז אותך עם הזמן.
  2. אם תתקן רק חלקים מסויימים לאחר זמן מה החלקים האחרים יתחילו להתקלף. ככה זה במכוניות האלה.

הצעתי לך תוריד לו במחיר כמה שאתה יכול ואל תתקן בינתיים. כשיהיה לך כסף/תחליט שהגיע הזמן תעשה צביעה כללית איכותית.

• תוכן חדש...