Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים, למה זה רמאות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שבת החלטתי שאני רוצה לקנות LCD 32" לחדר שלי.

עשיתי קצת סקר שוק ונדלקתי על טלוויזיה של טושיבה.

בדקתי בזאפ כמה היא עולה, כ-5900 ש"ח עם אחריות של ניופאן.

כולם רוצים אחריות של ניופאן כי הם נותני שירות מעולה, טלוויזיה ללא השירות שלהם עולה כ-500 שקל פחות.

בכל אופן החלטתי לעשות אמבוש על כמה אתרי מכרזים כדי לרחרח אם אני יכול להוציא דיל יותר טוב על הטלוויזיה הזאת.

אתרי המכרזים הם בונקר. אין מצב שבעולם להשיג מוצר שהוא משמעותית יותר זול מהמחיר מחירון שלו. לדעתי יש לאתרים האלה גם מנגנון שמטרתו היא למנוע מהצרכן חס וחלילה לברוח עם LCD במחיר של 1500 שקל.

בכל מקרה אני בטוח שיהיו תגובות מצד חברים פה שיגידו שהם הצליחו להוציא מחירים זולים יותר במכרזים ואני פשוט לא מאמין בזה, ושבת הייתה ההוכחה לכך.

אין מה לעשות, בסופו של דבר מכרזים אף פעם לא מפסידים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ניראה לי ששכחת את הפאנצ' ליין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא יודע עד כמה זה אמיתי, כל מה שאני אומר זה בגדר חשיבה הגיונית בלבד.

אבל אם תחשוב על זה... למה באמת שלא יהיה איזה "משתמש פקטיבי" , שפשוט מעלה את המחיר, במקרה והוא זוכה, אף אחד לא הפסיד, המוצר יוצא למכירה שוב, זה הכל..

אבל זה דיי מנוגד לחוק אני חושב.. אבל אין בידינו דרך לבדוק את זה..

פורסם

ההשערה הזאת ישנה ומוכרת.

היו כמה כתבות בנושא בעיתונות, גם הכתובה וגם הוירטואלית. בגדול, אתרי המכרזים הגדולים מכחישים את עצם קיומו של הרובוט, אבל העובדות בשטח מדברות אחרת.

אפשר גם שרובוט המחירים הוא למעשה באחריות היבואן/ספק ולא באחריות האתר, שהרי גם להם אינטרס "להרים" את מחירי השוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר מזמן אין מכרזים, כשגילו שבימי כדורגל ופיגועים כולם מוציאים הכל בזול, כבר אין יותר מכרזים, קוראים לזה מכרז, אבל אין קשר בינו לבין מכרז, למה אתם חושבים שמישהו ימכור לכם משהו שמחיר השוק שלו X במחיר של X מינוס 40 אחוז?

מה גם שמחיר ההתחלה של רוב המכרזים הוא מחיר השוק או גבוה מכך.

משתמשים פיקטיביים תמיד היו ותמיד יהיו, באמת נראה לכם שחברה יכולה להרשות לעצמה למכור משהו במחיר מגוחך?

אמנם נלחמים נגד זה, אבל מה כבר יש לעשות? זה המצב, וזה לא ישתנה, הכי זול זה סקר שוק מקיף.

בברכת בוקר טוב אליהו!

פורסם

מחזק, היום הם כבר לא פראיירים.

אמנם, לפני שלוש שנים בערך כשהם עדיין לא היו כאלו מתוחכמים, קנינו -

מקרר של אמקור שעלה בחנות 9000 ש"ח ב 4500 ש"ח

סלון של אמריקן קומפורט שעלה בחנויות 10,000 ש"ח ב 5K

מצלמה דיגיטלית של סוני שעלתה בזמנו 2000 ש"ח ב 1000 ש"ח

ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע, אמנם - תלוי מה אתה קונה.

מנסיון באתרי מכרזים, בעיקר ב OLSALE, בדברים כמו טלוויזיות יש המון קונים ולכן בכל מכירה יש משתמשים פיקטיביים.

אמנם, כשאתה בא לרכוש דברים פחות נפוצים כמו סלון, מקרר, מכונות גילוח אפילו (קניתי דרך האינטרנט אחת של פיליפס ב 150 ש"ח שעולה בחנות חשמל פה בעירי כ 600 ש"ח, אחת ממש טובה שכוללת קצף פנימי, יש בה גם מספרים קטנים מאוד) אין כמעט משתמשים פיקטיביים ועדיין יש מציאות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש פעמים שאפשר ליתפוש דברים טובים ויש פעמים בהם לא שווה להציע כי המחיר כבר עבר את מחיר השוק במאות שקלים.

אני הוצאתי ממיכרז DVD ב-150 ש"ח כולל מישלוח ליפני שנתיים ומשהו, ורמקולים 5.1 [מהגדולים] ב-644 ש"ח כולל מישלוח.

אבל זה היה אחרי כמה שבועות בהם עקבתי אחרי מיכרזים.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אפשר להוציא מחיר טוב במכרזים.

אבל.

יש אנשים במכרזים שמעלים מחירים בלי לבדוק מה המחיר של המוצר.

הרבה פעמים ראיתי מכרזים שעוברים בהרבה את המחיר בחנוית.

החברות שמציעות את המוצרים לא נותנות לנו לקנות מוצרים במחיר הפסד.לכל אחד יש את השיטות שלו.

מכרז אחרון שבדקתי היה ה DVD של LG שמפורסם עכשיו בדיוטי פרי ה 200 $.בבסט ביי נמכר ב 1500 ש"ח.

במכרז הוציא אותו ב 1250 ש"ח.

אם דברתם על זאפ.המחירים שם לא זולים כבר.

תבדקו בחנויות ותמצאו מחירים זולים יותר.

אייל

פורסם

פעם זכיתי במכרז ברדיו JVC 300 לפני כמה שנים במחיר זול יחסית של כ550 ש"ח. עברו מאז כ3 שנים ולא קיבלתי כלום.

התקשרתי כל הזמן וכל פעם הם היה להם תירוץ. שביתה בנמלים, אין במלאי, בלה בלה בלה. מה שמצחיק שמיד אחרי הזכייה שלי הופיע שוב אותו רדיו למכירה שוב עם אותו ספק.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...